Сторінка 20. Приватні лікарі у Миколаєві

7,0
Дарья
Пока муж у Негоды лечился, я насмотрелась на ее пациентов достаточно. Можно только позавидовать терпению и вниманию доктора к каждому пациенту. А специалист Лидия Александровна вообще непревзойденный!
Анжела Герогиевна
Я своего сына можно сказать за уши притянула на прием к Негоде. А дальше произошло чего я совсем не ожидала – сын начал с интересом на ее занятия ходить, где то через месяц наши проблемы постепенно исчезли. Спасибо!
04 листопада '16 г.
Антон
Сам оперировался у Передерия – все отлично, и от других пациентов слышал хорошие отзывы. Так что Владимиру Сергеевичу можно доверять, не подведет.
20 листопада '16 г.
Антонина
Супруга свого притянула на лечение к Лидии Александровне, постоянно деньги спускал на игровых автоматах. Уж не знаю как, но доктор повляла на него серьезно – почти погода держимся без приключений.
18 вересня '16 г.
Нарколог, психотерапевт
Лікар Негода Лідія Олександрівна спеціалізується в області наркології і психотерапії. Консультує людей, які страждають від різних видів залежності, а також членів їх сімей. Методом емоційно-стресової терапії займається лікуванням алкогольної, наркотичної, нікотинової залежності, тяги до переїдання і азартних ігор.
Миколаїв пр. Центральний, 96 р.Центральний
Хірург
Лікар Передерій Володимир Сергійович, хірург. Проводить консультації та оперативне втручання, в тому числі і лапароскопію. Здійснює зняття швів, перев'язку і обробку ран.
Лікар Дирда Олександр Миколайович, отоларинголог. Проводить діагностику і лікування різних захворювань і порушень вуха, горла і носа. Проводить такі процедури, як продування, промивання, пункція, видалення та ін.
Судинний хірург, хірург
Віктор Олексійович - фахівець в області загальної та судинної хірургії. Лікар спеціалізується на дослідженні патологічних процесів в судинах, діагностуванні хвороб на різних стадіях і хірургічних методах лікування.
Консультація 500/650 грн.
Кардіолог
УЗД-спеціаліст
Педіатр
Дитячий хірург
Лікар гарантує професійний підхід та уважне ставлення до кожного свого пацієнта.
Луцька Інна Віленівна – лікар акушер-гінеколог вищої категорії з досвідом роботи 33 роки. Вона має великий досвід у діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, веденні фізіологічної вагітності, вагітності з високим ступенем ризику, після ДРТ, а також супроводі багатоплідної вагітності. Її професійна діяльність спрямована на надання високоякісної медичної допомоги та індивідуальний підхід до кожної пацієнтки.
Миколаїв вул. Марка Кропивницького, 17/4, (заст. Потьомкінська) р.Центральний
Уролог, андролог, сексопатолог
Найдьонов Іван Миколайович — досвідчений уролог-андролог, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сечостатевої системи у чоловіків. Професійно займається лікуванням сексуальних розладів, чоловічого безпліддя, інфекцій, що передаються статевим шляхом, а також запальних процесів. Індивідуальний підхід, сучасні методи діагностики та терапії дозволяють лікарю ефективно допомагати пацієнтам відновити здоров'я та поліпшити якість життя.
Миколаїв вул. Марка Кропивницького, 17/4, (заст. Потьомкінська) р.Центральний