Сторінка 22. Приватні лікарі у Миколаєві

7,0
пациент
Лечилась у этого горе врача в 2010м году!!КАтегорически не рекомендую!зря потраченные деньги!ДОрого и без вкусно!как в обычной бесплатной стоматологии,от куда собственно и сам врач!Коронки были поставленны болезненно,сильно сдавила десна,можно было кончится за 2 часа боли!!цвет коронок подобран не в тон!!писец, теперь с этим всем хожу+воспаленные десна!ДЕнталика-Ваши пломбы-ломают зубные стенки!не рекомендую вообще эту клинику-сплошной бизнес и все в спешку!!ПОзор Вам!
Алексей
Виктория Сергеевна умеет в стоматологии все -с ее то опытом. Я лечусь у нее периодически, консультируюсь, вот мать привозил на прием – все довольны.
21 вересня '16 г.
Олег
Условия лечения и внимательное отношение к пациенту у Виктории Сергеевны на высоте. И стоимость лечения очень привлекательная.
01 вересня '16 г.
Лікар Ошуркова Вікторія Сергіївна, стоматолог першої категорії. Надає послуги проведення протезування і ортодонтичного лікування, займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту та інших захворювань порожнини рота.
Миколаїв пр-т Богоявленський, 285 (кол. Жовтневий) р.Корабельний
Отоларинголог, отоларинголог дитячий
Ортопед-травматолог
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог
Величко Вікторія Василівна- лікар акушер-гінеколог. Має великий досвід у сфері діагностики та лікування гінекологічних захворювань, веденні вагітності та консультуванні з питань жіночого здоров’я. Спеціалізується на планових гінекологічних оглядах, лікуванні безпліддя, супроводі вагітності та профілактиці гінекологічних патологій.
Миколаїв вул. Марка Кропивницького, 17/4, (заст. Потьомкінська) р.Центральний
Хірург, пластичний хірург
Дерматолог
Рентгенолог
Лікар спеціалізується на виявленні різних захворювань внутрішніх органів та м'яких тканин за допомогою рентгенівського обладнання. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах з рентгенології.
Гінеколог