Наукова ступінь
Категорія
Замечательный доктор! Ведёт мою вторую беременность: действительно врач от Бога!
Дмитрий Селиверстов
Меня направили пройти УЗИ органов мошонки. Жена уже обращалась к Перебейноси она ей очень помогла. У меня не было диагноза, поэтому результаты диагностики были очень важны. Наталья Николаевнане торопилась взять следующего пациента, а основательно все обследовала и дала грамотное заключение, чем помогла поставить диагноз и остановить прогрессирование болезни.
Назар Милевский
У меня стоит большой вопрос по поводу операции на венах. Делал у Натальи Николаевны дуплексное сканирование артерий и вен конечностей. Прием прошел очень продуктивно. Ни одна минутка не была потрачена впустую. Так внимательно мне еще УЗИ не делали. Она обратила внимание на некоторые моменты, что было в моей ситуации значимым. Даже рекомендации от врача получил.
Надежда
Мне очень понравился доктор! Рекомендую его, как первоклассного специалиста!
26 жовтня '16 г.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Пріоритетними напрямками роботи для лікаря є хірургія промежини і органів малого тазу, ендоскопічна малоінвазивна хірургія, ультразвукова діагностика (УЗД), патології репродуктивної системи (безпліддя, порушення менструального циклу). Естетична гінекологія.
УЗД-фахівець
Доктор Перебийніс Наталія Миколаївна, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії. Займається ультразвуковою діагностикою організму людини, що дозволяє оцінити розміри, розташування і структуру внутрішніх органів, встановити наявність патологій, новоутворень або запальних процесів. Проводить дуплексне сканування артерій і вен, ультразвукове дослідження м'яких тканин, щитовидної та передміхурової залоз, нирок, обстежує стан органів мошонки.
Кардіолог, УЗД
Смирнова Анна Валерьевна
Уролог, УЗД-фахівець
Гриднев Андрей Андреевич
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням урологічних захворювань хірургічними та консервативними методами. Виконує операцію з видалення водянки яєчка, протезування яєчка та операцію Мармара при варикоцеле. Проводить чоловічу цистоскопію, радіохвильове або лазерне видалення кондилом, папілом промежини або зовнішніх статевих органів.
Хірург, УЗД
Гнатюк Ярослав Юрьевич