Ромигайло Людмила Іванівна

Дитячий стоматолог
Ромигайло Людмила Іванівна Дитячий стоматолог, якого люблять діти. Шукаєте стоматолога, якому довіряєте ви й ваша дитина? Людмила Іванівна - справжня чарівниця, яка лікує з любов’ю, турботою та без сліз! Спеціаліст, що завжди знаходить підхід до кожної дитини, навіть до найменших пацієнтів. Вона не просто лікує зубки, а дарує дітям позитивний досвід, щирі усмішки й бажання повертатися. У яскравому дитячому кабінеті нашого лікаря, малюки отримують не лише якісне лікування, а й подарунки, грамоти за відвагу та приємні емоції. Тут ваші діти не бояться стоматологів — вони до нас радо біжать!

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Київ вул. Степана Рудницького, 15, корп. 3 (літ. А) м.Іподром

Оксана Форд
17 лютого '17р.
Ходили до Людмили Іванівноі коли вона ще працювала у Вінниці. Дуже вдячні за професійний та гарний підхід до дітей(не всі нажаль настільки обдаровані саме з дітьми). Важко знайти нам тепер заміну у Вінниці.
Полина
13 липня '16р.
Спасибо за лечение зубов моей дочери. Приятно ходить к врачу, который знает свое дело.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2008 р. - Вінницький національний медичний університет імені М.І. Пирогова. Отримано диплом вищої освіти «Стоматологія». Кваліфікація: лікар-стоматолог.

Курси підвищення кваліфікації

2025

• «Стандартні коронки на дитячому прийомі». ГО «Українська платформа дистанційного навчання». Освоєно навчальний курс;
  • «Здоров’я пародонтита: взаємозв’язок пародонтиту і системних захворювань». ГО «Українська платформа дистанційного навчання». Освоєно навчальний курс;
  • «Герпевірусні інфекції в практиці стоматолога». ГО «Українська платформа дистанційного навчання». Освоєно навчальний курс;
  • «Іригація в дитячій ендодонтії». ГО «Українська платформа дистанційного навчання». Освоєно навчальний курс;
  • «Основи ручного скейлінгу». ГО «Безперервного Професійного Розвитку Стоматологів». Освоєно навчальний курс, майстер-клас;
  • «Основна концепція ведення гігієнічного прийому». ГО «Безперервного Професійного Розвитку Стоматологів». Освоєно навчальний курс, майстер-клас;
  • «Коли різні підходи стають спільним рішенням». Професійна Платформа. Освоєно навчальний курс, майстер-клас;
  • «Пряма реставрація бічних зубів». ВС Дистанційного навчання лікарів. Освоєно навчальний курс, майстер-клас;
  • «Ми чуємо один одного». Освітній центр Dent UP. Освоєно навчальний курс;

2024

• «Карієс зубів та його ускладнення; місцеві анестетики, іригація каналів, перфорації, мікронутроієнти, травми зубів, прямі реставрації, адгезивні системи». YAKUBOVA academy. Освоєно навчальний курс, майстер-клас;
  • «Ускладнений карієс – від діагностики до лікування». YAKUBOVA academy. Освоєно навчальний курс, майстер-клас;
  • «Травми дитячих зубів: від стратегії до практики». МЕДВОЙС. Освоєно навчальний курс, майстер-клас;
  • «ВІЛ – інфекція в практиці стоматолога». ГО «Українська платформа дистанційного навчання лікарів». Освоєно навчальний курс;

2023

• Полтавський державний медичний університет. Отримано сертифікат - дитяча стоматологія;

2021

• «Новий підхід до лікування і піклування про пацієнта». Clinicards. Взято участь у семінарі;

2017

• «Paediatric Dentistry. New Generation». Курс Катерини Гераніної. Освоєно навчальний курс;
  • «Дитяча стоматологія. Актуальні питання та сучасні тенденції»». Українська академія дитячої стоматології. Взято участь у конференції;

2016

• «Від карієсу до періодонтиту. Лікування тимчасових зубів без ускладнень». Курс Катерини Гераніної. Освоєно навчальний курс.

Дитячий стоматолог надає послуги

• Діагностика — ретельний огляд, фотопротокол, дитячий рентген;
  • Лікування карієсу — швидко, безпечно та без страху;
  • Пульпіт і періодонтит — збереження зуба навіть у складних випадках;
  • Дитячі коронки — надійний захист молочних зубчиків;
  • Професійна гігієна та навчання правильного чищення;
  • Герметизація фісур — запобігаємо карієсу з перших років;
  • Профілактичні огляди — регулярна турбота про здоров’я зубів;
  • Лікування в медикаментозному сні — спокійно, без болю та стресу;
  • Робота з найменшими — ніжно, з розумінням і терпінням.

Дитячий стоматолог займається лікуванням захворювань

• Карієс
  • Пульпіт
  • Періодонтит
  • Захворювання пародонту
  • Пародонтит
  • Захворювання слизової оболонки порожнини рта
  • Хвороби твердих тканин зуба
  • Патологічне стирання зубів
  • Адентія вторинна часткова чи повна