Лікарі гастроентерологи в Києві (метро Харківська)

Фільтр: (Знайдено 4 лікаря 10 відгуків)
Знайдено 4 лікаря
10 відгуків
Сортування
Евгения
Наблюдаюсь у Оксаны Владимировны в клинике на привокзальной. Внимательный врач, объясняет по анализам, диагнозу доступно и понятно. Приятно удивлена. Редкость в наше время. Расписывает схему лечения, называет и аналоги препаратов дешевле, есть выбор что принимать. Смотрит результаты анализов, в какой бы лаборатории они не были сделаны. Внимательная, воспитанная и приятная врач. Рекомендую.
Елизавета Андреевна
В какой бы клинике не работала Симонова, я всегда контролирую ситуацию, так как уже больше 3-х лет у нее лечусь и консультируюсь. Наталья Владимировна всегда точна в постановке диагноза и лечение у нее по возможности щадящее.
Григорий
Благодарен доктору за то, что она провела диагностику и нашла причину моих болей. В студенческие годы я питался кое-как и нажил себе гастрит. Врач реально сумела мне помочь, хоть некоторые процедуры и были неприятными. Курс лечения оказался эффективным, самочувствие нормализовалось
Дарья
Первой попала на прием к Оксане Борисовне моя сестра, а теперь мы ходим к ней на прием всей семьей - лучшего специалиста не найти. Вежливая, внимательная, все отлично обьясняет и подробно отвечает на все вопросы. Сразу видно - работает на результат, а не для галочки.
30 грудня '16 г.
Сімейний лікар, Терапевт, Гастроентеролог, Дієтолог, УЗД-діагност
Лікар-терапевт вищої кваліфікаційної категорії, займається лікуванням хвороб гастроентерологічного профілю, компетентна в дієтології. Приймає пацієнтів різного віку, надає послуги сімейної медицини. Крім гастритів, виразкової хвороби і дисбактеріозу, лікує також недуги дихальної системи, включаючи ГРВІ та бронхіальну астму.
Сімейний лікар, Терапевт, Кардіолог, Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар вищої категорії в сфері сімейної медицини. Спеціаліст з лікування захворювань бронхолегеневої системи, запальних процесів шлунково-кишкового тракту, хронічних захворювань, терапії внутрішніх хвороб, ультразвукової діагностики та ін.
Київ вул. Олени Пчілки, 4 м.Позняки278м.Харківська348
Терапевт, гастроентеролог
Юлія Олександрівна - практикуючий фахівець, що застосовує сучасні методики діагностування та лікування пацієнтів з хворобами терапевтичного, а також гастроентерологічного профілю. Лікар складає індивідуальні схеми лікування на основі комплексної оцінки стану здоров'я пацієнт. Володіє англійською мовою, здійснює прийом іноземних пацієнтів.
Хірург, лікар ультразвукової діагностики
Лікар з багаторічним досвідом роботи у відділенні хірургії здійснює консультативний прийом хворих загальнохірургічного профілю. Проводить ультразвукове дослідження органів черевної порожнини. Виконує значний перелік лапаротомних операцій, таких як апендектомія, видалення гриж, холецистектомія, ліквідація кишкової непрохідності, висічення перфоративної виразки шлунка та дванадцятипалої кишки (ДПК), пілоропластика, резекція кишечника тощо. Надає кваліфіковану допомогу хворим із гнійною патологією. Видаляє різноманітні доброякісні пухлини м'яких тканин. Займається оперативним лікуванням геморою, варикозної хвороби нижніх кінцівок, анальних тріщин, епітеліального куприкового ходу.