або дзвоніть за телефонами:
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
Медичний центр BSMedical – це сучасний центр лікування та реабілітації, який поєднує передові медичні технології та професіоналізм досвідчених фахівців. Ми надаємо широкий спектр послуг, включаючи ортопедію, травматологію, апаратну реабілітацію, масаж та психологічну допомогу.
Особливу увагу ми приділяємо індивідуальному підходу, враховуючи потреби кожного пацієнта. Наші фахівці проводять діагностику та створюють персоналізовані програми лікування та відновлення, щоб допомогти вам досягти найкращих результатів.
У нашій клініці використовуються сучасні методики та обладнання, такі як високотонова стимуляція, ударно-хвильова терапія, вакуумний масаж та інші інноваційні технології, що сприяють швидкому та ефективному відновленню.
Окрім цього, ми надаємо послуги кваліфікованих психологів, психотерапевтів та психіатрів, як у клініці, так і онлайн. Ми допомагаємо долати емоційні труднощі, стрес та інші психологічні проблеми.
Клініка BSMedical розташована в центрі Києва, у Печерському районі, що робить нас зручним вибором для мешканців столиці. Ми прагнемо забезпечити наших пацієнтів високим рівнем сервісу та турботою про здоров'я.
- Ціни на послуги
- Відгуки
- Лікарі
BS Medical (БС МЕДІКАЛ), медичний центр, вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
- Сеанс мануальной терапії 1 500
- Консультація лікаря нейрохірурга Нєлєпін Сергій Миколайович 1 750
- Консульація лікаря торакального хірурга Сейковський Олесь Васильович 1 750
Відгуки та оцінки клініки
Лікарі клініки BS Medical (БС МЕДІКАЛ), медичний центр

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.