Сторінка 5. Приватні лікарі в Полтаві

Фільтр: (Знайдено 193 лікаря 3 відгука) Сортування: (ПІБ)
Мария
Когда головные боли стали нетерпимыми обратилась к неврологу Дельва. Михаил Юрьевич подобрал эффективные препараты для лечения мигрени. Жалею, что не обратилась к этому специалисту раньше. Уже бы давно забыла про боли и дискомфорт. Спасибо, что Вы есть.
Алла
Лечусь у Михаила Юрьевича от мигрени. Спасибо за заботу, я очень довольна.
Ходим с мужем только к нему. Рекомендуем как отличного невролога
01 жовтня '16 г.
Кардіолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань серцево-судинної системи. Займається проведенням та розшифровкою електрокардіографії. Лікує тахікардію, аритмію, стенокардію, ішемічну хворобу серця. Консультує з питань правильного способу життя та дієтичного харчування.
Полтава вул. Соборності, 60 А
Лікар вищої категоіїї, д.м.н., професор Дельва Михайло Юрійович спеціалізується в області неврології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюванням центральної та периферичної нервової системи. Лікар займається лікуванням неврозів, вегето-судинної дистонії, ішемічних та геморагічних інсультів, гострих та хронічних порушень мозкового кровообігу, мігрені, невритів, невралгії. Спеціалізується на проведенні електроміографії, реоенцефалографії.
Полтава вул. Гетьмана Сагайдачного, 8 Б
Доктор займається діагностикою та лікуванням широкого спектру гінекологічних патологій. Коригує порушення менструального циклу, готує до вагітності, консультує з приводу підбора сучасних методів контрацепції для запобігання небажаній вагітності. Лікує безпліддя.
Полтава вул. В'ячеслава Чорновола, 24 Б
Ендоринолог
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні захворювань ендокринної системи. Здійснює прийом дорослих. Виконує лапароскопічну адреналектомію. Лікує цукровий діабет, адреногенітальний синдром, гіпотиреоз, токсичний зоб, синдром діабетичної стопи та ожиріння.
Полтава вул. Соборності, 60 А
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Акушер-гінеколог дітячого та підліткового віку першої категорії. Спеціалізується в роботі з різними захворюваннями жіночих внутрішніх та зовнішніх статевих органів, проведенні медичного огляду, веденні вагітності. Займається лікуванням перед менструального синдрому, аднекситу, запальних процесів, викликаних патогенними грибками (молочниця, микоплазмоз).
Терапевт, Гастроентеролог
Лікар вищої категорії Джежелій В. В. спеціалізується в області терапевтії. Підбирає схеми лікування для хворих гастроентерологічною, серцево-судинною, бронхолегеневою патологією. Лікує пневмонію, гастрит, стенокардію та ін.
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог
Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів. Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину. Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
Консультація 850/1600 грн.
Хірург
Лікар першої категорії Должковий С. В. спеціалізується в області хірургії, активно займається науковою діяльністю. Знається на абдомінальній хірургіі, торакальній хірургії.
Полтава вул. Сінна, 37
Лікар вищої категорії Жогова Наталля Іллівна спеціалізується в області дерматовенерології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюваннями шкіри, венерологічними захворюваннями. Лікар займається терапією запальних та грибкових захворювань шкіри, лікуванням псоріазу, розацеа, псоріазу та вітіліго. Спеціалізується на проведенні дерматоскопії, мікродермабразії, терапії гонореї, хламідіозу, трихомоніазу та сифілісу.
Полтава вул. Степового фронту, 29
Лікар Жуковська Т. виконує професійну діяльність у сфері стоматології. Проводить повну консультацію з питань діагностики та лікування захворювань ротової порожнини. Займається лікуванням зубів, зокрема лікує та пломбує кореневий канал зуба. Здійснює художню реставрацію зубів.
Полтава ул. Степового Фронту, 29