Сторінка 15. Лікарі в Києві (Шевченківський район)
Наталія
Дуже задоволені.
23 жовтня '24 г.
Лучший доктор! Делала у него обследование и не раз. Всегда есть ответ и четко поставленый диагноз. Спасибо.
Лікар ставив такі питання, про що мене не запитували інші. Провів обстеження, та поставив діагноз. Я ще не знаю чим закінчиться моя історія, але лікарю я довіряю. Спеціаліст та його підхід мені сподобався. Однозначно рекомендую!
Людмила
Я задоволена. Я бувала у різних лікарів. І ніхто толком не міг дати мені відповідь на мої запитання.. Мене заспокоювали і казали, та все нормалізується. Приходьте через півроку, перевіримо. А цей лікар провів обстеження, та одразу виявив причину.
Дерматолог
Лікар-дерматолог, володіє методиками діагностики та лікування таких захворювань шкіри як атопічний дерматит, псоріаз, вугрової хвороба (акне), екзема (справжня, мікробна, себорейна), демодекоз, червоний плоский лишай, висівкоподібний лишай, грибкові ураження шкіри, волосистої частини голови і нігтьових пластин, косметологічні проблеми і багато інших.
Гастроентеролог, Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту. Приймає пацієнтів з хронічним гастритом, холециститом, панкреатитом, виразковим колітом, алкогольним гепатитом, жовчнокам'яну хворобу. Виконує ендоскопічне обстеження для діагностики патологій шлунково-кишкового тракту.
Селезнёва Татьяна Евгеньевна
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії неврологічних патологій. Приймає пацієнтів з болем в області хребта та шиї, головним болем, онімінням кінцівок, частими запамороченнями та шумом у вухах. Лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, головний біль напруги, наслідки інсультів, неврастенію, вегето-судинну дистонію, міжреберну невралгію та інші хвороби.
Інфекціоніст
Мартыненко Ольга Альбертовна
Досвідчений та кваліфікований спеціаліст в області лікування інфекційних захворювань.
Психолог
Доктор Рибик Лариса Анатоліївна працює в області психології, має 5-річний стаж. В обов'язки спеціаліста входить первинна діагностика, відстеження динаміки на тлі лікування, а також терапія різних розладів психоемоційного стану. Звернутися до лікаря можна при депресії, надмірної агресії, для підвищення самооцінки, вирішення важких життєвих ситуацій.
Доктор надає широкий спектр послуг в області дерматовенерології. Протягом 21 року успішно лікує акне, розацеа, мікози, оніхомікози, алопецію, себорею, контактно-алергічні дерматити, псоріаз, екзему, порушення пігментації шкіри, оперізувальний герпес і еритему. Виконує дерматоскопію, кріомасаж і кріодеструкцію.
Косметолог, Спеціаліст перманентного макіяжу
Косметолог Леонгардт Марина Георгіївна проводить косметичні процедури по догляду за шкірою - антивікові програми, методи апаратної косметології і ручної косметології, вдаеет ін'єкційними методиками: мезотерапія, біоревіталізація, контурна пластика філлерамі, ботулінотерапія, плазмоліфтінг.
Київ
вул. Ростиславська (Маршала Рибалка), 11 Б
м.Лук'янівська113м.Політехнічний інститут157м.Тараса Шевченко4420
Офтальмолог-хірург вищої кваліфікаційної категорії спеціалізується на лікуванні хвороб сітківки. Займається ретинолога і мікрохірургічними втручаннями, проводить лазерну корекцію зору. Діагностує очні недуги за допомогою тонометрії, офтальмоскопії і скіоскопіі. Надає послуги лікування глаукоми, катаракти, блефаритов і кератитів. Підбирає окуляри і лінзи для контактної корекції зору. Видаляє сторонні предмети з ока.
Проктолог, хірург, уролог
Доктор займається виявленням і терапією проктологічних патологій. Лікує геморой, свищі прямої кишки, гострий парапроктит, ліпоми і фіброми промежини, запори і порушення дефекації різного генезу. В роботі використовує консервативні та хірургічні методики. Виконує всі проктологічні маніпуляції.
Хірург, ендоскопіст
Лікар - хірург, ендоскопіст. Проводить бронхоскопію, відеогастродуоденоскопію, відеоколоноскопія, УЗД органів малого таза, черевної порожнини, судин нижніх кінцівок. Спеціалізується на лікуванні патології органів шлунково-кишкового тракту, хірургія гриж, варикозної хвороби, доброякісних утворень м'яких тканин.