Лікарі дерматологи в Запоріжжі (Вознесенський район)
4 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Тетяна
Моя проблема була не зовсім по її спеціалізації, про що я зрозуміла уже на самій консультації, вона не відправила мене, а поставилася уважно, вислухала, грамотно все пояснила мені. Мені відразу стало зрозуміло що робити, та як лікувати. Вона розвіяла деякі мої страхи. Сподобався прийом, відчувалося, що лікар не поспішала і намагалася вникнути в суть проблеми. Рекомендую!
Наталия
Олександр Олександрович хороший лікар,гарно знає свою справу.Подобається, що йому не складно виділити час та відповісти на питання пацієнта стосовно результатів досліджень, прогнозу лікування. Я задоволена цим онкологом.
20 вересня '17 г.
Семидоцкий - замечательный врач, профессионал своего дела. Его руки творят чудеса, прооперировал племянницу – уже выздоравливает, все отлично, довольны этим хирургом.
07 жовтня '16 г.
Галина
Олександр гарно знає свою справу. Подобається, що йому не складно виділити час та відповісти на питання пацієнта стосовно результатів досліджень, прогнозу лікування.
21 квітня '16 г.
Дерматолог
Спеціаліст в області лікування шкірних захворювань, висипань, дерматитів, шкірних новоутворень.
Онколог, Хірург
Доктор Семидоцкий Александр Александрович специализируется на проведении операций у пациентов с онкозаболеваниями. С диагностической целью проводит цифровую дерматоскопию, УЗ-сканирование, КТ, рентгенологическое исследование, анализирует данные биохимических показателей. Владеет хирургическими методами удаления патологических новообразований, составляет и корректирует схемы химиотерапии.
Консультація от 250
Онколог
Доктор Гузек С. О. спеціалізується в області онкології першої категорії. Займається комплексними обстеженнями і ранньою діагностикою злоякісних новоутворень. Проводить медичні консультації та огляди з подальшим супроводом пацієнта на всіх етапах лікування.
Дерматовенеролог, косметолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань шкірних покривів, а також хвороб, що передаються статевим шляхом. Основна спеціалізація лікаря - усунення дерматиту, екземи, виразок, запальних і грибкових уражень шкіри. Додатково, в сферу обов'язків фахівця входить лікування сифілісу, гонореї, хламідіозу.
Озонотерапевт, Лазеротерапевт
Доктор Литвиненко В. В., озонотерапевт, лазеротерапевт, гастроентеролог, ендоскопіст першої категорії, УЗ-фахівець. Проводить озоно- і лазеротерапію. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань, дерматитів, екземи. Надає послуги з ультразвукового дослідження.
Доктор Веретельник Ксенія Олександрівна спеціалізується в області діагностування і лікування венеричних захворювань, а також запальних процесів шкірного покриву. Спеціаліст проводить повний огляд пацієнта і встановлює точний діагноз для призначення ефективного леченія.Врач консультує і спостерігає пацієнтів до повного одужання.
Доктор Маслова Анна Вікторівна спеціалізується в області лікарської косметології. Лікар проводить процедури чистки обличча, пілінг, мезотерапію. Надає послуги контурної пластики (збільшення і корекція губ і підборіддя), воскової депіляції і апаратної косметології. Дерматокосметолог також здійснює татуаж брів, губ і очей, омолоджуючі ін'єкції і озонокислородной терапію обличчя і тіла.
Доктор Бабченко Ольга Павлівна спеціалізується в галузі дерматології і займається вивченням стану шкіри і лікування відповідних захворювань. Надає послуги профілактичного огляду, діагностики та лікування захворювань шкіри, алергічних реакцій, грибкових захворювань, дослідження імунної системи. В область її компетенції також входить виявлення та лікування хвороб, які передаються статевим шляхом (мікоплазмоз, хламідіоз та інші).
Дерматокосметолог
Берегулько Виктория Евгеньевна
Вікторія Берегулько лікар-дерматокосметолог. Спеціаліст закінчила Запорізький державний медичний університет за спеціальністю «Лікувальна справа» з присвоєнням кваліфікації лікаря. Проводить процедури по лазерної косметології і лазерному омолодженню на апараті Fotona. Надає широкий спектр послуг в області косметології.