Сторінка 3. Стоматологи в Одесі

Дарья
Провел лечение, расписал рекомендации, ответил на все вопросы, которые меня интересовали.
01 липня '16 г.
Очень хороший доктор. Рекомендую!
25 листопада '16 г.
Хороший врач. Лечение проводит безболезненно и качественно. Рекомендую.
04 травня '16 г.
Юлия Александровна
Очень благодарна врачу за оказанную помощь!
06 серпня '16 г.
Наталья
Квалифицированный специалист, замечательный человек. Я довольна выборо врача. Рекомендую.
23 липня '16 г.
Мне все понравилось. Рекомендую.
15 травня '16 г.
Стоматолог-ортодонт
Мала Наталія Олексіївна, лікар стоматолог другої категорії, проводить лікування карієсу, пульпіту, стоматиту та інших поширених захворювань порожнини рота. Надає послуги ортодонта.
Лікар-стоматолог, спеціалізується на лікуванні карієсу, пульпіту, стоматиту та інших захворювань зубів. Виконує художню реставрацію, протезування знімними і незнімними протезами, відбілювання, чищення зубного каменю.
Стоматолог-хірург
Лікар стоматолог вищої категорії, що спеціалізується на щелепно-лицевій хірургії (видалення зубів будь-якої складності, встановлення дентальних імплантатів, виконання всіх видів протезування). Є кандидатом медичних наук, засновником і головним лікарем стоматологічного центру "Овасак".
Стоматолог-хірург, ортопед
Лікар спеціалізується на відновленні зубів та їх протезуванні. Проводить видалення зубів, в тому числі зубів мудрості. В роботі використовує сучасні методики та новітні стоматологічні матеріали. Бере активну участь в науково-практичних конференціях та семінарах.
Консультація от 200 грн.
Лікар стоматолог вищої категорії, працює в напрямку естетичної стоматології та ендодонтії. Спеціалізується на реставрації і реконструкції зубів, лікуванні кореневих каналів.
Консультація от 200 грн.
Лікар Антощенко Олена Сергіївна стоматолог, який має терапевтичну спрямованість в лікуванні каріозних і некаріозних уражень зубів (глосит, стоматит, флюороз, клиновидний дефект, пульпіт, періодонтит, карієс).
Стоматолог-ортодонт
Лікар ортодонт, який займається лікуванням дітей і дорослих. Здійснює комплексну корекцію зміщення прикусу, виправляє нерівності зубного ряду, займається ортодонтиченою підготовкою перед протезуванням.
Консультація от 200 грн.
Лікар стоматолог вищої категорії, який проводить терапевтичне лікування захворювань по одонтології. Спеціалізується на лікуванні порушень, що виникли в кореневих каналах зубів.
Консультація от 200 грн.
Лікар Приходько Катерина Олександрівна стоматолог другої категорії, що спеціалізується на сучасних методиках ендодонтичного лікування, реставраціях, лікуванні різних пошкоджень зубів.
Консультація от 200 грн.
Лікар стоматолог, який має багаторічну практику в лікуванні некаріозних уражень зубів (флюорозу, клиновидного дефекту, патологічної стертості, гіперестезії), а також пульпіту, періодонтиту, карієсу.