Сторінка 21. Приватні лікарі у Миколаєві

Дарья
Пока муж у Негоды лечился, я насмотрелась на ее пациентов достаточно. Можно только позавидовать терпению и вниманию доктора к каждому пациенту. А специалист Лидия Александровна вообще непревзойденный!
Анжела Герогиевна
Я своего сына можно сказать за уши притянула на прием к Негоде. А дальше произошло чего я совсем не ожидала – сын начал с интересом на ее занятия ходить, где то через месяц наши проблемы постепенно исчезли. Спасибо!
04 листопада '16 г.
Антонина
Супруга свого притянула на лечение к Лидии Александровне, постоянно деньги спускал на игровых автоматах. Уж не знаю как, но доктор повляла на него серьезно – почти погода держимся без приключений.
18 вересня '16 г.
Судинний хірург, хірург
Лікар володіє практичними навиками лікування судинної хірургічної патології. Лікує захворювання венозної та артеріальної системи. Швидко знаходить підхід до пацієнтів. Уважний та чуйний.
Нарколог, психотерапевт
Лікар Негода Лідія Олександрівна спеціалізується в області наркології і психотерапії. Консультує людей, які страждають від різних видів залежності, а також членів їх сімей. Методом емоційно-стресової терапії займається лікуванням алкогольної, наркотичної, нікотинової залежності, тяги до переїдання і азартних ігор.
Миколаїв пр. Центральний, 96 р.Центральний
Хірург
Лікар Передерій Володимир Сергійович, хірург. Проводить консультації та оперативне втручання, в тому числі і лапароскопію. Здійснює зняття швів, перев'язку і обробку ран.
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує відеокольпоскопію та УЗД органів малого тазу. Проводить фракційне лікувально-діагностичне вишкрібання порожнини матки та цервікального каналу. Лікує захворювання шийки матки, кісти яєчників, ендометріоз, ендометрит та молочницю.
Гінеколог-хірург
Кваліфікований спеціаліст, спеціалізується на лікуванні захворювань органів малого тазу різної етимології. Проводить оперитивні втручання в гінекології із застосуванням сучасних малоінвазивних методів.
Лікар з функціональної діагностики
Кваліфікований спеціаліст. Проводить електронейроміографію, оцінює стан периферичних нервів та м'язів пацієнта.
Гастроентеролог
Проводить консультацію пацієнтів з проблемами шлунково-кишкового тракту з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей.
Кардіолог
Досвідчений спеціаліст у сфері ультразвукової діагностики та кардіології, який проводить комплексне обстеження серцево-судинної системи та внутрішніх органів. Володіє сучасними методами функціональної діагностики, включаючи УЗД та ЕКГ, що дозволяє своєчасно виявляти патології та надавати кваліфіковані рекомендації щодо лікування. Забезпечує точну діагностику та професійні консультації для пацієнтів з кардіологічними проблемами та захворюваннями внутрішніх органів.
Тетяна Сергіївна – висококваліфікований лікар-невролог із багаторічним досвідом роботи, займається діагностикою та лікуванням неврологічних захворювань. Приймає пацієнтів з хронічним безсонням, депресією, вегетосудинною дистонією, запамороченнями та неврозами
Кардіолог
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань, таких як гіпертонія, аритмія та ішемічна хвороба серця. Проводить функціональні дослідження серця, призначає індивідуальні схеми терапії та профілактики. У роботі поєднує сучасні методи діагностики із уважним ставленням до пацієнтів.