Сторінка 4. Дуплексне сканування в Києві в суботу

Фільтр: (Знайдено 253 клініки)
Знайдено 253 клініки

Сб Нед Цілодобово
Сортувати
Лілія
Робили УЗД серця. Лікар Олександр Володимирович - надав дуже розвернуту консультацію. Надзвичайно вдячні за деталізацію. Однозначно рекомендую. Всі працівники клініки професійні, приємно знаходитися.
Яна
Звернулися на обстеження серця до клінікі Віватон+, і отримали повне розвернуте, дуже детальне обстеження та повну консультацію серця. Лікар Олександр Володимирович - дуже розумний лікар і прекрасна людина. Надзвичайно вдячні за прийом. Однозначно рекомендую. Всі працівники клініки професійні та ввічливі, унікальний підхід до пацієнтів. Дякую, що ви є.
Потянко Олег Вікторович
Страшук Віталій Олександрович
Досвідчений, чемний
Євген
Дуже сподобалося, те, як лікар оглянула дитину. Більш широко бачить суть проблеми ніж здавалося. В принципі, лікар нікуди не підганяла і не поспішала. Я задоволена призначенням. Вони підбиралися коректно. Лікування допомагає. Дякую!
Ксения
Нам все сподобалося. Хороший доктор! Рекомендуємо! Лікар дуже уважна, все дізналася у нас, розпитала. Вона з турботою поставилася до дитини, дуже приємна. Дійсно цікавилася нашим здоров'ям. Обов'язково прийдемо ще. Рекомендую!
8,2
Київ вул.Героів Маріуполя 6
м.Іподром17 4 м.Теремки34 5
Клініка працює пн.-пт з 8:00-16:00, сб 8:00-12:00 Прийом ведуть лікарі : терапевт, хірург, лікар ультразвукової діагностики, косметолог, реабілітолог. Клініка надає послуги: УЗД-діагностики, видалення доброякісних новоутворень шкіри. Оперативне лікування варикозу. Ударно-хвильова терапія. Доглядові , апаратні, ін’єкційні процедури для шкіри обличчя,...
  • УЗД вен нижніх кінцівок 400
  • УЗД артерій нижніх кінцівок 450
  • УЗД артерій та вен нижніх кінцівок 700
  • УЗД вен нижніх кінцівок с консультацією флеболога 500
Cеть клиник "Амеда"
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
СДС
Київ вул. Чорних Запорожців (Петра Запорожця), 26 , Воскресенка
м.Дарниця39 13 м.Чернігівська41 11
Медичний центр "Сучасні діагностичні системи" спеціалізований у сфері обстеження і постановки діагнозу за допомогою високотехнологічного обладнання. У центрі надаються такі послуги - ультразвукова діагностика (УЗД), магнітно-резонансна томографія (МРТ), комп`ютерна томографія (КТ).
  • Дуплексне обстеження судин нирок 700
  • Дуплексне обстеження вен обох нижніх чи верхніх кінцівок 650
  • Дуплексне обстеження артерій обох нижніх чи верхніх кінцівок 650
  • Дуплексне обстеження артерій і вен обох нижніх чи верхніх кінцівок 1 000
  • Дуплексне обстеження судин голови 650
  • Дуплексне обстеження судин шиї 650
  • Дуплексне обстеження судин голови та шиї (з функціональними пробами) 1 000
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це...
  • УЗД ниркових артерій 570
  • УЗД судин нижніх кінцівок 920
  • УЗД судин нижньої кінцівки 570
Мережа клінік Viva
Акції
Київ пр-т. Порика, 9 А
м.Сирець70 17 м.Нивки м.Мінська
Багатопрофільна медична клініка "Viva" на Виноградарі надає повний комплекс лікувально-діагностичних послуг пацієнтам будь-якого віку. У клініці працюють фахівці більше 30-ти напрямків медицини, серед них лікарі вищої та першої категорії, багато хто отримали наукові ступені.
  • УЗ доплерографія органів малого тазу 890
  • УЗ доплерометрія артерій пуповини плода 690
  • УЗ доплерографія венозних судин шиї (педіатрія) 790
  • УЗ доплерографія екстракраніальних артеріальних судин шиї (педіатрія) 790
  • УЗ доплерографія судин органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) - (педіатрія) 1 090
  • УЗ доплерографія судин сім’яного канатика (педіатрія) 490
  • Динамічна еходоплерографія венозних судин верхніх кінцівок 690
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) , Ліски
м.Чернігівська49 7 м.Лісова80 12 м.Дарниця51 7
Клініка BABY LUCK (БЕБІ ЛАК) в Києві — багатопрофільний медичний центр, що надає широкий спектр лікувальних та діагностичних послуг для дорослих і дітей. Основні напрямки роботи установи: ультразвукова діагностика, кардіологія, гастроентерологія, дерматологія, неврологія, педіатрія, терапія і хірургія. У клініці також можна пройти курс масажу, записатися на...
  • Дуплексне сканування судин верхніх кінцівок (артерій і вен) 900
  • Дуплексне сканування судин нижніх кінцівок (артерій і вен) 900
  • Дуплексне сканування артерій або вен нижніх кінцівок 500
  • Дуплексне сканування артерій або вен верхніх кінцівок 500
  • УЗД судин шиї (дуплексне сканування) 600
  • УЗД судин шиї (дуплексне сканування) у дітей 600
  • УЗД судин шиї (дуплексне сканування) 600
  • дивитися весь прайс
Академія вашого здоров'я на Спаській — це багатопрофільний медичний центр, який надає широкий спектр послуг, починаючи від первинної діагностики і закінчуючи реабілітацією після перенесених захворювань, в тому числі коронавірусної інфекції.
  • Доплерометрія кровотоку в артеріях пуповини 540
  • Доплерографія аорти 605
  • Доплер судин (артерії або вени) верхніх кінцівок 660
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героїв Дніпра4 м.Мінська6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова...
  • УЗД судин шиї (дуплексне сканування) 900
  • УЗД черевного відділу аорти (дуплексне сканування) 500
  • Доплерографія артерій та вен нижніх (верхніх) кінцівок 1 400
  • УЗД периферійних артерій верхніх або нижніх кінцівок (дуплексне сканування) 800
  • УЗД периферійних вен верхніх або нижніх кінцівок (дуплексне сканування) 800
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Звіринецька м.Печерська
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю.
  • Доплерометрія кровотоку в артеріях пуповини 540
  • Доплер судин (артерії або вени) верхніх кінцівок 660
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
р.Подільський
MIRUM clinic — це сучасна клініка доказової медицини, розташована у м. Києві по вул. Віктора Некрасова, 1-3. Основні напрямки роботи: поліклініка для дорослих, діагностичний центр (КТ, МРТ, УЗД, рентген), репродуктологія (лікування безпліддя у жінок та чоловіків, проведення програм ЕКЗ, ембріологія), лабораторна діагностика (в тому числі генетичні...
  • УЗД калитки з доплером судин 1 200
  • Доплерографія судин статевого члена 1 100