Лікарі психологи в Києві (метро Славутич)

Ірина
Все сподобалось, уважно, лояльно, приділили достатньо уваги та часу
Владислав
Рекомендую! На приёме у неё мне было комфортно, я получил помощь на которую рассчитывал и всем остался доволен.
Аркадий
Доктор профессионально, мягко общалась. В целом мне работа понравилась.
Это специалист, которого можно рекомендовать.
Психолог, психотерапевт
Одна з найбільш затребуваних психологів-психотерапевтів у Києві. Займається лікуванням депресії, порушень сну, неконтрольованої агресії, дратівливості, панічних нападів, страхів, стресу та розладів складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, тяжка хвороба, розрив стосунків, втрата чи розлучення). Допомагає у вирішенні життєвих проблем. Також веде прийом англійською мовою. Анонімно та конфіденційно.
Консультація - 1900 грн
Клінічний психолог, психодіагност
Спеціаліст надає допомогу дітям із затримками психічного та психомовного розвитку. Спеціалізується на корекції поведінки дітей з аутизмом та розладами аутичного спектру. Приймає пацієнтів, які перенесли інсульт, черепно-мозкові травми і нейроінфекцію. В роботі використовує традиційні і сучасні методики лікування.
Медичний психолог дитячий та дорослий
Лікар проводить індивідуальні та групові заняття, сімейне консультування, консультування дитячо-батьківських відносин, психологічну підтримку в кризових ситуаціях, БЗЗ терапію, патопсихологічене обстеження, нейропсихологічне обстеження, нейрокорекцію, розробку і проведення індивідуальної програми, казкотерапію, арт-терапію, ігрову терапію. Займається лікуванням страхів, тривогу, невпевненість, занижену самооцінку, психоемоційне порушення при захворюваннях соматичного профілю, неврологічного та кардіологічного.