Огурцова Алла Петрівна

Ендокринолог
врач высшей категории
Багаторічний досвід роботи ендокринологом у високоспеціалізованих клініках України. Володіння сучасними методами діагностики та лікування пацієнтів ендокринологічного профілю. Надання планової та екстренної медичної допомоги під час амбулаторного прийому та лікувальної діяльності в спеціалізованих і багатопрофільних стаціонарах. Індивідуальний клінічний підхід до кожного пацієнта.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Анастасия
29 грудня '24р.
Все сподобалось.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

Курси підвищення кваліфікації

• Клінічна ординатура за спеціальністю «Ендокринологія».
  • Чисельні курси тематичного удосконалення, передатестаційні курси, науково-освітні проєкти безперервного професійного розвитку, конференції, вебінари, з’їзди.

Участь в асоціаціях

• Харківське медичне товариство.
  • Асоціація превентивної та антиейджинг медицини.
  • Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини.
  • Українська діабетологічна асоціація.

Лікар-ендокринолог надає послуги

• Консультації пацієнтів з приводу ендокринної патології.
  • Індивідуальний підбір гормональної та антигормональної терапії.
  • Навчання раціональному самоконтролю пацієнтів з цукровим діабетом, патологією щитоподібної залози та іншою ендокринною патологією.

Лікар-ендокринолог займається лікуванням захворювань

• Захворювання щитоподібної залози, прищитоподібних залоз, гіпофізу, наднирників, цукровий діабет, ожиріння, рідкісна ендокринна патологія.
Додаткова інформація
  • Участь у численних наукових програмах на кафедрі ендокринології Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця; в ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім. В. Я. Данилевського НАМН України».