Сторінка 3. Стоматологи в Хмельницькому

Валентин
Відчував сильну зубну біль, звернувся до Гайдамашко і отримав швидку допомогу. Тепер буду звертатися до нього частіше.
14 серпня '16 г.
Екатерина
Врач мне понравился, легко все сделал и уже не болит
04 листопада '16 г.
Олексій
Дуже цікавий лікар, приємний співрозмовник, не поганий фахівець, швидко налаштовується на роботу, відповідально ставиться до справи, можливо був незначно зхвильований, але роботі це не заважало.здається навчався у Вінниці, не поганий ВУЗ. Був у різних лікарів, різних рівнів, цей ніби нічого. Насторожує що палить, для стоматолога це мінус . Про клініку відгуки різні , але Гайдамашко вартий уваги, рекомендую .
23 травня '17 г.
Стаматолог від Бога! Дуже приємний, ввічливий, розумний спеціаліст! Вміє найти підхід до пацієнта, все докладно пояснити і усунути проблему швидко та безболісно. Я дуже вдячна йому за лікування. Відтепер рекомендую його всім друзям. До дітей також має особливий підхід, донька хоче ходити тільки до нього. Дякую Вам, Ігор Аркадійович, Ви найкращий!!!!
22 листопада '17 г.
Борис
Удалил мне зуб мудрости. Я думал, что будет намного больней)
03 травня '16 г.
Маша
Хороший врач, опытный, не делает больно.
06 листопада '16 г.
Лікар-стоматолог VA Clinic – досвідчений фахівець, який проводить якісне лікування карієсу, професійне відбілювання зубів, ендодонтичне лікування (лікування кореневих каналів) та професійну гігієну ротової порожнини. Гарантує індивідуальний підхід, безболісні процедури та здорову усмішку для кожного пацієнта.
Хмельницький вул. Панаса Мирного, 18Б