Сторінка 40. Стоматологи в Києві

Андрей
Отличный доктор, теперь я знаю, к кому буду ходить лечить зубы.
04 жовтня '16 г.
Спасибо за красивую улыбку!!!)))
02 жовтня '16 г.
Снежана
Не секрет, что практически все женщины недовольны тем, как они выглядят. Я не исключение, мне никогда не нравилась моя улыбка, зубы мне казались тусклыми, и совсем не белыми. Повзрослев, я решила это исправить, и обратилась к Кристине Викторовне. Отбеливание прошло на наивысшем уровне, доктор дала возможность оценить весь свой профессионализм. Спасибо Вам, за то, что заставляете людей улыбаться.
Никита
Хороший врач, ничего плохого не могу сказать.
01 червеня '16 г.
Врач понравился. Лечение проводит очень хорошо.
14 серпня '16 г.
Руслана
Пользуемся услугами Виталия Сергеевича всей семьей, нареканий нет.
30 вересня '16 г.
Лікар спеціалізується на терапії зубів. Розробляє індивідуальні схеми лікування та профілактики, встановлює пломби, усуває дефект зубного ряду. Проводить професійну очистку зубів від карієсу і каменів. Приймає за попереднім записом.
Стоматолог-ортодонт
Сучасні методики виправлення прикусу за допомогою брекет-систем різних видів, лікування захворювання СНЩС і багато іншого.
Лікування каналів, постановка пломб, професійна гігієна ротової порожнини.
Стоматолог-хірург, ортопед
Лікар спеціалізується на лікуванні зубів і ясен хірургічними методами. Займається видаленням зубів, розміщенням зубних імплантів, виправленням вроджених дефектів. Приймає пацієнтів з кістами ротової порожнини. При необхідності призначає рентгенографію і КТ. В роботі використовує сучасні методики і техніки.
Стоматолог-гігієніст
Лікар спеціалізується на профілактиці стоматологічних захворювань. Виконує ряд маніпуляцій щодо запобігання карієсу: запечатування фісур і усунення нальоту за допомогою сучасних методик. Здійснює полірування зубів спеціальними пастами, покриття зубів фтористим лаком або гелем для зміцнення емалі.
Стоматолог-ортопед, гнатолог
Стоматолог-терапевт, стоматолог
Стоматолог-гігієніст
Лікар-гігієніст, імунолог першої кваліфікаційної категорії займається чищенням ротової порожнини за допомогою ультразвукового та піскоструминного апарату. Веде консультативний прийом пацієнтів з питань гігієни, підбирає індивідуально кошти для чистки. Володіє навичками пародонтологической терапії, діагностики ясен. Лікує гінгівіт, пародонтит, проводить ремінералізацію і відбілювання. Учасник міжнародних науково-практичних семінарів, конференцій, конгресів.
Дитячий стоматолог
Стоматолог першої кваліфікаційної категорії займається терапією зубних хвороб у дітей. Спеціалізується на комплексній діагностиці початкового і прихованого карієсу. Надає послуги видалення молочного зуба, пломбує зуби, лікує каріозні поразки. Робить глибоке фторування, також застосовує в роботі озонотерапию.