Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Фільтр: (Знайдено 505 лікарів 2 відгука) Сортування
Марина Н.
Була сьогодні на прийомі: все пройшло досить легко і комфортно. Спеціаліст зуміла пояснити все лаконічно: з твердою впевненістю можу стверджувати, що компетентна у своїй справі. Побільше б таких відкритих і чуйних лікарів! Рекомендую!
Володя
Лікар сподобався саме тим, що дуже зрозуміло мені все розповіла і пояснила яка у мене проблема. Була у лікаря перший раз, і залишилася у захваті від роботи фахівця. Цього спеціаліста, мені рекомендували пацієнти, які вже були у лікаря.
Дерматовенеролог, кінезіотерапевт, нутріціолог, дієтолог
Лікар проводить діагностику захворювань шкіри та волосяного покриву, застосовує мезотерапію, плазмоліфтинг для лікування. Також використовує голкорефлексотерапію та остеопатію, кінезіотерапію для лікування широкого спектру захворювань.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних хвороб. Виконує кольпоскопію, ультразвукове дослідження органів малого таза і черевної порожнини, молочних залоз і щитовидної залози. Проводить радіохвильове лікування ерозії шийки матки. Приймає пацієнток з передменструальний синдром, молочницею, ендометріоз і клімактеричним синдромом.
Дерматовенеролог, гінеколог
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16) м.Лук'янівська145м.Контрактова площа3216
Акушер-гінеколог, мамолог
Здійснює амбулаторний прийом, консультує пацієнток із клімактеричними розладами. Проводить діагностику та лікування патологій шийки матки, порушень менструального циклу, діагностику та лікування запальних процесів, займається естетичною гінекологієюю.
Консультація від 1070
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Яворська Оксана – лікар акушер-гінеколог та спеціаліст УЗД, володіє всіма методиками гінекологічного скринінгу та лікувальних маніпуляцій. Стаж 2 роки. Лікар доказової медицини, яка будує свою діяльність виключно на офіційних та затверджених засадах МОЗ України, будує довірливі відносини з пацієнтом, надає повну інформацію щодо вирішення проблеми. Призначає у своїй практиці виключно потрібні ліки та дослідження. Обстеження проводить згідно світових рекомендацій, що дозволяє максимально ефективно допомогти вирішити проблему. Комплексно підходить до проблеми, дивиться на організм в цілому, розглядаючи не лише гінекологічну патологію.
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Кардіолог
Доктор Кірпач Н. В. має вищу кваліфікаційну ступінь з кардіології. Надає послуги професійної діагностики та складання індивідуальних програм лікування аритмій, стенокардій, гіпертонії, міокардитів, ІХС та інших захворювань серцево-судинної системи.
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар гастроентеролог, УЗД-фахівець. Надає послуги з діагностики та лікування захворювань травного тракту, володіє методом УЗ-діагностики органів і систем.
Лікар-дерматовенеролог, головний лікар медичного центру, займається діагностикою, лікуванням хронічних форм уретропростатиту, резистентних форм трихомоніазу і хламідіозу. Доктор Усенко має значний стаж роботи, веде прийом пацієнтів із захворюваннями, які передаються статевим шляхом, з шкірними висипаннями та іншими хворобами шкіри, слизових оболонок.
Консультація от 500
Гінеколог, узд-фахівець
Лікар-гінеколог першої категорії, володіє сучасними методами діагностики, лікування різних гінекологічних хвороб. Є автором понад 10 наукових робіт. Звертатися за консультацією до лікаря Сіхарулідзе необхідно при наявності таких проблем: порушення циклу, виділення з піхви, біль, дискомфорт внизу живота, неприємні відчуття під час статевого акту, хвороблива менструація, прояв клімактеричних розладів. Лікар здійснює забір матеріалів для лабораторних досліджень, призначає інструментальну діагностику, за результатами аналізів призначає лікування.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар акушер-гінеколог, репродуктолог діагностує хвороби жіночої статевої сфери. Звернутися до Бабенко І. В. слід при виникненні таких симптомів, як виділення зі статевих органів, ниючих, різких і тягнуть болю внизу живота, при свербінні і т.п. Лікар займається лікуванням безпліддя, володіє допоміжними репродуктивними технологіями. Володіє методами оперативної та ендоскопічної гінекології.
Київ вул. Багговутівська, 1 (територія Київської обласної лікарні) м.Дорогожичі206м.Лук'янівська238