Глєбов Антон Сергійович

Уролог, андролог, репродуктолог, сексолог, хірург
Лікар вищої категоріїї
Кандидат медичних наук
Консультація від 2800 грн.
Антон Сергійович проводить діагностичні процедури нирок, сечового міхура, передміхурової залози, яєчок і придатків. Спеціалізується на урофлоуметрії, уретроскопії, цитоскопії, уретероскопії, лапароскопічній та ендоскопічній хірургії. Займається лікуванням запальних захворювань сечовивідних органів, лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом, і захворювань чоловічих статевих органів. Лікар використовує малоінвазивні методи хірургічного лікування урологічних захворювань.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Игорь
19 березеня '17р.
Обратился к доктору Глебову за консультацией по поводу дальнейшего лечения. Мне настоятельно рекомендовали делать операцию. Я сомневался и всячески оттягивал этот момент. Антон Сергеевич изучил историю болезни от А до Я, все лабораторные и аппаратные обследования, квалифицированно ответил на вопросы и разрешил все мои сомнения. Я рад, что прислушался к мнению такого профессионала.
Сергей
06 березеня '17р.
Я проходил лечение по поводу простатита. Так получилось, что сначала у одного врача, а потом у другого, который кардинально изменил схему лечения. Я доволен, что обратился за профессиональной помощью к Глебову. Он помог откорректировать мое лечение, и лечение принесло желаемый результат.
Виктор
22 жовтня '23р.
Антон Сергеевич - это один из лучших врачей! Рекомендую!
Игорь
05 серпня '22р.
Настоящий профессионал, рекомендую..., как одного из лучших ...
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2006 р. — Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (лікувальний факультет).
  • 2008 р. — інтернатура на кафедрі урології Жовтневої клінічної лікарні.
  • 2010 р. — клінічна ординатура на кафедрі урології Жовтневої клінічної лікарні.
  • Пройшов клінічну аспірантуру на базі ДУ «Інститут урології НАМН України» (відділ запальних захворювань).

Курси підвищення кваліфікації

• Регулярно підвищує кваліфікацію, бере участь у міжнародних конгресах, професійних тренінгах та науково-практичних заходах, впроваджуючи сучасні підходи в клінічну практику.

Участь в асоціаціях

• Член Європейської, Української та Міжнародної асоціації урології.
  • Голова асоціації «Практичної та дослідницької медицини».

Уролог, андролог, репродуктолог, сексолог, хірург надає послуги

• Консультативний прийом, в тому числі й англомовних пацієнтів
  • УЗД нирок, сечового міхура
  • ТРУЗО простати (сім'яних міхурців)
  • Радіо-хвильова деструкція/лазерна деструкція новоутворення шкіри зовнішніх статевих органів
  • Гормональна корекція (пелетотерапія)
  • Крапельниця урологічна (індивідуально підібраний склад залежно від ваших аналізів)
  • Циркумцизіо (кругове висічення крайньої плоті)
  • Лігаментотомія (подовження статевого члена)
  • Ліпофілінг статевого члена
  • Денервація статевого члена
  • Ендопротезування яєчка
  • Пластика викривлення статевого члена (хвороба Пейроні)
  • Цистоскопія
  • Мікрохірургічна біопсія яєчка
  • Видалення кіcти придатку яєчка
  • Лапароскопічна резекція кісти нирки
  • Вазотомія
  • Трансуретральна резекція (пухлин сечового міхура, простати, уретероцеле, стриктур уретри)
  • Потовщення статевого члена (стовбур, голівка)
  • Ударно-хвильова терапія Storz Medical
  • Ін'єкції
  • PRP-терапія
Додаткова інформація
  • Бере участь в міжнародних клінічних дослідженнях, сертифікований за стандартами GCP (Good Clinical Practice).
  • Є автором і співавтором понад 30 друкованих наукових робіт.
  • Захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук за темою: «Вплив Trichomonaas vaginalis на частоту виникнення післяопераційних ускладнень простатектомії при доброякісної гіперплазії передміхурової залози».