Урологи у Миколаєві
Фах
Наукова ступінь
Категорія
Анатолий
Один раз достаточно попасть на прием к Крестьянникову, чтобы почувствовать, как может быстро и эффективно помочь настоящий доктор. Я уже к другому урологу не пойду.
02 червеня '16 г.
Арсений
У Крестьянникова строгая конфиденциальность лечения и качество услуг на высоте. Были проблемы, я обращался, доктор очень помог, никаких проблем.
01 вересня '16 г.
Віталій
Рекомендую з будь-якими чоловічими проблемами в тому числі і сексуального характеру звертатися до Хоржевського. Мене він не один раз виручав і вам обов’язково допоможе
17 вересня '16 г.
Юрий
Если бы не Хоржевский, думаю в мои то 45 уже можно было завязывать с вниманием к противоположному полу. Короче, классный врач, мне здорово помог!
16 жовтня '16 г.
Андрей
Оказалось, что все не так страшно, и все проблемы решаемы, когда имеешь дело с отличным знающим врачом. Хоржевский очень меня выручил, я ему очень благодарен. Профи!
Андрей
В районной поликлинике никто особо не вникал в мои проблемы. Сергея Анатольевича мне посоветовали и я рад, что лечение у этого врача оправдало мои лучшие ожидания.
30 червеня '16 г.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань сечостатевої системи, сечового міхура і сечовидільного каналу. Працює з запальними, бактеріальними й інфекційними захворюваннями. Проводить терапію уретриту, циститу, простатиту, пієлонефриту.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Уролог, андролог, сексолог, дієтолог
Уролог вищої кваліфікаційної категорії, андролог, сексолог, дієтолог. Здійснює консультативний прийом пацієнтів, проводить діагностику і лікування урологічної патології, сексуальних розладів і безпліддя, а також інфекційних захворювань, які передаються статевим шляхом. Успішно проводить лікування сечокам'яної хвороби, пієлонефритів, уретритів, передчасного сім'явиверження, аденоми простати, гідронефрозу, варикоцеле. Роман Борисович — член Міжнародної асоціації андрологів і лікарів сексуальної медицини.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Спеціалізується на лікуванні та профілактиці хвороб сечовивідної системи у дорослих пацієнтів, призначає консервативну терапію. Діяльність застосовує індивідуальний підхід.
Лікар Дикий Сергій Анатолійович, уролог. Проводить діагностику, профілактику і лікування різних інфекційних та інших захворювань у сфері чоловічої і жіночої урології.
Уролог, Андролог, Сексопатолог
Лікар Хоржевский В. В., уролог, андролог, сексопатолог. Займається діагностикою, профілактикою та лікуванням різних інфекційних і хронічних захворювань сечостатевої системи, захворювань чоловічого безпліддя і проблем, пов'язаних з потенцією.
Уролог, Андролог
Лікар Крестьянніков Олексій Іванович, уролог вищої категорії, андролог. Займається діагностикою та лікуванням різних захворювань сечостатевої системи. У своїй практиці використовує для лікування унікальну апаратуру.