2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Сніжана
Щиро вдячні нашому акушер-гінекологові, Алісі Сергіївні, за те що вона не полишала нас впродовж усієї вагітності. Щира, доброзичлива та професійна людина. По справжньому віддана своїй справі! Кращого акушер-гінеколога, на мою думку, не існує.Рекомендую!
Ангеліна
Мені уже майже 35 років. Завагітніти мені ніяк не вдавалося, а так хотілося відчути радість материнства. Змінила безліч лікарів. Але допомогти мені змогла лише Альбіна Вадимівна. Безмежно вдячна цій людині за мою мрію, яку вона змогла втілити у життя!
15 грудня '19 г.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи. Спеціалізується на питаннях репродуктивного питання. Допомагає пацієнтам з плануванням вагітності, проводить корекцію безпліддя у чоловіків і жінок. Займається відновленням менструального циклу. Лікує запальні процеси і їх ускладнення.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань статевої системи. Основний напрямок діяльності - вирішення питань репродуктивного здоров'я. Займається терапією безпліддя, відновлює цикл. Проводить корекцію як жіночого, так і чоловічого безпліддя. Веде вагітність, приймає пологи і надає допомогу в післяпологовому періоді.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-09-13
Ортопед
27 років практики, лікую геометрію тіла та біомеханіку суглобів, завжди з хорошим кінцевим результатом, “міняю масло” в суглобах, роблю “розвал-сходження” людині (бо ми зараз живемо в індустріальний вік розвитку медицини і на людину, яка попала в клініку, дивляться як на автомобіль на СТО).
Психолог
Барышникова Ирина Валерьевна
Спеціаліст проводить індивідуальні консультації, групові консультації та арт-терапевтичні сесії. Допомагає впоратися з такими проблемами, як тривожність, депресія, кризові стани.
Пластичний хірург
Чернобай Алексей Вадимович
Консультація безкоштовно
Ортопед-травматолог, дитячий ортопед
Коцур Стефания Юрьевна
Стоматолог-терапевт, ендодонтист
Рыбачук Елена Сергеевна
Олена Сергіївна — стоматолог, який поєднує сучасні методики та щире ставлення до кожного пацієнта. Вона допомагає зберегти здоров’я зубів і красу усмішки: проводить професійну гігієну, лікує карієс, виконує естетичні реставрації, а також дбайливо лікує пульпіт і періодонтит. У своїй роботі лікар використовує дентальний мікроскоп, уважно підбирає метод лікування та завжди знаходить спосіб зробити прийом максимально комфортним.
Особливу увагу приділяє профілактиці — під час консультацій пояснює, як правильно доглядати за зубами, щоб уникнути хвороб і надовго зберегти здорову усмішку.
Гогунский Сергей Сергеевич
УЗД-фахівець
Доктор УЗД першої кваліфікаційної категорії. Виконує широкий спектр ультразвукової діагностики для дітей: УЗД лімфатичних вузлів, м'яких тканин, щитовидної залози, паращитовидних і слинних залоз, тимуса, органів черевної порожнини і малого таза, нирок, наднирників, тазостегнових суглобів, а також нейросонографію.
Анестезіолог
Гуменчук Игорь Игоревич
Ігор Ігорович - анестезіолог, лікар з досвідом роботи. Спеціалізується на проведенні різних видів седації при стоматологічних маніпуляціях, надання реанімаційної невідкладної допомоги та інтенсивної терапії. Фахівець з внутрішньовенної анестезії та ендотрахеального наркозу