Сторінка 12. Гінекологи в Києві

Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Гінеколог, гінеколог-Ендокринолог, УЗД-фахівець
Гінеколог другої кваліфікаційної категорії займається лікуванням і УЗ-діагностикою патологій жіночої сечостатевої системи. Спостерігає вагітних і надає послуги комплексної пренатальної діагностики. Веде консультативний прийом. Лікує запальні недуги, інфекції, хвороби шийки матки. Також компетентна в області ендокринної гінекології, займається питаннями безпліддя і аменореї на грунті гормональних збоїв.
Гінеколог, Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар-акушер-гінеколог займається питаннями репродуктології, безпліддям і невиношуванням дитини у жінок з патологічними порушеннями. Веде прийом і огляд пацієнтів, здійснює супровід при вагітності, призначає діагностичні дослідження і терапію при захворюваннях. Автор 20 наукових статей. Пройшла стажування за кордоном. Складається в Українській асоціації репродуктивної медицини і Європейському співтоваристві репродукції людини і ембріології.
Акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії спеціалізується на лікуванні захворювань матки, а також запальних недуг жіночої сечостатевої системи. Займається консультативним прийомом пацієнтів, проведенням профілактичних оглядів, виконанням ряду діагностичних процедур, включаючи кольпоскопію і біопсію шийки матки.
Гінеколог
Акушер-гінеколог вищої категорії, проводить лікувально-діагностичні процедури, спрямовані на виявлення та корекцію патологій жіночої статевої сфери. Займається лікуванням інфекційних і запальних недуг, в тому числі ЗПСШ. Консультує пацієнток з порушеннями гормонального фону, надає допомогу в боротьбі з безпліддям. Спостерігає жінок на будь-яких термінах вагітності, дає рекомендації щодо питань планування сім'ї. Володіє технікою лікування ерозії шийки матки та інших диспластичних процесів.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Лікар акушер-гінеколог другої категорії, УЗД-фахівець. Надає послуги з лікування вульвита, вульвовагініту, дисплазії шийки матки, кіст яєчника, оофоріта, сальпінгіту, сальпінгооофоріта, синдром полікістозних яєчників і ін. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог вищої кваліфікаційної категорії
Займається - профілактикою та лікуванням патології шийки матки - лікуванням та профілактикою інфекції, що передається статевим шляхом - лікування запальних процесів жіночих статевих органів - лікуванням порушень менструального циклу та клімактеричних порушень - діагностика причин та лікування безпліддя
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар Куликов Ігор Олександрович спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, запальних процесів малого таза, інфекційних захворювань, що передаються статевим шляхом, лікування безпліддя, порушень менструального функцій і багатьох інших гінекологічних захворювань. Проводить кольпоскопію, різні гінекологічні процедури, аргоноплазменную коагуляцію, конизацию, біопсію. А також УЗД молочних залоз і органів малого тазу.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець. Надає консультаційні послуги. Діагностує і лікує запальні, інфекційні та пухлинні захворювання жіночої статевої сфери. Особливу увагу приділяє лікуванню патологій шийки матки - ерозії, дисплазії. Володіє сучасними методиками їх усунення. Проводить УЗД органів малого таза. Бере мазок на флору.
Акушер-гинеколог, УЗИ-специалист
Акушер-гинеколог предоставляет услуги по ведению беременности. Занимается проведением скрининговых УЗИ, дуплексным сканированием маточно-плацентарного кровотока.
Доктор Колесник Ірина Володимирівна має вищу категорію кваліфікації в областях акушерства і гінекології. Проводить консультації та планові прийоми, оглядає пацієнток з інфекційними та запальними хворобами репродуктивної системи. В якості методів діагностики використовує лабораторні аналізи та УЗД. Спостерігає вагітних пацієнток, надає послуги пренатального скринінгу для виявлення внутрішньоутробних аномалій на ранніх термінах. Самостійно виконує мініінвазивні хірургічні операції. Складається в Асоціації акушерів-гінекологів України.