Сторінка 2. Скринінгове УЗД плоду в Києві

Єфанова Наталя Миколаєвна
Все пройшло чудово. З оператором швидко підібрали час та клініку за місцем проживання поблизу. Лікар виявилась професіоналом своєї справи. Дуже задоволена і можу рекомендувати Олену Анаталіївну (ЛОР)!
Вікторія
Не так давно ми з сім'єю переїхали до Києва. Лікар до якого я постійно зверталася залишилася на старому місці проживання. Довелося шукати нового спеціаліста. За порадою знайомих, вирішили записатися на консультацію до Наталії Олександрівни. Залишилися задоволені кваліфікацією лікаря. Дуже уважно поставилася до моєї проблеми, вичерпно відповіла на поставленні запитання, та призначила лікування. Дякую!
Анжела
Я сама за спеціальністю лікар. Уже тривалий час, ми з чоловіком плануємо вагітність. Так як я медик за освітою, я підходжу до цього питання з усією серйозністю та відповідальністю. Ми вирішили звернутися за консультацією до генетика. Колеги порадили Олену В'ячеславівну. Висококваліфікований спеціаліст та знавець своєї справи. Дуже вдячні Вам за надану консультацію! Ви розвіяли усі мої переживання.
Григорій
Ставлення лікаря уважне, доброзичливе, залишає приємні враження , висококваліфікований професіонал. Все пояснює вичерпно, вдумливо, без зайвих висловлювань. Мені все дуже сподобалося! Після курсу призначеного лікування, почуваю себе дуже добре! Жодного разу не пошкодував що звернувся саме до нього. Рекомендую!
Богдана
Безмежно вдячні лікарю-анестезіологу за покликанням, та професіоналу з великої літери Максиму Михайловичу. Цей лікар допоміг нашій сім'ї на складному етапі життя. Бажаємо Вам наснаги та витримки у всіх Ваших починаннях! Будемо рекомендувати Вас усім своїм знайомим та близьким!
Катерина
Не так давно довелося побувати на приймі у лікаря-уролога Потапчука Сергія Володимировича. Дуже сподобався цей кваліфікований та відповідальний спеціаліст. дуже уважний, добрий та ввічливий. Вирізняється з поміж інших самозакоханих та хамовитих лікарів. Щиро вдячні за допомогу у вирішенні нашої проблеми. Рекомендую цього висококваліфікованого спеціаліста.
Київ вул. 49-а Садова, 28 , Осокорки
м.Осокорки20 9 м.Славутич20 9
Клініка Віва (Viva) на Осокорках є багатопрофільним медичним закладом, співробітники якого надають професійну лікувально-діагностичну допомогу, як дорослому населенню, так і малюкам. Штат співробітників клініки представлений досвідченими лікарями, які мають високу кваліфікацію та вміють знайти підхід до кожного пацієнта. Клініка працює по 30 напрямам, що...
  • УЗ скринінг плода в 3-му триместрі вагітності + фотодокументація 1 090
  • УЗ скринінг плода при багатоплідній вагітності, включаючи доплерографію + фотодокументація (1 знімок) 1 490
сеть медицинских центров "Мати та дитина"
Київ вул. Макіївська, 8
м.Мінська47 15 м.Оболонь49 12
Медичний центр "Мати та дитина" — це спеціалізована клініка, яка займається репродуктивним здоров'ям. Пріоритетний напрям установи - допоміжні репродуктивні технології.
  • Біофізичний профіль плода 1 100
Київ, пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 8 (корп. 4)
м.Оболонь 23 4 м.Почайна 33 8
Київ, вул. Юрія Литвинського (Російська), 54/15
м.Бориспільська 42 8 м.Чернігівська 13
7,2
Київ вул. Межева, 23 Б
м.Оболонь1 час 7 мин 16 м.Мінська1 час 13 мин 15 м.Сирець1 час 4 мин 16
Медичний центр Астрамедіка — це приватна клініка для всієї сім'ї. Послуги надаються як дорослим, так і маленьким пацієнтам. Сучасний центр оснащений відділенням діагностики з інноваційним обладнанням із надточними результатами.
  • Скринінг плоду (1-ий триместр) 600
  • Скринінг плоду (3-ій триместр) 500
  • Тест Пріска 570
6,8
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
р.Подільський
Клініка ВІІВА на НИВКАХ - ще одна клініка в мережі ВІВА. Зручне розташування, повний робочий графік, широкий спектр фахівців - ми впевнені, нова філія стане улюбленим медичним закладом у Подільському спальному мікрорайоні.
Київ вул.Олександра Кониського, 38
м.Лук'янівська22 6 м.Золоті ворота26 12 м.Хрещатик37 13
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про...
  • Комплекс (доплер ФПК + біофізичний профіль плода) 1 200
Київ Конча-Заспа, смт.Козин, вул Київська, 169
Сучасний медична клініка Viva для дітей і дорослих спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в усіх напрямках. У медичній клініці в Конча-Заспі проводяться консультативні прийоми досвідчених фахівців, інструментальна діагностика і амбулаторні хірургічні операції. Здійснюються виїзні послуги на дому і надається швидка і невідкладна допомоги....
Київ с. Чайки, вул. Печерська, 4
У медичній клініці проводяться консультативні прийоми фахівців, інструментальна діагностика, амбулаторні маніпуляції, хірургічні втручання. Здійснюються виїзні послуги на дому і надається швидка допомога. Оснащено хірургічна зала та кімната денного стаціонару; чергує карета швидкої допомогі, розташований травмопункт.
6,1
Київ вул. Вадима Гетьмана, 3 , Шулявка
м.Шулявська7 15 м.Дорогожичі33 18
Більше 10 років відома на ринку медичних послуг компанія "Інститут клінічної медицини". Клініка пропонує послуги щодо своєчасної якісній діагностиці стану організму і виявленню проблем на ранніх стадіях: експертне ультразвукове дослідження, дуплексне сканування судин, ендоскопічна діагностика (гастроскопія, кольпоскопія), дерматоскопія, функціональна...
6,0
Київ вул. Платона Майбороди, 8
м.Дорогожичі24 6 м.Лук'янівська19 8
Сучасний спеціалізований медичний заклад Інститут планування сім'ї (IPF) займається питаннями репродуктивної медицини, лікуванням жіночого і чоловічого безпліддя, поєднуючи практику і науково-дослідну діяльність.
  • Біохімічний скрінінг II триместру з розр. індівідуального генетичного ризику програмою"Fastscrееn" 900
  • Ультразвукове дослідження при одноплідній вагітності (з 22 до 41 тижнів)+фото3Dфікс./відео4D 1 200
  • Біохімічний скрінінг I триместру з розрахунком індівідуального генетичного ризику програмою"Астрая" 2 100
  • Компл. пренат. діаг:УЗД плода+біох.скр.(вільнийХГЛ,РАРР-А),розр.генет.риз.прог"Астрая" у 1тр.баг.ваг 1 900
  • Компл. пренат.діаг.УЗД плода+біох.скр.(ХГЛ,АПФ,віл.екс)розр.генет.ризику прог"Fastscrееn" у 2тр.(од) 1 900
Сеть клиник "Медиком"
5,4
Київ пр-т Героїв Сталінграда, 6д
м.Оболонь25 4 м.Почайна32 11 м.Мінська33 8
Поліклініка для дітей і дорослих - представництво мережі "Медіком", пропонує широкий вибір амбулаторних послуг, у тому числі і завдяки відкриттю нових відділень: консультації профільних фахівців, променева діагностика (комп'ютерна томографія та цифровий рентген), клінічна лабораторія, вакцинація, спеціальні програми зі спостереження за розвитком дітей,...
5,2
Київ, вул. Василя Тютюнника, 37/1