Лікарі флебологи в Києві (метро Нивки)
Знайдено 4 лікаря
Malvina
Була вдало прооперована Русланом Володимировичем з приводу задавненоі патології. Дуже вдячна лікарю за золоті руки та підтримку перед операцією, під час операції та після. Бажаю Вам міцного здоровʼя! Безмежно вдячна Руслану Володимировичу.
Соболь Яна
Прийшов на консультацію, лікар мене оглянув. Отримав зрозумілий опис моєї ситуації. Здав аналізи і Руслан Володимирович провів операцію. Боляче не було. Швидко і акуратно. Післяопераційний період пройшов без ускладнень. Дякую!
Клавдия Р.
Лікар все дуже акуратно, та обережно робить. Мені дуже сподобалося. Дуже позитивна людина, приємне обличчя, настрій завжди гарний, завжди заспокоїть. Хороший спеціаліст, розуміє і входить в положення будь-якої людини. Рекомендую!
В 2010 році у Валерія Віталійовича робила збільшення грудей. Результатом задоволена. Чотири роки тому родила дитину і навіть кормила грудьми два місяці. Вже пройшло 10 років, а результат супер. Лікар професіонал! Рекомендую!
Флеболог, хирург, пластический хирург, проктолог
Лікар-хірург вищої категорії, фахівець в області пластичної хірургії. Має ступінь доктора медичних наук. Основний напрямок діяльності - аугметаціонная і редукційна маммопластика. Проводить операції по збільшенню і зменшенню грудей, видалення доброякісних утворень і усунення деформацій молочних залоз. Крім того, виконує пластичну корекцію носа, вух, хірургічне лікування варикоцеле, варикозу, геморою, ліпосакцію. Надає консультації з питань естетичної хірургії, оперативного та консервативного лікування захворювань органів черевної порожнини.
Консультація 1800/2200 грн.
Хірург, проктолог, флеболог
Лікар займається лікуванням захворювань, які вимагають хірургічного втручання. Виконує весь спектр лапароскопічних операцій на органах черевної порожнини. Спеціалізується на оперативному лікуванні геморою, анальних тріщин, варикозу нижніх кінцівок і патологічних змін молочної залози. В роботі застосовує сучасні методики.
Хірург, Проктолог, Судинний хірург (Флеболог)
Досвідчений спеціаліст вищої категорії займається лікуванням і діагностикою ургентних пацієнтів хірургічного профілю різного ступеня складності. Виконує лапароскопічні втручання при гострих і планових хірургічних патологіях, герніопластику будь-якого ступеня складності; абдомінопластику. Займається лікуванням варикозної хвороби всіма можливими методами, включаючи склеротерапію, мініфлебектомію, класичний стріпінг, ЕВЛК. Володіє технікою резекції шлунка, геміколектомію в ембріональних шарах.
Хірург, проктолог, судинний хірург, пластичний хірург
Карпенко Александр Викторович
Лікар-проктолог, хірург проводить лапароскопічні та відкриті операції в абдомінальній хірургії та гінекології, колопротологічні операції, виконує накладання міжкишкових анастомозів, операції при спайковій кишковій непрохідності. Також лікар-проктолог проводить грижосічення при пахових, пупкових, стегнових, вентральних грижах власними тканинами та застосуванням сітчастого трансплантата.