Сторінка 3. Лікарі неврологи в Києві (метро Дарниця)

Очень благодарна Александру Юрьевичу зв лечение и результаты после! чувствуется что доктор не просто профессионал, а эксперт! даже без мрт назвал все диагнозы - потом посмотрел мрт, чтобы подвтердить свои предположения! Назначил очень интересную и длительную схему лечения! результат лечения почувствовала за несколько дней, но сказал, чтобы я продолжала делать все как он расписал, чтобы закрепить результат! в восторге от этого врача! Это врач от Бога!
Світлана
Хочу щиро подякувати лікарю вищої категорії Папірненко Олександру Юрійовичу за допомогу. Я нарешті знайшла професійного спеціаліста невропатолога. Мої найкращі рекомендації.
Виктория
Лучший доктор-диагност. Попали случайно. Долго лечили маме поджелудочную железу. Без результата у другого врача. А Зинаида Михайловна определила не панкреатит, а расслоение аорты. Через полтора часа после исследования маме уже прооперировали такое грозное осложнение. Мама жива. Благодарю доктора за вовремя поставленный правильный диагноз!
Спасибо большое Зинаиде Михайловне за внимательность, грамотность и правильное назначение препаратов!!
УЗД-фахівець, невролог
Лікар-невролог, фахівець УЗД-діагностики проводить консультації і прийом пацієнтів, виконує дослідження внутрішніх органів черевної порожнини, щитовидної залози, дуплексне сканування судин кінцівок, головного мозку, шиї. Підвищує свої навички на тематичних семінарах, бере участь в міжнародних конференціях.
Лікар невролог першої категорії. Надає послуги з діагностики та лікування гострих і хронічних захворювань центральної нервової системи, периферичної нервової системи, вегетативної системи, спеціалізується на лікуванні грижі хребта, наслідків захворювань і травм нервової системи, тривожно-депресивних розладів.
Дитячий невролог
Невролог, сімейний лікар
Діти з 10 років
Невролог, рефлексотерапевт, вертебролог
Лікар займається діагностикою, профілактикою та лікуванням неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з радикулітом, головним болем, порушенням сну, вегето-судинною дистонією, хворобливими відчуттями в шиї і спині. Лікує наслідки травм і інсультів. Спеціалізується на акупунктурі.
Київ пр-т Маяковського, 18 А м.Чернігівська1 час 11 мин10м.Дарниця1 час 26 мин15
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Невропатолог
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Доктор Костейчук Ніна Володимирівна спеціалізується в області діагностики і лікування нервових недуг у дітей. Проводить реабілітаційні процедури після ушкоджень ЦНС і ПНС, лікує міжреберної невралгії і вегетосудинну дистонію. Практикує застосування індивідуального підходу, становить схему лікування, що включає комплекси та курси процедур.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт