Сторінка 12. Лікарі в Києві (метро Печерська)

Анастасия
Ой, девчонки - как же давно я мечтала о пластике груди...лет с 16) а сделала в итоге в 26))) И то не решилась бы , если б не обаяние Игоря Олеговича, его профессионализм и чувство юмора ))) теперь у меня полная троечка и я - королева!
Лера
С детства очень беспокоило торчащее ухо. Как я не старалась подбирать причёску, все равно было очень заметно. Спасибо Золотаренко Игорю Олеговичу и команде Цертуса. Наконец-то мои ушки выглядят аккуратно, симметрично. Я очень рада, что обратилась к профессионалам.
Женя
Очень хочу высказаться по поводу безупречной работы доктора Золотаренко. Игорь Олегович настоящий волшебник! Обратилась к нему к нему с проблемой нависания века. Давно мечтала о более открытом взгляде, и вот, мечта, наконец, стала реальностью. После операции я, можно сказать, вновь взглянула на мир широко распахнутыми глазами. Лицо стало выглядеть счастливее и моложе. Огромное спасибо доктору за его заботу и профессионализм. Если и решаться на подобный шаг, то только в клинике Certus.
Людмила
Хочу поблагодарить хирурга от Бога!!! Вы сделали прекрасно свою работу. Все как и обещали)) как для себя. Я делала блефаропластику верхних век, результат шикарен, хируг -профессионал! Я никогда не думала, что на операции можно так спокойно болтать . Жаночке, тоже спасибо за поддержку)на операции. Золотаренко-Вы Бог !!! Спасибо
Гінеколог, Акушер-гінеколог
Лікар акушер-гінеколог вищої кваліфікації займається виявленням, лікуванням хвороб жіночої статевої системи, включаючи патології шийки матки. Має значний досвід роботи, ступінь кандидата наук, доцент кафедри акушерства і гінекології. До Володимиру Миколайовичу звертаються при болісних менструаціях, порушеннях циклу, інфекціях статевих шляхів, після перенесених оперативних втручань, при безплідді, при запальних процесах, при виявленні новоутворень, в тому числі злоякісних.
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Челюстно-лицевой хирург, Пластический хирург
Лікар Золотаренко Ігор Олегович - щелепно-лицьовий хірург, стоматолог-імплантолог. Протягом 10 років спеціалізується на складних оперативних втручаннях ротової порожнини людини. Проводить імплантацію кісткових ділянок, видаляє новоутворення, встановлює протези. Володіє навичками пластичної хірургії.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар гінеколог другої категорії. Надає послуги з лікування запальних захворювань органів мало таза у жінок, спеціалізується на різних патологіях шийки матки, володіє кольпоскопією. Закінчила Українську медичну стоматологічну академію.
Лікар ультразвукової діагностики
Лікар з УЗД вищої кваліфікаційної категорії, займається ЕхоКГ більше 33 років. Член Української Асоціації спеціалістів УЗД. Член Українського доплерівського клубу. Учасниця у 1-му Україно-Французькому форумі Ехо-кардіографістів (о. Корсіка, Франція). Постійна активна учасниця у різних конгресах, конференціях, засіданнях клубу, українсько-французьких семінарах.
Олена Миколаївна - висококваліфікований акушер-гинеколог, лікар з багаторічним досвідом роботи. Проводить діагностику, лікування та профілактику гінекологічних захворювань, займається веденням нормальних і ускладнених пологів, питаннями порушень менструального циклу, запальних захворювань органів малого тазу та захворювань, що передаються статевим шляхом, лікуванням безпліддя, підготовкою жінок до вагітності. Надає консультації щодо методів контрацепції тощо
Лікар-дерматовенеролог, має вищу кваліфікаційну категорію, займається діагностикою різних шкірних утворень, здійснює лікування. Має значний практичний досвід роботи. До нього звертаються при появі будь-яких висипань на шкірі, алергічних реакцій, подразнень, виразок і т.д. У компетенції фахівця проведення дерматологічних досліджень, призначення лабораторних аналізів. Виконує криодеструкцию шкірних новоутворень. В роботі застосовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Стоматолог-ортопед, терапевт
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Лікує карієс і патології ясен. Виконує пломбування зубів і кореневих каналів. Проводить художню реставрацію зубного ряду, відбілювання зубів. Консультує з приводу підбору зубних паст.
Нейрохірург
Єва
08 травня '26р.
Романуха Дмитро Миколайович
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Лікар-педіатр, гастроентеролог займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Здійснює контроль за стан здоров'я і розвитку дітей до року, займається профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту, харчових алергій. Володіє навичками інструментальної діагностики роботи шлунково-кишкового тракту. Алла Олександрівна веде консультативний прийом, застосовує індивідуальний підхід. До неї звертаються при різних порушеннях в роботі травної системи у дітей: гастритах, алергічних реакціях на їжу, при кольках, здутті живота, непереносимості певних харчових продуктів (лактози, глютену).
Гастроентеролог
Іван Сергійович спеціалізується на гастроентерології. Займається діагностикою та лікуванням захворювань стравоходу і шлунку, печінки, підшлункової залози та кишечника. Також лікар діагностує та лікує онкологічні захворювання шлунково-кишкового тракту.