Глєбов Антон Сергійович
Уролог, андролог, репродуктолог, сексолог, хірург
Лікар вищої категоріїї
Кандидат медичних наук
Антон Сергійович проводить діагностичні процедури нирок, сечового міхура, передміхурової залози, яєчок і придатків. Спеціалізується на урофлоуметрії, уретроскопії, цитоскопії, уретероскопії, лапароскопічній та ендоскопічній хірургії. Займається лікуванням запальних захворювань сечовивідних органів, лікуванням інфекцій, що передаються статевим шляхом, і захворювань чоловічих статевих органів. Лікар використовує малоінвазивні методи хірургічного лікування урологічних захворювань.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Игорь
19 березеня '17р.
Обратился к доктору Глебову за консультацией по поводу дальнейшего лечения. Мне настоятельно рекомендовали делать операцию. Я сомневался и всячески оттягивал этот момент. Антон Сергеевич изучил историю болезни от А до Я, все лабораторные и аппаратные обследования, квалифицированно ответил на вопросы и разрешил все мои сомнения. Я рад, что прислушался к мнению такого профессионала.
Сергей
06 березеня '17р.
Я проходил лечение по поводу простатита. Так получилось, что сначала у одного врача, а потом у другого, который кардинально изменил схему лечения. Я доволен, что обратился за профессиональной помощью к Глебову. Он помог откорректировать мое лечение, и лечение принесло желаемый результат.
Виктор
22 жовтня '23р.
Антон Сергеевич - это один из лучших врачей! Рекомендую!
Игорь
05 серпня '22р.
Настоящий профессионал, рекомендую..., как одного из лучших ...
- Консультація уролога
- УЗД нирок
- УЗД сечового міхура
- УЗД передміхурової залози
- Цистоскопія
- 2006 р. — Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (лікувальний факультет).
- 2008 р. — інтернатура на кафедрі урології Жовтневої клінічної лікарні.
- 2010 р. — клінічна ординатура на кафедрі урології Жовтневої клінічної лікарні.
- Пройшов клінічну аспірантуру на базі ДУ «Інститут урології НАМН України» (відділ запальних захворювань).
Курси підвищення кваліфікації
- Регулярно підвищує кваліфікацію, бере участь у міжнародних конгресах, професійних тренінгах та науково-практичних заходах, впроваджуючи сучасні підходи в клінічну практику.
Участь в асоціаціях
- Член Європейської, Української та Міжнародної асоціації урології.
- Голова асоціації «Практичної та дослідницької медицини».
Уролог, андролог, репродуктолог, сексолог, хірург надає послуги
- Консультативний прийом, в тому числі й англомовних пацієнтів
- УЗД нирок, сечового міхура
- ТРУЗО простати (сім'яних міхурців)
- Радіо-хвильова деструкція/лазерна деструкція новоутворення шкіри зовнішніх статевих органів
- Гормональна корекція (пелетотерапія)
- Крапельниця урологічна (індивідуально підібраний склад залежно від ваших аналізів)
- Циркумцизіо (кругове висічення крайньої плоті)
- Лігаментотомія (подовження статевого члена)
- Ліпофілінг статевого члена
- Денервація статевого члена
- Ендопротезування яєчка
- Пластика викривлення статевого члена (хвороба Пейроні)
- Цистоскопія
- Мікрохірургічна біопсія яєчка
- Видалення кіcти придатку яєчка
- Лапароскопічна резекція кісти нирки
- Вазотомія
- Трансуретральна резекція (пухлин сечового міхура, простати, уретероцеле, стриктур уретри)
- Потовщення статевого члена (стовбур, голівка)
- Ударно-хвильова терапія Storz Medical
- Ін'єкції
- PRP-терапія
Додаткова інформація
- Бере участь в міжнародних клінічних дослідженнях, сертифікований за стандартами GCP (Good Clinical Practice).
- Є автором і співавтором понад 30 друкованих наукових робіт.
- Захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата медичних наук за темою: «Вплив Trichomonaas vaginalis на частоту виникнення післяопераційних ускладнень простатектомії при доброякісної гіперплазії передміхурової залози».
Схожі спеціалісти: