Сторінка 6. Лікарі в Києві (метро Печерська)

оксана
Самый добрый доктор на свете.спасибо вам за доченьку.
Оксана
Тетяна Володимирівна лікар від Бога! Вона допомогла мені з моєю проблемою. Після призначеного нею лікування я нарешті змогла завагітніти та народити здорового сина. Безмежно вдячна Вам за Вашу нелегку працю! Низький Вам уклін!
Галина
Хороший спеціаліст! Звернулися з чоловіком до неї на консультацію, так як давно хотіли дітей. Лікар поставився до нашої проблеми з максимальною увагою та розумінням. Обстежила, та призначила лікування. Усім задоволені. Рекомендую!
Катя
Замечательный врач, милый, деликатный человек. Лечение помогло) Спасибо!)
11 травня '18 г.
Лікар акушер-гінеколог, займається лікуванням патологій ендокринної гінекології, шийки матки, хвороб органів малого тазу (ЗПСШ), веденням вагітних, клімактеричних розладів і ін.
У компетенції фахівця діагностика і лікування хвороб жіночої репродуктивної системи.
Гастроентеролог, дієтолог
Спеціалізується на лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту, проводить гастроентерологічні дихальні тести
Рентгенолог
Лікар-рентгенолог, проводить двухенергетичну рентгенівську денситометрію, займається діагностикою та лікуванням остеопорозу, а також інших патологій кістково-м'язової системи.
Доктор Гончарова Яна Анатоліївна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Здійснює медичну практику в якості лікаря-невролога. Проводить профілактику і лікування захворювань профільних органів. Займається дослідженням роботи нейронів і нервових клітин, проводить лікування запальних процесів спинного і головного мозку. Лікує пацієнтів з вегетосудинною дистонією.
Стоматолог-хірург, імплантолог
Лікар-стоматолог першої категорії. Спеціалізується в області консервативної пародонтології, хірургічних і імплантологічних маніпуляцій в стоматології. Проводить лікування тканин пародонту за допомогою сучасних методик: плазмоліфтінга, поддесневого скейлінга, вектор-терапії. Виконує пластику м'яких тканин порожнини рота, установку імплантатів, а також видалення зубів будь-якої складності, пародонтологічні і зубозберігаючі операції.
Стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в області ортопедичної стоматології. Виконує всі види протезування: незнімне, повне знімне, частково-знімне. Виробляє установку керамічних і металокерамічних коронок, бюгельних протезів. Надає послуги з реставрації зубного ряду. Допомагає вирішити проблеми адентії, бруксизма, рухливості, патологічної стертості зубів, естетичних порушень посмішки, дисфункцій скронево-нижньощелепного суглоба.
Сімейний лікар, педіатр
Доктор Журлова Галина Анатоліївна, спеціаліст першої категорії. Проводить консультації дорослих і дітей. Здійснює комплексну діагностику здоров'я людини, оформляє лікарняний лист, збирає анамнез. Займається профілактичними заходами, розпізнаванням і лікуванням простудних захворювань, гострих респіраторних вірусних інфекцій, захворювань нирок і надниркових залоз, шлунково-кишкового тракту і серцево-судинної системи, проблеми неврологічного характеру.
Педіатр
Веде прийом дітей з народження, займається діагностикою та лікуванням захворювань, профілактичними оглядами, оглядом перед вакцинацією.
Отоларинголог, пластичний хірург
Лікар отоларинголог, проводить оперативне ургентнимне лікування хвороб горла, носа, вуха, гортані, шиї і суміжних областей та діагностику ендоскопом. Є членом Європейського ринологічного суспільства.
Консультація від 720 грн