Сторінка 5. Ендокринологи в Києві
Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Терапевт, ендокринолог, дитячий ендокринолог
Гунько Валерия Валерьевна
Ендокринолог, УЗД-фахівець
Гурская Валентина Анатольевна
Ендокринолог вищої категорії, лікар УЗД лікує широкий спектр ендокринологічних захворювань. Приймає пацієнтів із цукровим та нецукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом, вузловим зобом, гормональними змінами. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та ультразвукове дослідження щитовидної залози.
Джамбек Надежда Ивановна
Ендокринолог, хірург
Динец Андрей Владимирович
Досвідчений ендокринолог та хірург з кандидатським ступенем у медицині. Спеціалізується на лікуванні захворювань щитоподібної та паращитоподібних залоз, аутоімунного тиреоїдиту та раку щитоподібної залози. У своїй практиці Андрій Володимирович дотримується міжнародних протоколів та сучасних методів лікування.
Серед операцій, Андрій Володимирович, можна виділити тиреоїдектомію, гемітиреоїдектомію та паратиреоїдектомію. Андрій Володимирович постійно стежить за інноваціями у своїй галузі та активно застосовує передові технології, такі як нейромоніторинг та Fluoptic, що дозволяє забезпечити безпеку та ефективність проведених процедур.
Ендокринолог
Лікар поводить діагностику і лікування захворювань ендокринної системи. Виконує пальпацію та оцінку функції щитовидної залози, оцінку статевого дозрівання. Лікує гіпотиреоз, гіпоплазію щитовидної залози, гострий тиреоїдит, гіпертиреоз, тиреотоксикоз, ожиріння, білково-енергетичну недостатність, затримку фізичного розвитку, гігантизм, цукровий діабет 1 і 2 типів, гіпертрихоз, крипторхізм.
Ендокринолог
Доктор успішно займається питаннями ендокринології: проводить діагностику та лікування пацієнтів з порушенням вуглеводного обміну (цукровий діабет), захворюваннями щитоподібної залози (тиреотоксикоз, гіпотиреоз, автоімунний тиреоїдит, вузловий зоб, рак щитоподібної залози), ожирінням і метаболічним синдромом, патологією наднирників (хронічна ниркова недостатність ). Веде вагітних.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог
Акушер-гінеколог з вищою кваліфікаційною категорією, спеціалізується на лікуванні безпліддя і невиношування плоду. Проводить консультації сімейних пар з питань планування вагітності, надає допомогу при ендокринних захворюваннях, займається лікуванням венеричних патологій. Володіє хірургічними методами терапії.
Ендокринолог
Лікар першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується в галузі ендокринології. Веде консультативний прийом. Займається діагностикою та лікуванням захворювань ендокринологічного профілю, в тому числі захворювань щитовидної залози, цукрового діабету та метаболічного синдрому. Проводить корекцію інсулінотерапії.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринологічних захворювань. Приймає пацієнтів із ожирінням, цукровим діабетом, нецукровим діабетом, аутоімунним тиреоїдитом, остеопорозом, порушенням метаболізму кальцію, порушеннями статевої функції.
Терапевт, гастроентеролог, ендокринолог
Лікар-терапевт першої категорії, ендокринолог, гастроентеролог, досконало володіє різними навичками функціональної діагностики організму, займається виявленням серцево-судинних патологій, ендокринних захворювань у пацієнтів. Компетентна у питаннях лікування широкого спектру хвороб. Звертаються до Тетяни Анатоліївни при порушеннях серцевого ритму, болях в грудях, порушеннях травлення, при кашлі, болях у животі, цукровому діабеті та інших розладах ендокринної системи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-06-02
Консультація 850/950 грн.