Лікарі ортодонтії в Києві (Шевченківський район)

ОКСАНА Іскоростенська
Я дуже задоволена,що зробила вибір саме на стоматології Dr.Care.Clinic,це найкраще місце з досвідченими спеціалістами ,де ми лікуємося всією родиною.Ставила брекети ,дуже задоволена,як лікарі підходять відповідально до цього етапу,отримала повну діагностику,дуже подобається ,що клініка має всі необхідні новітні технології.
07 листопада '23 г.
Бездоганно! Дякую лікарю за якісну роботу і за моральну підтримку під час лікування.
Любов Андрієнко
Я ніколи не думала що відвідування стоматолога може приносити задоволення). В даній клініці це можливо. Працюють професіонали від Бога.
02 серпня '21 г.
Алена Старостина
Дуже рекомендую клініку. Дитина попросила брекети, записались дуже швидко, в цей же день зробили дві пломби, а на наступний вже поставили брекети. Пройшло всього 4 місяці лікування, а вже видно як зуби вирівнялись. Окремо дякую дівчатам за нагадування, весь час забуваємо про запланований візит.
07 листопада '23 г.
Ортодонт
З досвідом у сфері ортодонтії з 2015 року, Остап Формус не просто лікар-ортодонт. Він – справжній лідер думок, визнаний і шанований у світі стоматології. З жовтня 2021 року Остап Формус є лідером громадської думки компанії Ormco в Україні, а з 2020 року він є консультантом компанії INSPE по ортодонтичному напрямку. Відомий своєю відданістю професії, Остап використовує новітні підходи у лікуванні та постійно підвищує свою кваліфікацію. Він не лише займається практикою, а й активно навчає та ділиться своїм досвідом з колегами по всьому світу. Його лекції та майстер-класи закордоном завжди збирають велику аудиторію, а його досвід і знання є натхненням для багатьох молодих спеціалістів.
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 5-В м.Вокзальна
Ортодонт
Лікар-ортодонт займається виправленням неправильного прикусу. Проводить прийом пацієнтів, виконує діагностику ротової порожнини. Трактує ортопантомограмму, телерентгенограмм, комп'ютерну томографію. Встановлює різні брекет-системи, включаючи лінгвальні. Контролює етапи корекції прикусу.
Доктор Жалдак Дмитро Олександрович пропонує пацієнтам послуги в якості лікаря-стоматолога. Проводить консультативний прийом пацієнтів з метою огляду порожнини рота, пломбування та художньої реставрації зубного ряду. Спеціалізується на пломбування кореневих каналів, мостовидні зубного протезування, встановлення брекет систем та способи їх усунення прикусу методом установки пластинки.
Ортодонт
Доктор займається профілактикою патологій прикусу у дітей, протезуванням, установкою брекет-систем, виправленням нерівностей зубів за допомогою кап, ортодонтичним лікуванням і підготовкою до імплантації, протезування.
Стоматолог-ортодонт
Лікар-ортодонт з багаторічним досвідом, яка спеціалізується на виправленні прикусу та вирівнюванні зубів. Володіє сучасними методами ортодонтичного лікування, забезпечуючи естетичні та функціональні результати. Завдяки її індивідуальному підходу кожен пацієнт отримує комфортне і ефективне лікування, що гарантує здорову і красиву посмішку
Київ вул. Салютна 2-Б м. Нивки255
Стоматолог-ортодонт, стоматолог
Стоматолог-ортодонт
Чому я працюю лікарем? Моя пристрасть до медицини та бажання допомагати людям визначили мій шлях у професії лікаря-ортодонта. Кожен день я маю можливість змінювати життя пацієнтів, даруючи їм не лише красиві усмішки, а й впевненість у собі. Ортодонтія для мене – це більше ніж просто лікування зубів. Це мистецтво, яке поєднує в собі точність науки і тонкість людської чутливості. Моя мета – знайти індивідуальний підхід до кожного пацієнта, допомогти їм досягти ідеального вирівнювання зубів та забезпечити правильний прикус, що позитивно вплине на їх загальне самопочуття і якість життя.
Ортодонт
Лектор онлайн та офлайн курсів для ортодонтів. Власна ортодонтична клініка в м. Чернівці. Засновник найбільшої ортодонтичної онлайн школи для лікарів ортодонтів. Засновник лабораторії з 3 д друку елайнерів, науковець.
Консультація Безкоштовно
Ортодонт
Лікар займається лікуванням порушень прикусу. Виконує установку брекет-систем. Проводить лікування за допомогою прозорих кап та мікроімплантів. Здійснює прийом дорослих та дітей. Лікує утруднене носове дихання через вузьку верхню щелепу. Консультує з питань розвитку щелеп, положення та росту зубів.
Консультація бесплатно/безкоштовно