3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Вадим
Очень хороший специалист. Был на приёме 18.02.2026г. по поводу лечения обострения подагры. Все рекомендации по делу и помогли. Рекомендую этого врача.
Вадим
Сніжана
Щиро вдячні нашому акушер-гінекологові, Алісі Сергіївні, за те що вона не полишала нас впродовж усієї вагітності. Щира, доброзичлива та професійна людина. По справжньому віддана своїй справі! Кращого акушер-гінеколога, на мою думку, не існує.Рекомендую!
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи. Спеціалізується на питаннях репродуктивного питання. Допомагає пацієнтам з плануванням вагітності, проводить корекцію безпліддя у чоловіків і жінок. Займається відновленням менструального циклу. Лікує запальні процеси і їх ускладнення.
Ревматолог, терапевт
Проктолог, хірург, торакальний хірург
Мостовой Максим Сергеевич
Лікар-проктолог, торакальний хірург виконує хірургічні втручання різного рівня складності — від перев’язок і дренування до операцій при травмах грудної клітки. Проводить лікування геморою, гриж, ран, трофічних виразок і варикозної хвороби. Практикує сучасні малоінвазивні методики.
Акушер-гінеколог, мамолог
Шевченко Олег Николаевич
Лікар-акушер-гінеколог, мамолог займається профілактикою, діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань та патологій молочних залоз, включаючи міоми, кісти, поліпи, дисплазії та гормональні порушення. Спеціалізується на веденні вагітності, мамологічному обстеженні, лікуванні захворювань шийки матки та естетичної гінекології.
Ортопед
27 років практики, лікую геометрію тіла та біомеханіку суглобів, завжди з хорошим кінцевим результатом, “міняю масло” в суглобах, роблю “розвал-сходження” людині (бо ми зараз живемо в індустріальний вік розвитку медицини і на людину, яка попала в клініку, дивляться як на автомобіль на СТО).
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Психолог
Барышникова Ирина Валерьевна
Спеціаліст проводить індивідуальні консультації, групові консультації та арт-терапевтичні сесії. Допомагає впоратися з такими проблемами, як тривожність, депресія, кризові стани.
Пластичний хірург
Чернобай Алексей Вадимович
Ортопед-травматолог, дитячий ортопед
Коцур Стефания Юрьевна
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Рыбачук Елена Сергеевна
Олена Сергіївна — стоматолог, який поєднує сучасні методики та щире ставлення до кожного пацієнта. Вона допомагає зберегти здоров’я зубів і красу усмішки: проводить професійну гігієну, лікує карієс, виконує естетичні реставрації, а також дбайливо лікує пульпіт і періодонтит. У своїй роботі лікар використовує дентальний мікроскоп, уважно підбирає метод лікування та завжди знаходить спосіб зробити прийом максимально комфортним.
Особливу увагу приділяє профілактиці — під час консультацій пояснює, як правильно доглядати за зубами, щоб уникнути хвороб і надовго зберегти здорову усмішку.
УЗД-фахівець
Доктор УЗД першої кваліфікаційної категорії. Виконує широкий спектр ультразвукової діагностики для дітей: УЗД лімфатичних вузлів, м'яких тканин, щитовидної залози, паращитовидних і слинних залоз, тимуса, органів черевної порожнини і малого таза, нирок, наднирників, тазостегнових суглобів, а також нейросонографію.