Сторінка 4. Лікарі стоматологи в Києві (Оболонський район)

Лепьошкіна Віка
Надія Вікторівна - відмінний лікар, головне для мене - професіонал своєї справи! А "прелюдії" мене не цікавлять. Наскільки я вразлива людина, але навіть пискнути не встигла, все вона зробила швидко, якісно і без ускладнень! Вміє підбадьорити. Не сюсюкається на прийомі, а виконує свою роботу! Гарне почуття гумору. Дякую.
12 липня '18 г.
Мирослав
Мені сподобався лікар, Надія Вікторівна! Не встиг злякатися, як зуб вже був видалений. Болю не відчув. Ніхто не панькався, але свою роботу зробила якісно і швидко.Думаю йти вставляти новий також до неї.
09 липня '18 г.
Кирилл
Спасибо доктору, помогла мне избавиться от проблемы с зубами.
10 грудня '16 г.
Федор и Елена
Лечила зубы мне и моей жене. Очень качественно и не долго. Благодарны от всей души!
04 липня '16 г.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Спеціалізується на терапевтичної стоматології та пародонтології. Лікує всі види карієсу, гінгівіт, пародонтит, пародонтоз. Займається видаленням каменя і нальоту, усуненням зубодесневих каналів, придушенням патогенної мікрофлори в ротовій порожнині. Виконує пломбування зубів, професійну гігієну порожнини рота, естетичну реставрацію зубів.
Консультація безкоштовно
Київ пр-т Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 12 Г м.Мінська234м.Оболонь183
Стоматолог займається відновленням зубів. Надає послуги з відновлення коронкової частини зуба, емалі, лікування карієсу, пломбування.
Стоматолог-терапевт, ортопед, хірург
Доктор Маслов Юрій Володимирович спеціалізується в стоматології широкого профілю. Проводить консультації, огляди, діагностику зубних захворювань. Здійснює медикаментозне лікування, виконує оперативні втручання з видалення зубів, ставить коронки. Компетентний в естетичної реставрації.
Київ пр-т Володимира Івасюка (пр-т Героїв Сталінграда), 6, корп. 2 м.Оболонь254м.Почайна366
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст
Анна Шутка
06 листопада '25р.
Найкраща лікарка, ходжу до неї вже 10 років , змогла спасти мені зуб і тепер я тільки до неї
Стоматолог-хірург
Роман Вікторович спеціалізується на хірургічної стоматології. Доктор виконує моделювання м'яких тканин, мягкотканное регенерацію, синус-ліфтинг, зубозберігаючі операції, остеопластіческіе операції.
Доктор займається діагностикою каріозних і некаріозних уражень зубів і їх ускладнень. Виконує відбілювання зубів і професійну гігієну порожнини рота. Проводить ендодонтичне лікування системи кореневих каналів і художню реставрацію всіх груп зубів.
Стоматолог-терапевт, ортопед
Лікар-стоматолог, виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур при зубних недугах. Проводить консультативні прийоми і планові огляди. Виписує рекомендації, інструктує по догляду за ротовою порожниною. Лікує зубні болі, ставить пломби. Займається лікуванням кореневих каналів зубів, запальних і інфекційних уражень ясен. В роботі застосовує медикаментозну терапію.
Стоматолог-терапевт, ортопед, хірург
Лікар-стоматолог, ортопед, хірург першої кваліфікаційної категорії. Проводить діагностику і лікування карієсу, виконує естетичну реставрацію зубів. Володіє навичками видалення зубів, виконує оперативне лікування порожнини рота. Має навички протезування, встановлює знімні, незнімні протези з різних стоматологічних матеріалів - кераміки, металокераміки, різних металів.
Консультація бесплатная
Стоматолог-ортопед
Олександр Григорович - стоматолог-ортопед з досвідом роботи понад 20 років. Проводить консультацію пацієнтів, призначає необхідне обстеження і становить схему лікування. Надає послуги протезування зубів (знімний, незнімний, бюгельний методи), лазерної і базальної імплантації зубів, встановлює коронки, займається мікропротезуванням, виправляє різні дефекти зубного ряду. Спеціалізується також на гігієнічному чищенні та відбілюванні зубів.
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Стоматолог-ортодонт
Нечай Катерина Анатоліївна -стоматолог ортодонт в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є досвідченим спеціалістом з виправлення прикусу зубів у дорослих та дітей за допомогою різних видів брекет систем, елайнерів, знімних та незнімних апаратів.Здійснює комплексну підготовку порожнини рота до протезування та імплантації. Лікар постійно вдосконалює свої навички відвідуючи курси та семінари.
Матвій
09 жовтня '25р.
Я звернувся в клініку Люмі Дент до ортодонта Нечай Катерини Анатолівни на Оболоні через неправильний прикус. Лікар провела консультацію, допомогла обрати оптимальні брекети і пояснила, чого очікувати на кожному етапі. Лікування ще триває, але результат...