Дмитрієва Анастасія Андріївна
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог
Консультація 850/1600 грн.
Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів.
Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину.
Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
або звертайтеся за телефоном:
Курси підвищення кваліфікації
- 2023 р. - Дерматологія дітей: поглиблений огляд - Київ
- 2023 р. - Дерматоскопія всіх спеціальностей - Київ
- 2023 р. - IUSTI Ukraine Day - Київ
- 2023 р. - Національний міждисциплінарний медичний практикум "АЛГОРИТМ" - (онлайн)
- 2023 р. - Київські алергологічні дні - (онлайн)
- 2023 р. - Київські Дерматологічні Дні 2023:Весняний симпозіум - (онлайн)
- 2023 р. - Спеціалізація "Дитяча дерматологія" - (онлайн)
- 2023 р. - Тематичне удосконалення "Інфекційні та паразитарні хвороби шкірі" - (онлайн)
- 2023 р. - Загальна дерматологія (дерматози) в рамках конгресу "19-ті Київські Дерматологічні Дні" - (онлайн)
- 2023 р. - Трихологія та естетична медицина в рамках конгресу "19-ті Київські Дерматологічні Дні" - (онлайн)
- 2023 р. - Таргетна та біолгічна терапія в рамках конгресу "19-ті Київські Дерматологічні Дні" - (онлайн)
- 2023 р. - Дерматоонкологія, війна і психодерматологія в рамках конгресу "19-ті Київські Дерматологічні Дні"
- 2023 р. - 19-Київські Дерматологічні Дні - (онлайн)
- 2024 р. - Консиліум військових терапевтів - (онлайн)
- 2024 р. - Що нового в дерматовенерології - (онлайн)
- 2024 р. - 20-ті Київські дерматологічні дні - (онлайн)
- 2024 р. - Здобутки сучасної дерматовенерології для науки та практики у воєнний час - (онлайн)
- 2024 р. - Трихологія та естетична медицина - (онлайн)
- 2024 р. - Методологія розробки клінічних протоколів медичної допомоги та медичних стандартів - (онлайн)
- 2024 р. - Сучасні досягнення в профілактиці, розпізнанні та лікуванні сезонних захворювань. Лабораторна діагностика - (онлайн)
- 2024 р. - Київські дерматологічні дні 2024: весняний симпозіум - (онлайн)
- 2024 р. - Клінічний досвід та організаційно-методологічні аспекти української дерматовенерології в умовах воєнного стану - (онлайн)
- 2024 р. - Шостий національний форум імунологів, алергологів, мікробіологів та спеціалістів клінічної медицини - (онлайн)
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог надає послуги
- Дерматологічна та трихологічна консультація, трихоскопія, дерматоскопія, видалення новоутворень.
- Кріодеструкція.
- Консультування дітей з причин та лікування захворювань шкіри та волосся.
- Імплантація штучного біосумісного волосся.
- Патч-тестування.
- Зішкріб шкіри/забір матеріалу з рани на патогенну мікрофлору.
Дерматовенеролог, дитячий дерматолог, трихолог займається лікуванням захворювань
- Різні форми втрати волосся: андрогенна алопеція, гніздова алопеція, telogen/anagen effluvium, фолікулярна форма червоного плескатого ліхену, дискоідний та дисемінований червоний вівчак, фіброзна алопеція за типом розподілу, фронтальна фіброзуюча алопеція та інше.
- Себорейний дерматит, псоріаз, атопічна екзема, акне.
- Вогнищева склеродермія (Морфеа), червоний плескатий ліхен та інші автоімунні ураження шкіри.
- Вірусні екзантеми.
- Інші дерматологічні та трихологічні захворювання в дорослих та дітей.
Схожі спеціалісти: