Сторінка 5. Лікарі стоматологи в Києві (метро Харківська)

Евгения
На прием к Алине Анатольевне мой сын ходит без слез и сопротивления. Она с первых минут расположила его к себе и безболезненно полечила зуб. Теперь визит к стоматологу у нас проходит без проблем. Все зубки у Антошки здоровые, благодаря нашему любимому доктору.
Впервые пришли на консультацию к Алине Анатольевне, когда моей Анютке было 2 годика. Теперь только к ней ходим со всеми зубными проблемами. Дочери она понравилась с первого взгляда. Она ей доверяет и совершенно не боится. Могу сказать, что Алина Анатольевна умеет обращаться с детьми и очень хорошо и качественно проводит лечение.
Стоматолог, ендодонтист, гігієніст
Стоматолог-ортодонт, гнатолог
Лікар встановлює брекет-системи, капи, трейнери. Проводить сплінт-терапію, артикуляційні логопедичні техніки. Займається переміщенням зубів за допомогою мікроімплантів для створення місця під імплантацію та протезування. Лікар проводить прийом дитячий та дорослий.
Стоматолог, ортопед, хірург, імплантолог, ортодонт
Лікар здійснює прийом дорослих та дітей з карієсом, пульпітом, пародонтозом, пародонтитом, стоматитом та гінгівітом. Виконує лазерне відбілювання зубів, сріблення зубів, фторування зубів. Проводить видалення постійних та молочних зубів, чистку зубів ультразвуком. Встановлює вініри.
Стоматолог-ортопед
Стоматолог-хірург, стоматолог-імплантолог