Сторінка 40. Стоматологи в Києві
Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Стоматолог-хірург
Турчанинова Наталья Игоревна
Працюю щелепно-лицевим хірургом з 2013 року. Маю “легку” руку та добрі очі. Намагаюсь максимально відповідати на всі питання та супроводжую у післяопераційному періоді – завжди на зв'язку для своїх пацієнтів. Я не той хірург, який завжди каже: треба різати! Я той, хто обирає хірургічне втручання тільки за чіткими показами. В інших випадках – завжди відправлю до терапевта. З мене починається “звільнення від зайвого” та перший етап для відновлення здорової усмішки: видалення зруйнованих зубів та встановлення імплантів. Максимально турботливе видалення “зубів мудрості=вісімок”, які не мають шансу на прорізування. Також естетика: корекція вуздечок губи та язика, ясен, видалення новоутворів.
Консультація від 700
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Толубко Елена Евгеньевна
Уважна, комунікабельна, з гарним почуттям гумору, постійно підвищує рівень майстерності, щоб зробити ваше лікування максимально комфортним, якісним і безболісним.
Молявчик Олег Владимирович
Працює за сучасними методами лікування,з використанням стоматологічного мікроскопу, постійно вдосконалює професійні навички.
Консультація от 700
Дитячий стоматолог
Кушнир Роксолана Игоревна
Роксолана Ігорівна приділяє особливу увагу психологічному комфорту дитини під час лікування. Використовує сучасні методи адаптації, що допомагають сформувати довіру до лікаря та уникнути страху перед стоматологічними процедурами.
У своїй практиці поєднує делікатний підхід до маленьких пацієнтів із сучасними методами лікування, що дозволяє проводити процедури з мінімальним стресом та стабільним прогнозованим результатом. Особливу увагу приділяє не лише лікуванню, а й профілактиці, що допомагає зберегти здоров’я зубів дитини в довгостроковій перспективі.
Пародонтолог
Байер Лада Сергеевна
3 роки клінічного досвіду в пародонтології та професійній гігієні. Спеціалізується на консервативному та хірургічному лікуванні захворювань пародонту, працює з використанням мікроскопа для точної діагностики та мінімально інвазивних втручань.
Проводить професійну гігієну під збільшенням, лікування ясен за сучасними протоколами (SRP, MINST), а також хірургічні втручання при пародонтиті та рецесіях для відновлення здоров’я та естетики ясен.
Анестезіолог
Ищук Анна Николаевна
Ганна Миколаївна лікар-анестезіолог з багаторічним досвідом роботи, яка спеціалізується на безпечному проведенні анестезії під час лікування уві сні. ЇЇ професіоналізм і увага до деталей гарантують пацієнтам комфорт і спокій. Застосовує сучасні методики анестезії та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Ортодонт
Джанелидзе Елизавета Владимировна
Ортодонт
Доманский Владислав Михайлович
Після завершення університету Владислав Михайлович регулярно відвідує стоматологічні конгреси, майстер-класи та курси підвищення кваліфікації з ортодонтії для того, щоб мої пацієнти могли отримати ортодонтичне лікування за передовими технологіями та найсучаснішими протоколами.
У лікуванні використовує виключно апарати та матеріали преміум сегменту, що дає мені змогу завершувати лікування досить швидко, максимально якісно та з довгостроковим стабільним результатом, при цьому виключно комфортно для пацієнта.
Стоматолог-терапевт, гігієніст
Доктор Радиш Оксана Василівна надає послуги терапевтичної стоматології. Займається консультуванням пацієнтів, відбілює і пломбує зуби, підбирає індивідуальні засоби гігієни для догляду за ротовою порожниною. Лікує карієс і зубний камінь. Крім того, компетентна в художньої реставрації зубів.
Консультація бесплатная
Стоматолог-терапевт, ортопед
Лікар-стоматолог-ортопед займається професійним чищенням і апаратної гігієною ротової порожнини. Виконує лікування захворювань зубів і ясен, художню реставрацію зубного ряду. Володіє технікою підбору і установки знімних і незнімних зубних протезів. Проводить відбілювання за допомогою ультразвукового та піскоструминного апарату. Встановлює прикраси, стрази та скайси на зуби.ВА
Консультація бесплатная