Сторінка 15. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

ОКСАНА Іскоростенська
Дуже вдячна Аліні Сергіївні,яка знайшла підхід до моєї найменшої донечки,це для нас дуже важливо було!Чоловік дуже задоволений ,що тут лікують не тільки канали під мікроскопом,а й роблять реставрації.Рекомендую всім знайомим,це й насправді турботлива стоматологія!!!
07 листопада '23 г.
Иван Вашец
"Чудова клініка. Без зайвих «подивимось скільки вийде» і подібних нервуючих речей. Аліна Сергіївна та Остап Богданович ввічливі, турботливі професіонали що вселяють довіру. Якісно і максимально сучасно"
Tatyana Skulska
Так склалось, що доля привела мене в це місце - стоматологічну клініку Dr.Care Clinic. Тут я познайомилась з Остапом Богдановичем і Аліною - лікарями, які є професіоналами високого рівня у своїй справі. Дякую за професіоналізм, людяність , гарне обслуговування. Нехай у вас завжди вистачає терпіння і наснаги у вашій нелегкій роботі. Успіхів і процвітання
Tetiana Mantulina
"Я давно обслуговуюсь в клініці Doctor Care, і завжди дуже задоволена: уважні адміністратори, професійні лікарі. Але хочу залишити відгук про мого найулюбленішого лікаря Єременко Аліна Сергіївна. Вона - бест оф зе бест! Двічі рятувала мої зуби від видалення. Раджу цю клініку всім своїм друзям
04 червеня '24 г.
Аліна Сергіївна притримується принципу доказової медицини та профілактики захворювань. Працюючи з сучасним обладнанням (мікроскоп, КТ, прицільний рентген, сучасні інструменти та матеріали) вона точно знає, що при правильному підході практично любий зуб можна зберегти. Займається лікуванням та переліковуванням каналів зуба любої складності
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 5-В м.Вокзальна
Пластичний хірург
Пластичний хірург вищої лікарської категорії, надає послуги корекції молочних залоз, контурної пластики. Оперативним шляхом лікує ожиріння. Виконує підтяжку обличчя. Проводить операції з корекції століття, носа, вушних раковин, шиї. Крім того, видаляє злоякісні новоутворення.
Консультація 1900 грн.
Ревматолог
Кваліфікований лікар-ревматолог, пріоритетні напрямки роботи якого включають комплексну терапію хворих на ревматоїдний, реактивний, псоріатичний артрит та інших ревматичних захворювань, а також моніторинг стану пацієнта і ефективності лікування
Психолог
Психологічне консультування з питань: особистісно-професійного розвитку, самореалізації; сімейних і дитячо-батьківських стосунків; відновлення оптимальних психічних станів; психологічна діагностика й експертні висновки за запитом щодо психічного розвитку дитини
Психоаналітичний психотерапевт, клінічний психолог, психодіагност
Лікар-психотерапевт працює в форматі індивідуальної та сімейної терапії. Практикує тілесно-орієнтовану психотерапію. Веде психокорекційні групи. Надає допомогу при тривожних станах, фобіях, афективних та невротичних розладах. Основна спеціалізація – психоаналітична психотерапія: робота з ранніми спогадами, травматичними переживаннями, втратами; глибинна психодіагностика несвідомих потягів, фантазій, очікувань, батьківських сценаріїв – їх розуміння та інтерпретація; практикує науковий підхід до інтерпретації сновидінь.
Консультація 3000, онлайн - 2500
Доктор Бурма Надія Володимирівна має першу кваліфікаційну категорію в області терапевтичної стоматології. Надає послуги консультування, ендодонтичного лікування і проведення процедур реставрації із застосуванням сучасних інноваційних технологій, що включають можливість відновлення коронкової частини зуба. Крім того, лікар займається відбілюванням емалі, очищенням зубного ряду від каріозних поразок і пломбуванням кореневих каналів.
Консультація безкоштовно
Лікар Глєбов Антон Сергійович спеціалізується в області урології, кандидат медичних наук. Надає консультації щодо всіх проблем сечостатевої системи чоловіка і сечовидільної системи жінки. Дає рекомендації з вибору оптимальних методів лікування та попередження урологічних захворювань. Звертає на необхідні діагностичні та лікувальні процедури, виконує розшифровку лабораторних та інструментальних досліджень, здійснює постановку діагнозу.
Пластичний хірург, Судинний хірург, хірург
Геннадій Юрійович спеціалізується на пластичної та судинної хірургії. Проводить збільшення і підтяжку грудей, абдомінопластику, радіочастотну абляцію при варикозному розширенні вен. Доктор постійний учасник міжнародних конференцій та майстер-класів з пластичної хірургії і флебології.
Людмила
23 листопада '25р.
Геннадій Юрійович, хочу висловити Вам щиру подяку за бездоганно виконану мамопластику, яку Ви переробили після невдалого попередника іншого хірурга. Від першої консультації й до повного відновлення я відчувала підтримку та увагу. Цілком покладалася на...
Анестезіолог, реаніматолог
Доктор Кожан Анатолій Іванович спеціалізується на анестезіології, має вищу лікарську категорію в області реаніматології. Кандидат медичних наук, володіє всіма сучасними методами введення знеболюючого. Надає свої послуги при сильних невралгіях, травматичних ушкодженнях, оперативних втручаннях. Стежить за станом пацієнта під час хірургічних операцій, забезпечуючи коректне введення анестетика і безпечний для хворого вихід з наркозу.
Кардіолог
Кваліфікований фахівець в області кардіології, що займається діагностикою та терапією пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи різного ступеня складності і етіології. В професійні обов'язки Оксани Степанівни входить ведення пацієнтів з гіпертонією, вадами серця, тромбоемболією легеневої артерії, дилятаційною кардіоміопатією і іншими патологіями