Лікарі реаніматологи в Києві (метро Нивки)

София
Хочу выразить свою горячую благодарность замечательному специалисту и настоящему профессионалу Виталию Ярославовичу Василенко! Благодаря его умелому и кропотливому труду мой брат сейчас жив. Спасибо!
Анестезіолог
Досвідчений лікар-анестезіолог здійснює респіраторну підтримку, включаючи апаратну вентиляцію легенів, провідникову анестезію периферичних нервів. Виконує катетеризацію сечового міхура, інтубацію трахеї, аутогемотерапію, пункції внутрішніх органів та інші маніпуляції інтенсивної терапії
Київ вул. Північно-Сирецька 49 А м.Нивки1540
Лікар екстреної медицини
Євген Вікторович - лікар невідкладних станів, який надає консультацію та невідкладну медичну допомогу хворим і постраждалим на місці та під час транспортування.
Лікар екстреної медицини
Анастасія Володимирівна - лікар невідкладних станів, яка надає невідкладну медичну допомогу хворим і потерпілим на місці та під час транспортування.
Лікар екстреної медицини
Іван Сергійович - лікар невідкладних станів, який надає невідкладну медичну допомогу хворим і постраждалим на місці та під час транспортування.