Лівобережний центр проктології

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

«Лівобережний центр проктології» – спеціалізований медичний заклад, де пацієнти отримують комплексну допомогу: діагностику, консервативне та хірургічне лікування, а також супровід під час реабілітації. Для нас важлива ефективність, а не антураж. У нас немає VIP-залів – у нас є ефективні підходи до діагностики, терапії, хірургії та відновлення.

Проводиться лікування дітей, дорослих та осіб похилого віку. Поєднання передових технологій, тривалої клінічної практики, високих стандартів безпеки, поваги й тактовності до пацієнтів дозволяє досягнути бажаних результатів як у консервативному, так і у хірургічному лікуванні за доступними цінами.

Матеріально-технічна база центру включає сучасні кабінети, оглядову, операційну та зручну палату денного стаціонару.

Серед наявного обладнання: апарат для біозварювання «ПАТОНМЕД»; біполярні медичні інструменти «АЛЕФ»; біоклеї, розроблені Інститутом біохімії імені О.В. Палладіна НАН України; модернізовані електроміостимулятори українського виробництва; хірургічні набори інструментів та анестезіологічне обладнання у повному обсязі для виконання проктологічних операцій; різноманітні набори ректоскопів та аноскопів; апаратура для проведення сфінктерометрії; кардіологічні холтери для моніторингу артеріального тиску виробництва компанії BPM; кардіологічні холтери для ЕКГ виробництва компанії Bpm; кардіограф 12-канальний виробництва компанії General Electric; Кардіограф 12-канальний виробництва компанії Bpm тощо. Завдяки цьому ми можемо проводити як амбулаторне, так і короткотривале стаціонарне лікування з максимальною зручністю для пацієнта.

До переліку послуг входять: первинна консультація, діагностика, оперативне та консервативне лікування, а також супровід на етапі відновлення. Значну увагу команда приділяє профілактиці й ранньому виявленню захворювань, що є основою ефективної медичної допомоги.

У «Лівобережному центрі проктології» проводиться діагностика та лікування таких проктологічних захворювань:

• геморой (внутрішній, зовнішній, комбінований);
  • анальні тріщини (тріщини заднього проходу, чи анальні фісури);
  • парапроктит (гострий, хронічний);
  • нориці (свищі) прямої кишки;
  • поліпи прямої кишки;
  • доброякісні та злоякісні новоутворення анальної області й прямої кишки;
  • кондиломи анальної області;
  • кіста куприка (пілонідальна кіста, чи епітеліальний куприковий хід);
  • ректальні кровотечі;
  • запальні захворювання прямої кишки (проктит, криптит, папіліт);
  • неспецифічний виразковий коліт;
  • хвороба Крона;
  • доліхосигма;
  • мегаколон;
  • нетримання калу;
  • стеноз (звуження) анального каналу;
  • випадіння прямої кишки.

Використовуються такі методи лікування:

• консервативна терапія (медикаментозне лікування, дієтотерапія, фізіотерапія);
  • малоінвазивні втручання (HAL-RAR дезартеризація, хірургічна корекція ЕМС, хірургічна корекція PRP, введення екзосом, лігування латексними кільцями, склеротерапія, інфрачервона коагуляція, лазерна терапія);
  • електроміостимуляція – фізіотерапевтичний метод, що допомагає відновити рухову активність м’язів, зменшити біль і набряк, покращити кровообіг, особливо у період реабілітації після операцій або при хронічних захворюваннях;
  • хірургічне лікування – класичні та сучасні оперативні методики, циркулярна гемороїдектомія, радикальна гемороїдектомія з косметичним ефектом, а також біозварювання тканин – метод, що дозволяє акуратно поєднувати й розділяти м’які тканини з мінімальною травматичністю та швидшим загоєнням;
  • післяопераційний супровід і реабілітація.

Послуги стоматерапевта, перев’язки будь-якої складності (крім офтальмологічних), ведення пацієнтів у післяопераційному періоді, зняття швів, обробка післяопераційних ран.

Проводиться ано-прокто-сфінктерометрія, що включає експертні висновки проктолога з вказанням ступеня функціональної недостатності анального каналу та прямої кишки для проходження комісій з інвалідності.

Пам’ятайте: своєчасна консультація у лікаря-проктолога – запорука швидкого одужання та збереження вашого здоров’я! Ми завжди готові допомогти вам у розв’язанні делікатних питань, використовуючи сучасні підходи й технології, із максимальним професіоналізмом, тактовністю та повагою.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Лівобережний центр проктології, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Моніторинг АТ холтер Ambulatory Blood Pressure Monitor CONTEC ABPM50 без розшифровки даних лікарем електронний файл звіту відсилається на пошту, вартість елементів живлення врахована (1 доба) 939
  • Моніторинг ЕКГ холтер Dynamic ECG Systems CONTEC TLC9803 без розшифровки даних лікарем електронний файл звіту відсилається на пошту, вартість кардіоелектродів та елементів живлення врахована (1 доба) 1 408
  • Ректороманоскопія металево-оптоволоконний ректороманоскоп або одноразовий пластиковий, оплата за пластик. окремо - ректоскопія, огляд прямої кишки глибина огляду від 15см до 30см в залежності від індивідуальної анатомії пацієнта з виконанням ряду фото/ ві 563
  • Масаж передміхурової залози 1 процедура - пальцовий масаж передміхурової залози через анальний канал, виконується в колінно-ліктьовому положенні 5хв. 563
  • Виїзд лікаря-спеціаліста до пацієнта доплата за відстань від клініки в один бік 1км=…грн - додається до ціни консультації на виїзді 47
  • Виїзд лікаря (Київ, обл., передм.). ...грн + ...грн/км (1 бік). Без консультації, процедур. Потрібне узгодження для підготовки. Час – 1 год. 939
  • Відеоасистенція при аноскопії/ректороманоскопії: фото/відео з дослідження, збереження на флешку або відправка на e-mail/месенджер 141
  • ДОДАТКОВА НАЦІНКА 50% за послуги, що надані в неробочій час протилежне від знижки (50хв) 209
  • Додаткова сплата за консультацію лікаря-спеціаліста вищої категорії, головного лікаря 235
  • Висновок: діагноз, до 10 рекомендацій, схеми лікування, препарати, терапія геморою, тріщини, кріптіта, кондилом, післяопераційний період. 375
  • Коротка первинна консультація до 5хв. - бесіда зі спеціалістом загальні питання без огляду і призначення лікування (5хв) 106
  • Кур'єрська доставка/замовлення в поштове відділення 70
  • Телефонна/ інтернет консультація спеціаліста - в режимі розмови до 15 хв/ шляхом листування обговорюються будь-які профільні медичні питання, бажано попереднє ознайомлення з результатами обстежень/ аналізів (15хв) 487
  • Ще...
  • Довідка для дітей (басейн, садок, школа) — оформлення під час консультації у педіатра 469
  • Довідка для дорослих у басейн, спортзал — оформляється при наявності рентгена ОГК та консультації сімейного лікаря медцентру 469
  • Інстиляція ліків в сечовий міхур виконується разом із катетерізацією сечового міхура, без вартості препарата 657
  • Інстиляція/ промивання уретри без вартості препарата 469
  • Катетеризація сечового міхура (15 хв) 563
  • Електроміостимуляція м'язів тазового дна 10-КУРС - 10 сеансів по 15хв в умовах клініки, виконується молодшим медперсоналом 4 693
  • Електроміостимуляція м'язів тазового дна 5-КУРС - 5 сеансів по 15хв в умовах клініки, виконується молодшим медперсоналом 2 581
  • Видалення дермоїдного утворення, атероми, кісти з розташуванням 1 категорії складності - підшкірні, перианальні (60 хв) 13 142
  • "Видалення з коагуляцією рани радіохвильовим коагулятором та апарату для біозварювання тканин: - доброякісного утворення молочної залози енукліація фіброаденоми - атером та ліпом при атероматозі діаметром до 5,0см" (90 хв) 9 387
  • "Видалення меланоми шкіри широке висічення з пластикою місцевими тканинами; Секторальна резекція молочної залози; Хірургічне оперативне видалення міжм'язевої ліпоми." (120 хв) 15 207
  • Естетична хірургія анального каналу, промежини 2 категорії складності - видалення анальних бахромок, папіл, рубців, комбінована пластика після перенесених раніше травм, оперативних втручань, пластика статевих губ 16 896
  • Естетична хірургія анального каналу, промежини, зовнішніх статевих органів 3 категорії складності - видалення анальних бахромок, папилл, рубців, пластика після перенесених раніше травм, оперативних втручань, пластика статевих губ 22 528
  • Задня вагінопластіка 1 категорії складності - операція при ректоцеле 2 ступеню - проведення леваторопластики і задньої кольпорафії, переважно вагінальним доступом 22 528
  • Задня вагінопластіка 2 категорії складності - операція при ректоцеле 3 ступеню - проведення леваторопластики і задньої кольпорафії, вагінальним або промежинним доступом 28 160
  • Обрізання крайньої плоті статевого прутня при неускладнених випадках - circumcisio (60 хв) 11 264
  • Обрізання крайньої плоті статевого прутня при ускладнених випадках фімоз з запаленням - circumcisio (90 хв) 15 488
  • Ще...

Відгуки та оцінки клініки

Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс
Новицький Олександр Анатолійович
23 травня '24р.
Владимир
09 вересня '21р.
Сегодня побывал на консультации у Косенко А.П. Впечатления - самые положительные. Компетентный, профессионально грамотный врач, которому хочется пожелать больших творческих успехов и удачи.
Михайло
08 червеня '21р.
Клініка дуже охайна. Поряд з метро Лівобережна.Це центр проктології так що весь персонал уважний та зразу помитно що сервіс на висоті. Палата була чистою. Зараз встановлююсь після операції
01 червеня '21р.
рекомендую
Серж
13 листопада '20р.
Годы уже не те, пришлось принять необходимость прийти к доктору. Понял, что можно было и не оттягивать. Оказывается, все хорошо, лечение не ужасное. А врач отличный человек.
Олег
02 червеня '20р.
Звернувся до лікаря Косенка через геморой. Професійна і зрозуміла консультація. Я був готовий на операцію, проте під час огляду лікар виявив дерматит і порекомендував не поспішати, а спочатку вилікувати цю болячку, бо вона може звести нанівець результати операції. За три тижні вилікував. Потім півторагодинна операція під місцевою анестезією. Після операції - одразу додому. Був забезпечений комплектом ліків, шприцами, перчатками, знеболювальними тощо, апаратом для електрофорезу, а також детальною інструкцію післяопераційного лікування. Вважай, вдома відбулось повноцінне стаціонарне лікування. Це важливо, бо можна нормально помитися, почиститися, відлежатися, все зробити спокійно і акуратно. Я не уявляю, як би я все це робив в умовах наших лікарень. І ви теж не уявляєте)). Після операції два місяці робив процедури згідно настанов лікаря. Декілька разів ходив на огляд. Повністю відновився, живу нормальним життям, займаюсь спортом. Схоже на те, що прокляту болячку знищено). Все це коштує трохи грошей, але воно того варте. Перед знайомством із лікарем Косенком був в іншого лікаря, де спитав у того: "Після операції, мабуть, буде кривавити? - Буде, звісно. - І як мені бути? - Як, як! - як і всі!". У цього лікаря втричі дешевше, але моє щастя, що я запідозрив неладне, тож вирішив пошукати альтернативу і натрапив на Косенка. Хочете мати здорову дупу - ідіть краще до нього).
Алена
03 лютого '20р.
Огромная благодарность доктору, благодаря ему я избавилась от проблемы, с которой жила так долго.Он очень профессионален и внимателен.
Олеся
31 січня '20р.
Спасибо доктору Александру за квалифицированную профессиональную помощь!
Олеся
31 січня '20р.
Спасибо доктору Александру за квалифицированную профессиональную помощь!
Юлія
05 квітня '19р.
Лікар дуже професійний,відповідальний, завжди уважно відповідає на запитання,а головне його терапія допомогла у лікуванні геморою, я навіть питала у нього ,що можливо краще операцію,а він відповів,що треба спробувати звичайні методи...і дійсно допомогло..Косенко Олександр Петрович чудовий лікар,професіонал.
Юлія
13 січня '19р.
Була на прийомі у Олександра Петровича.Лікар професійний і надзвичайно кваліфікований.Прийом пройшов комфортно і безболісно.Приписали консервативне лікування .Через місяць на повторному огляді лікар підтвердив,що операція не по рібнаа лікування дало результат.Рекомендуватиму своїм знайомим
Нина
14 лютого '18р.
Обратилась к Александру Петровичу с запущенным геморроем. Ситуация была тяжелая, но он прекрасно с ней справился. Я думала, что без осложнений не обойдется, но в итоге хватила стандартной терапии. Теперь я здорова.
Владимир
29 січня '18р.
Проходил курс лечения. Замечательный доктор. Провел осмотр, сделал назначение. Лечение помогло, а это самое главное.Огромная благодарность Александру Петровичу
Яков
18 грудня '17р.
Огромная благодарность этому чудесному доктору. " года назад он избавил меня от проблем путём операции. До этого я 4 раза оперирован другими докторами (парапроктит, недержание, свищ, недержание). После операции доктора Косенко я теперь вернулся к полноценной жизни. Огромное Вам спасибо за Ваши золотые руки, доктор Александр!

Лікарі клініки Лівобережний центр проктології

Косенко Александр Петрович
Хірург, хірург-проктолог, дитячий хірург,
Обрати фах
  • Проктолог
  • Хірург
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Київ пр-т Володимира Івасюка (вул. Героїв Сталінграду), 12 Д м.Оболонь14 2 м.Мінська20 3
Медичний центр «Гравімед» - це клініка сучасної жінки. Місце, де ми комплексно піклуємось про жіноче здоров’я на усіх етапах життя, включаючи профілактику, діагностику та лікування захворювань, планування і ведення вагітності, післяпологове відновлення, а також різноманітні косметологічні процедури для вашої краси, впевненості та відмінного самопочуття.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-18:00
Тимчасово лікарі ведуть прийом на території інших медичних центрів. Сучасний Центр естетичної медицини "BG-LAB" надає повний комплекс послуг в області косметології, трихолог, дерматології. Надає можливість пацієнтам не тільки відновити здоров'я і красу шкіри, волосся, тіла, але і зберегти результат на довгий час. Фахівці вищої кваліфікації, які працюють в центрі, досконало володіють новітніми методиками омолодження і оздоровлення.
Пн — Пт: 10:00-20:00 Сб: 10:00-20:00 Н: 10:00-20:00
Хірургічний центр повного циклу "CitiDoctor" надає весь обсяг кваліфікованої медичної допомоги від діагностики, оперативного або медикаментозного лікування до реабілітації і профілактики захворювань. У клініці пацієнтів приймають пластичні хірурги, хірурги, гінекологи, ортопеди-травматологи, проктологи і т.д.
Пн — Пт: 08:00-20:00 Сб: 08:00-20:00
Герасименко Андрій Іванович — лікар вищої категорії, спеціалізується на психіатрії, психотерапії і наркології. Стаж роботи: 20 років. Проводить очні та дистанційні консультації, при необхідності виїжджає до дому пацієнта.
Пн — Пт: 09:00-20:00 Сб: 09:00-20:00