Лікарі вертебрологи в Києві (Шевченківський район)

Виктория
Здравствуйте! Моей маме нужна была консультация после неудачно сделанной операции. Нам рекомендовали обратиться к доктору Павлову Б.Б. После онлайн консультации мы получили ответы на все вопросы о дальнейшей тактике лечения и реабилитации. Надеюсь на полное выздоровление мамы, но если нам понадобиться медицинская помощь , то мы обязательно обратимся в клинику Нейроспайн к Борису Борисовичу. Спасибо доктор )
Рекомендую клинику и команду врачей. Плюсы: 1. Цены конкурентны.2. Врачи профессионалы в своей деятельности.3. Применяемые Технологии и оборудование новые и современные на уровне зарубежных стран. 4. Отзывчивость , стремление помочь пациенту присутствует и выполняется.5. Полустационар/стационар в клинике есть , что очень удобно особенно для иногородних пациентов. 6. Некоторые случаи пациентов , рассматриваются / обсуждаются / выносятся на обсуждение командой врачей, что даёт возможность принять более точное и правильное решение. Недостатки : нет вывески /указателя клиники «нейроспайн», клиент , начинает чуточку паниковать что приехал не в ту клинику , а время консультации уже назначено ). Спасибо за врачебную помощь , оказанную в клинике! Очень довольны!
Диана
Мне делали операцию по удалению грыжи в поясничном отделе. Все прошло отлично. На второй день я уже могла и сидеть и ходить, сильных болей уже не было! Вначале было страшно, но команда врачей была очень добра, внимательна и всегда отвечала на все вопросы! В день операции я была уже спокойна , так как доверилась профессионалам. Спасибо Вам большое! Отдельная благодарность Павлову Борису Борисовичу! Я три года не могла решить проблемы со спиной, наблюдалась у трёх врачей и ничего не помогало. Поэтому советую от души, после знакомства с ним, вы уже к другому не пойдёте)
Это была моя первая операция, и минимум что я могу сказать ,так это то что я в диком восторге!!! Больница просто невероятная ! Начиная от очень доброго и приветливого персонала ,заканчивая очень классными палатами, в которых есть Smart TV и кондиционеры! А теперь про моего хирурга . ПАВЛОВ БОРИС БОРИСОВИЧ! Для меня это просто открытие ,а не доктор. Я очень волновалась перед операцией ,но после нашей первой встречи все переживания улетучились. Это невероятно веселый и приятный человек ,который кроме того ещё и мастер своего дела! Всем рекомендую обращаться к нему ,не пожалеете !! Огромное спасибо всем вам, вы избавили меня от боли.
Нейрохирург, Вертебролог
Доктор проводить діагностику і лікування захворювань хребта, спеціалізується в галузі нейрохірургії. Лікує артроз колінного і плечового суглобів, міжхребетні грижі і остеопороз. Виконує епідуральні блокади, мікродискектомію і черезшкірну вертебропластику.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Нейрохірург, Вертебролог
Доктор спеціалізується в галузі нейрохірургії і вертебрології. Лікує остеопороз і міжхребетні грижі. Проводить епідуральні блокади, черезшкірну вертебропластику і мікродискектомію. Приймає пацієнтів з болями в спині, шиї і попереку.
Ортопед-травматолог, вертебролог
Спеціаліст проводить консультативний прийом, застосовує методи мануальної терапії, ортопедичної корекції методом «короткого важеля». Проводить лікарські та знеболюючі блокади, внутрішньосуглобові ін'єкції, зональні ін'єкції, ударно-хвильова терапія. Займається лікуванням миофасциального синдрому, протрузий і екструзії міжхребцевих дисків, люмбаго, люмбалгії, люмбоишиалгии, торакалгии, цервикалгии, радикулопатії, артрозу.
Ортопед-травматолог, вертебролог
Спеціаліст проводить паравертебральні і інші блокади, мультизональні ін'єкції, ортопедичну корекцію хребта короткого важеля, карбоксітерапіі, внутрішньосуглобові ін'єкції, постізометрична релаксацію м'язів (ПІР), УВТ. Займається лікуванням остеохондрозу, гострих і хронічних болів в спині, деформуючого остеоартрозу.
Травматолог, Ортопед, Вертебролог, Детский хирург
Доктор спеціалізується в області травматології, ортопедії та вертебрології. Приймає дорослих і дітей. Лікує протрузии і грижі міжхребцевих дисків, сколіоз, артрит і артроз суглобів. В роботі використовує ударно-хвильову терапію, мезотерапію і карбоксітерапіі. Виконує сублізіональное введення ліків (блокади). Систематично бере участь в науково-практичних конференціях.
Невролог, Вертебролог
Доктор Сагай В.А. організовує комплексну медико-соціальну реабілітацію пацієнтів з неврологічними хворобами, займається рефлексотерапією і проводить всі маніпуляції по неврологічному профілем. Володіє методиками використання ботулотоксину А Диспорт і Ботокса для лікування захворювань, що супроводжуються дистонією і гіперкінезами (косоокість, лицьової геміспазм, спастична кривошия, спастичність після інсультів). Провідний фахівець
Ортопед, Травматолог, Вертебролог, Мануальный терапевт, Главный врач клиники
Доктор Ковриженко Вадим Володимирович спеціалізується на ортопедії, травматології та вертебрології. Займається лікуванням захворювань ОДА, а також різних травматичних і запальних ушкоджень суглобів і кісток. Консультує в якості ортопеда. Надає послуги лікування пацієнтам з остеохондрозом і викривленням хребта на різних стадіях. В роботі застосовує методику мануальної терапії. На її основі розробив унікальну власну техніку мануальної релаксації, спрямовану на лікувальний ефект від розслаблення м'язів і суглобів.
Ортопед-травматолог, вертебролог
Спеціаліст проводить консультативний прийом, проводить мануальну терапію хребта. Застосовує в роботі м'які мануальні техніки: постізометрична релаксацію м'язів, міофасциальний реліз, редрессацію зв'язок, суглобів. Займається лікуванням остеохондрозу хребта, остеоартрозу суглобів.
Нейрохірург, вертебролог
Вертебролог, мануальний терапевт
Доктор Слободенюк Олексій Михайлович займається лікуванням хвороб вертеброгенного характеру. Проводить консультативні прийоми. Володіє масажними техніками, включаючи дитячий і спортивний. В роботі використовує прийоми мануальної терапії. Також надає послуги корекції сколіозу і інших викривлень хребта на різних стадіях.