Сторінка 6. Рентген (рентгенографія) в Києві в неділю

Инна
Здравствуйте, невозможно НЕ оставить отзыв. Столкнулись со сложной ситуацией в стране, которая началась 24го февраля, хочу подчеркнуть, день в который по факту не было активных боевых действий. Пациент приехал с Днепра на ЗАПЛАНИРОВАННУЮ 3 химию, в итоге ему отказали сказав что врачи не вышли на работу(врачи которые работают с тяжёлыми и смертельными заболеваниями!)Пациент смог приобрести только 1 лекарство и не получил к нему полного описания состава капельницы!Сказали ищите сами кто вам сделает 3 химию. После того как мы своими силами нашли и сделали 3 химиотерапию, мы позвонили в Лисод, они сказали что работают, и смогут нас консультировать по телефону ибо конечно же мы не собираемся ехать уже в 15 числах марта в Киев. С такими обстоятельствами,невозможно предугадать ничего, и в Киеве обьявили комендантский час. И по итогу Врачи и клиника которая позиционирует себя как одна из лучших и квалифицированых в Украине, не могут отвечать на звонки и просто посмотреть анализы ибо у них комендантский час! Я не понимаю почему люди с такой профессией не могут работать на дому,(вы спасаете людей, вы понимаете всю серьёзность, причём берёте за это немалые деньги по сравнению с другими клиниками)люди приходят со смертельными болезнями, можно как то и наладить связь с врачами, а не общаться с глав. администратором.Мы были поражены что врачи не выходят на связь, вывод один, что не всегда хорошо частные клиники, очень важно отношение людей! А в Лисод врачи все попрятались по домам, когда для людей каждый день дорог с онко заболеваниями.
Елена Прудка
Хочу поделиться своим опытом в онко клинике Лисод. Вчера вернулась домой после операции. Глубокая благодарность всем сотрудникам клиники. С первых шагов сопровождают спокойные, улыбчивы люди. Прекрасное, профессиональное отношение от врачей до всего персонала. Да она не из деловых клиник, но они отрабатывают реально каждую оплаченную гривну. Онко хирургии, это хирурги последней надежды. И я очень рада, что мне вовремя рекомендовали обратиться туда. Мне не пришлось пройти все круги по условно бесплатной медицине... Знаю лично не один случай, когда люди приходят туда, пройдя лечение в других местах. Потеряв и деньги и без ценное для нас время...
Обратилась к гинекологу Танько О.П. с проблемой бесплодия и многолетними скитаниями по специалистам. Благодаря этому замечательному доктору я скоро стану мамой. Спасибо от всей души.
Валя
Как я рада, что клиника такого уровня есть в нашей стране!
Проходила сдесь курс лечения года два назад, теперь привела сына на обследование, всё так же очень довольна, рекомендую!
Светлана Алексеевна
Валентин Ярославович очень хороший специалист. К сожалению, мне пришлось столкнуться с проблемой онкологии. Не простой это диагноз, главное не сдаваться и найти подходящего врача. Очень рада что познакомилась с Валентином Ярославовичем. Очень мне помог, уже почти все позади.
Київ с. Плюти, вул. А. Малишка, 27
Ізраїльська онкологічна клініка "ЛІСОД" працює вже більше 8 років. Установа спеціалізується на наданні сучасної онкологічної допомоги. Пацієнтам надаються послуги наступних видів: лікування раку: променева терапія; хіміотерапія; брахітерапія; хірургія; діагностика раку (ПЕТ-КТ); реабілітація пацієнтів.
Київ пр-т Володимира Івасюка, 20
м.Мінська11 2 м.Оболонь20 4
Багатопрофільний медичний центр "МедЛайн" пропонує пацієнтам широкий вибір послуг з діагностики захворювань, консультації фахівців з різних напрямків. Медичний центр має доросле та дитяче відділення.
Київ вул. Старонаводницька, 13
м.Печерська7 1 м.Палац Україна31 15 м.Дніпро39 7
Стоматологічна клініка Аванто у Печерську працює на засадах сімейної медицини. Центр пропонує сучасні стоматологічні послуги з використанням ультрасучасного обладнання та якісних матеріалів. "Ivoclar", "Bredent", "Heraeus", "Kulzer", "Renfert", "KaVo", "Saratoga", "Shick" — обладнання, яке застосовується в естетичній стоматології.
Київ вул. Костянтинівська, 22/17а
м.Контрактова площа4 5 м.Тараса Шевченко10 6 м.Лук'янівська34 25
Клініка провідної сімейної стоматології "Аванто" у Києві працює з 1993 року. Професійний колектив у своїй роботі використовує тільки високотехнологічне обладнання, якісні сертифіковані матеріали. На будь-яку виконану роботу фахівці надають 3 роки гарантії. Індивідуальний підхід, безпека і безболісність лікування, робота з клієнтами страхових компаній,...
  • Панорамний знімок зі зниженим навантаженням 700
Київ вул. Василия Тютюнника, 37/1 ("Престиж Хол")
м.Палац Україна6 2 м.Звіринецька18 5 м.Печерська18 7
Київська стоматологічна клініка "Аванто" заснована в 1993 році. За цей час мережа відкрила кілька зручно розташованих філій по всьому Києву. Високоточна своєчасна діагностика дозволяє попереджати серйозні стоматологічні захворювання, а новітнє обладнання та застосування новинок у сфері лазерної, хірургічної, дитячої стоматології робить лікування та інші...
  • Панорамний знімок зі зниженим навантаженням 700
Спеціалізований медичний центр "Стоматологічна клініка доктора Дахно" почала функціонувати в 1997 році.
Київ вул. Урлівська, 30
м.Осокорки23 7 м.Позняки25 6
Спеціалізований центр стоматології "Віва-Дент" займається вирішенням проблем стоматологічного профілю. Установа веде як індивідуальне обслуговування, так і роботу з корпоративними клієнтами.
Київ вул. Дніпровська набережна, 19 , Позняки
м.Осокорки18 4 м.Славутич27 5 м.Позняки31 5
Спеціалізований центр стоматології "Клініка доктора Захаренко" — ефективна стоматологія за доступною ціною. У роботі застосовується тільки сучасне обладнання — мікроскоп Leica M320, який був розроблений спеціально для використання в стоматології. Клініка працює з імпланталогіческой системою компанії Strаumann. З метою діагностики застосовується томограф...
Київ пр-т Свободи, 26 , Виноградар
р.Подільський
Спеціалізована клініка "Century Dent" займається лікуванням стоматологічних патологій вже більше восьми років. Використовувані матеріали у клініці — тільки іноземного виробництва.
Київ вул. Ревуцького, 42 В
м.Харківська3 1 м.Вирліца17 9 м.Позняки19 2
Спеціалізована стоматологічна клініка "Дент Лайф" розпочала функціонувати в 1998 році. Серед пріоритетів установи — безпека пацієнтів.