Сторінка 4. Лікарі в Києві (метро Печерська)

Фільтр: (Знайдено 307 лікарів 1 відгук)
Знайдено 307 лікарів
1 відгук
Сортування: (ПІБ)
Галина
Декілька тижнів тому, я помітила що зір у мене значно погіршився. Я уже не могла нормально працювати за комп'ютером. Вирішила звернутися до Світлани Василівни за допомогою. Підхід до діагностики та лікування у неї грамотний. За її рецептом я уже два тижні як ношу окуляри. Тепер я знову добре бачу. Прийомом залишилася задоволена! Рекомендую!
12 грудня '19 г.
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань органів зору. Основний напрямок діяльності - терапія далекозорості, короткозорості, кон'юнктивіту, катаракти, глаукоми та астигматизму. Розробляє персональні схеми лікування з використанням сучасних медикаментів.
Психолог, Психотерапевт, Психосоматолог
Дерматолог, косметолог
Лікар дерматолог, косметолог. 10 років практичного досвіду. Спеціаліст з ін'єкційних та апаратних методик омолодження обличчя та тіла. Доказовий медичний підхід до вирішення проблем антивікової косметології. Неймовірні результати по роботі з рубцями та стриями.
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Лікар офтальмолог другої категорії. Спеціалізується на лікуванні, таких захворювань як катаракта, кератит, кон'юнктивіт, астигматизм, блефарит, дегенерація рогівки, іридоцикліт та інших.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Доктор Гавриш Мирослав Васильович спеціалізується в області дерматовенерології. Займається діагностикою та подальшим лікуванням венеричних і шкірних захворювань, також проводить консультації профілактичного характеру. Надає послуги дерматоскопія, лікування екземи, псоріазу, уреплазмоза, акне і ряд інших профільних захворювань.
Доктор Гаврук Юлія Миколаївна займається терапією зубних хвороб запального і інфекційного характеру. Виявляє каріозні поразки на ранніх стадіях за допомогою сучасних методів діагностики. Призначає медикаментозну терапію. Проводить комплексне лікування кореневих каналів при ускладненнях.
Флеболог, хірург
Лікар-флеболог вищої категорії, кандидат медичних наук. Надає консультаційні послуги з питань діагностування, лікування та профілактики різних порушень судинної та лімфатичної системи людини. Займається лікуванням різних захворювань вен (варикоз, тромбоз, тромбофлебіт і ін.) Як хірургічним, так і терапевтичним способом. Займається проведенням склеротерапії (в тому числі і пінної) і косметичної венектомія.
Київ вул. Андрія Верхогляда 4-Б р.Печерський
Акушер-гінеколог другої лікарської категорії спеціалізується на лікуванні гормональних збоїв і запальних недуг репродуктивної системи жінки. Приймає пацієнток з симптоматикою клімаксу і менопаузи. Виконує такі процедури, як інтимна контурна пластика, установка і видалення внутрішньоматкової спіралі, хімічна деструкція шийки матки, біоревіталізація статевої сфери. Лікує інфекційні захворювання, патологічні утворення і структурні зміни, викидень.
Кардіолог, терапевт
Терапевт, УЗД-фахівець
Ірина Анатоліївна - лікар-терапевт та УЗД-фахівець з досвідом роботи понад 20 років. Проводить огляд, перкусію, пальпацію, консультування, вимірювання АТ, ЕКГ, УЗД. Займається лікуванням захворювань терапевтичного профілю.