Сторінка 9. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Кізленко Михайло Анатолійович спеціалізується на терапевтичній стоматології. Велику увагу в своїй роботі приділяє якісному ендодонтичному лікуванню, художній реставрації зубів, питанню стоматологічної гігієни і профілактиці захворювань зубів, пародонтозу.
Стоматолог-хірург, стоматолог-терапевт
Лікар спеціалізується на хірургічному лікуванні захворювань ротової порожнини. Спеціаліст видаляє зуби, розкриває флюс, проводить хірургічну частину імплантації зубів. Працює з переломами щелепи, видаляє кісти, підрізає ясна. Працює за сучасними методиками з використанням новітнього обладнання.
Щелепно-лицьовий хірург, Пластичний хірург
Доктор Подорожний Антон Володимирович спеціалізується на оперативному лікуванні зубних хвороб. Компетентний в щелепно-лицевої хірургії. Проводить видалення зубів, в тому числі зубів мудрості, ретирувалися і сверхкомплектних. Крім того, видаляє капюшони зубів мудрості. Консультує, висловлює другу думку щодо доцільності проведення хірургічного втручання і оптимальної техніки його виконання. Складається в Асоціації імплантологів України.
Стоматолог-ортопед, хірург-імплантолог, стоматолог-хірург
Лікар стоматолог-ортопед вищої категорії. Надає послуги з відновлення зубного ряду, в своїй роботі використовує тільки сучасні методики, ставить коронки, вініри. Закінчив Київський медичний університет Української асоціації народної медицини.
Стоматолог-терапевт, ортопед
Доктор спеціалізується в області терапевтичної та ортопедичної стоматології. Лікує всі види карієсу і патології ясен сучасними технологіями. Виконує ендодонтичне лікування каналів, естетичну реставрацію зубів, шинування зубних рядів.
Стоматолог-ортопед, хірург-імплантолог, стоматолог-хірург, стоматолог-терапевт
Доктор Мацієвський Антон Сергійович спеціалізується в галузі стоматології, ортопедії. Надає послуги зі знімного, незнімної, бюгельного протезування зубів, установки коронок на зуби.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-гігієніст
Доктор Новосельська Марина Михайлівна займається загальною терапією в області стоматології. Проводить безкоштовні консультації та профілактичні огляди. Надає послуги пломбування, ендовідбілювання і реставрації зубів. Практикує сучасні методи ендодонтичного лікування.
Стоматолог-терапевт, пародонтолог
Лікар стоматолог-терапевт, пародонтолог. Займається безкоштовним консультуванням пацієнтів, оглядає і виписує рекомендації по догляду за зубами і ротовою порожниною. Лікує запальні процеси і інфекції парадонта. Ставить протези і пломби. Крім того, надає послуги відновлення зубної емалі.
Стоматолог, пародонтолог
Лев Вероніка Григорівна - лікар стоматолог-пародонтолог в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Є досвідченним фахівцем у лікуванні пародонту. Проводить безпечне відбілювання зубів , професійну гігієну ротової порожнини, вектор терапію та закритий кюретаж.
Ілона
02 червеня '26р.
Робила відбілювання зубів у Лев Вероніки Григорівни в Люмі-Дент на Солом’янці. Перед процедурою лікар усе детально пояснила, розповіла про особливості відбілювання та відповіла на всі мої запитання. Сам прийом пройшов спокійно і без дискомфорту....
Лікар надає широкий спектр послуг у напрямку терапевтична стоматологія. Займається діагностикою та лікуванням карієсу, обробкою і терапією кореневих каналів під мікроскопом. Найчастіше лікує пацієнтів з флюорозом, стоматитом, пульпітом, зубної гиперестезией і альвеолитом.