Сторінка 13. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Наталія
Дуже задоволені.
23 жовтня '24 г.
Лучший доктор! Делала у него обследование и не раз. Всегда есть ответ и четко поставленый диагноз. Спасибо.
Лікар ставив такі питання, про що мене не запитували інші. Провів обстеження, та поставив діагноз. Я ще не знаю чим закінчиться моя історія, але лікарю я довіряю. Спеціаліст та його підхід мені сподобався. Однозначно рекомендую!
Людмила
Я задоволена. Я бувала у різних лікарів. І ніхто толком не міг дати мені відповідь на мої запитання.. Мене заспокоювали і казали, та все нормалізується. Приходьте через півроку, перевіримо. А цей лікар провів обстеження, та одразу виявив причину.
Ортопед-травматолог, вертебролог
Спеціаліст проводить паравертебральні і інші блокади, мультизональні ін'єкції, ортопедичну корекцію хребта короткого важеля, карбоксітерапіі, внутрішньосуглобові ін'єкції, постізометрична релаксацію м'язів (ПІР), УВТ. Займається лікуванням остеохондрозу, гострих і хронічних болів в спині, деформуючого остеоартрозу.
Гастроентеролог, Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на виявленні, профілактиці та лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту. Приймає пацієнтів з хронічним гастритом, холециститом, панкреатитом, виразковим колітом, алкогольним гепатитом, жовчнокам'яну хворобу. Виконує ендоскопічне обстеження для діагностики патологій шлунково-кишкового тракту.
Лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на патології ендокринної гінекології, патологіях шийки матки, веденні вагітних, лікуванні запальних захворювань органів малого таза (в тому числі ІПСШ). Володіє класичними і малоінвазивними методиками хірургічного лікування органів малого таза, УЗД в гінекології, кольпоскопією. Бере активну участь в міжнародних конференціях і симпозіумах з актуальних питань в акушерстві та гінекології.
Психолог
Психолог, гештальт-терапевт. Проводити як Індивідуальні консультування, так и сімейні относительно вирішенню вопросам, что стосують спілкування между людьми, такоже вірішує конфліктні ситуации.
Консультація 1900 грн.
Лікар Бевз Михайло Сергійович має 3-річний стаж, уролог, андролог. В обов'язки спеціаліста входить діагностика і лікування захворювань урогенітальної ситеми інфекційно-запального, травматичного, вродженого генезу. Володіє навичками проведення малоінвазивних втручань за допомогою ендоскопічного обладнання. Лікар надає допомогу в лікуванні сечокам'яної хвороби, простатиті, аденомі простати, циститі, орхіті, безплідді, порушенні ерекції, нетриманні сечі. Також консультує пацієнтів з попередження зараження венеричними інфекціями.
Андролог, Уролог, Венеролог
Лікар уролог, венеролог і дерматолог, головний лікар клініки «Довголіття родини» .Спеціалізіруется на лікуванні безпліддя (жіночого і чоловічого), уреаплазмозу, ЗПСШ, фімозу, хламідіозу, пієлонефриту, а також медикаментозним лікуванням аденоми простати і простатиту. Займається лікуванням запальних захворювань внутрішніх і зовнішніх органів сечостатевої системи у жінок і чоловіків.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Доктор Дайнеко Інна Іванівна спеціалізується в акушерстві, гінекології, надає допомогу в проведенні ультразвукової діагностики. Лікар першої категорії, має 18-річний стаж. До компетенції лікаря входить обстеження пацієнток, профілактика і лікування захворювань жіночої репродуктивної системи інфекційного, вродженого, гормонального, нервового і запального генезу.
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії неврологічних патологій. Приймає пацієнтів з болем в області хребта та шиї, головним болем, онімінням кінцівок, частими запамороченнями та шумом у вухах. Лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, головний біль напруги, наслідки інсультів, неврастенію, вегето-судинну дистонію, міжреберну невралгію та інші хвороби.
Ортопед-травматолог, хірург
Максим Анатолійович спеціалізується на ортопедії і травматології. У своїй роботі використовує такі методики, як: місцеві блокади в суглобах, внутрішньосуглобове введення гіалуронової кислоти, відкрита коригуюча остеотомія (альтернатива протезування), ендопротезування кульшових і колінних суглобів, артроскопія при видаленні уламків меніска і корекції, реконструктивні операції на суглобах, відновлення зв'язок шляхом пластики, відновлення зв'язок хірургічним шляхом, лікування авторськими комплексними методиками
Лікар спеціалізується на лікуванні дегенеративно дистрофічних змін у хребті, таких як: протрузії, грижі, спондилоартроз, спондильоз. Також Олена Володимирівна лікує такі хвороби: краніалгія (головний біль), цервікалгія (біль у шиї), цервікокраніалгія (біль у шиї яка віддає в голову), цервікобрахіалгія (біль у шиї яка віддає в руки), торакалгія (біль у грудях) та ін.