Лікарі дієтологи в Києві (метро Печерська)

Галина
Очень очень профессионально!
Тіна
Надзвичайно кваліфікований спеціаліст. Була у нього, поки що, на консультативному прийомі. Лікар детально пояснив всі аспекти та деталі процедури, та запевнив що все пройде на найвищому рівні. По відгуках чула, що це саме так і є. Рекомендую!
Відмінний фахівець! Допоміг владнати мені деякі мої проблеми. Операція пройшла успішно, все було дуже красиво зроблено. На рубці навіть натяку немає. Чудовий спеціаліст, з фундаментальними знаннями у своїй сфері діяльності! Дякую!
Антон
Врач все выслушал, четко рассказал, назначил лечение. Для себя мне все стало понятно в моей проблеме. Все очень понравилось. Обращался ко многим специалистам. Но такого результата не было ни у кого. Однозначно рекомендую!
Гастроентеролог, дієтолог
Спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, проводить гастроентерологічні дихальні тести
Пластичний хірург
Пластичний хірург вищої категорії. Провідний спеціаліст із ліпосакції та ліпофілінгу. 13 років практичного досвіду. Провів більше 3000 такий операцій. Має авторські методики для скорочення шкіри після ліпосакції. Його пацієнти в захваті від отриманих результатів, і часто зробивши одну зона ліпосакції, потім повертаються зробити ще одну). Член Українського товариства естетичних пластичних хірургів USAPS. Викладач в Школі пластичної хірургії Павла Денищука, що навчає своїх молодших колег.
Врач-эндокринолог, диетолог
Педіатр, дитячий гастроентеролог, дієтолог
Дитячий гастроентеролог, педіатр, провідний спеціаліст, має вищу категорію, в роботі використовує сучасні методи діагностики захворювання шлунково-кишкового тракту. Консультує батьків з питань новонароджених діток: часті відрижки, нестійкі випорожнення, кишкові кольки, особливо у віці старше 3-х місяців, поганий апетит, недостатня прибавка в масі, зростанні і т.д.