Сторінка 12. Гінекологи в Києві
1153 відгука
Карина
Александр Михайлович помог вылечить бесплодие. Благодарность не имеет границ
Дарина
Консультировались у этого специалисто по поводу рождения ребенка. Приятная женщина и видно, что знает свое дело. Записались еще на пару консультаций, но это уже позже. Вцелом довольны с мужем таким специалистом.
Мария
Врач сделала УЗИ груди, назначила комплексное лечение. Результатом я довольна. Спасибо
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Наталя
Я давно не зустрічала таких грамотних та чудових фахівців, як Ольга Іванівна. Дуже вдячна їй за консультацію, яку вона провела. Нажаль, я мешкаю далеко і не можу часто звертатися до неї. Але зараз її вміння та опит - саме те, що мені потрібно.
Я обратилась к Светлане Михайловне за консультацией по поводу бесплодия. Она меня обследовала и назначила лечение, очень внимательный врач. Я уверена все будет хорошо.
Лікар акушер-гінеколог займається визначенням причин безпліддя і позбавлення від виявлених патологій, питаннями планування вагітності і усунення гормональних порушень. Діана Олегівна лікує різні гінекологічні патології, призначає індивідуальну лікувальну терапію при виявленні ендокринних і гормональних патологічних порушень, допомагає парам при плануванні вагітності, усуває захворювання шийки матки, допомагає з вибором методів контрацепції, призначає лабораторні аналізи та інструментальні дослідження.
Акушер-гинеколог, Гинеколог-онколог, Гинеколог-эндокринолог
Тетяна Петрівна спеціалізується на лікуванні запальних процесів жіночої статевої сфери, безпліддя, доброякісних новоутворень, ендометріозу, захворювань шийки матки, ІПСШ, клімактеричних розладів і ін. Виконує омолодження і відбілювання вульви і періанальних ділянки, контурну інтимну пластику, лазерне видалення кондилом, липофилинг великих статевих губ , лікування опущення стінок піхви, лазерне лікування вагінальної атрофії. Проводить УЗД органів малого таза, инсеминацию, біопсію, кольпоскопію, роздільне діагностичне вишкрібання.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-08
Дерматовенеролог, Уролог, андролог
Лікар-дерматовенеролог, уролог, спеціалізується на діагностиці, лікуванні інфекцій, що передаються статевим шляхом, а також шкірних хвороб, інфекцій сечовидільної системи. Звертатися до лікаря Опанасенко необхідно при різних виділеннях зі статевих органів у чоловіків, при висипаннях на шкірі, при свербінні, палінні під час сечовипускання, неприємні відчуття під час статевого акту. Також Юрій Степанович займається питаннями чоловічого безпліддя, лікує еректильну дисфункцію і інші патології. Має авторські напрацювання, займається профілактикою захворювань, застосовує індивідуальний підхід до пацієнтів.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар здійснює прийом пацієнток з гінекологічними захворюваннями. Лікує молочницю, міому матки, кісти яєчників, клімакс, ендометрит, ендометріоз, ерозію шийки матки і безпліддя. Виконує ультразвукове дослідження органів малого тазу і відеокольпоскопію. В роботі використовує сучасні методики.
Лікар акушер-гінеколог, займається лікуванням патологій ендокринної гінекології, шийки матки, хвороб органів малого тазу (ЗПСШ), веденням вагітних, клімактеричних розладів і ін.
Гнеколог, гінеколог-ендокриног, УЗД
Лікар акушер гінеколог, проводить діагностику і терапію широкого спектру захворювань гінекології. Займається коригуванням патологій менструального циклу, лікуванням запальних захворювань органів малого таза і шийки матки, безпліддя, генітального пролапсу, патологічного клімаксу. Проводить біопсію, лазерну вапоризації шийки матки, кріодеструкцію, діагностичне вишкрібання, конизацию. Неля Володимирівна, кандидат медичних наук, очолює гінекологічний акушерський стаціонар і є автором 18 наукових праць.
У компетенції фахівця діагностика і лікування хвороб жіночої репродуктивної системи.
Акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії спеціалізується на лікуванні захворювань матки, а також запальних недуг жіночої сечостатевої системи. Займається консультативним прийомом пацієнтів, проведенням профілактичних оглядів, виконанням ряду діагностичних процедур, включаючи кольпоскопію і біопсію шийки матки.
Гінеколог, лікар УЗД
Кизириди Ольга Леонидовна
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, сексопатолог
Лікар акушер-гінеколог другої категорії, УЗД-фахівець. Надає послуги з лікування вульвита, вульвовагініту, дисплазії шийки матки, кіст яєчника, оофоріта, сальпінгіту, сальпінгооофоріта, синдром полікістозних яєчників і ін. Закінчила Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.