Сторінка 2. Ендокринологи в Києві

Моя мама частто страдает от заболевания щитовидки. Обращались к разным врачам, все говорят разное и назначают лекаста, которые на долго не помогают. Сейчас мама наблюддается у Алины Юрьевны, и она очень довольна врачем. Надеюсь, дальше ей станет лучше.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Я очень благодарна Сосниной за участие в решении моих проблем со здоровьем. Благодаря квалифицированному лечению под руководством Виктории Николаевны, у нас с мужем появилась возможность родить ребенка. Огромное спасибо доктору!
Александра
Наконец-то нашелся знающий эндокринолог, который смог мне точно и доходчиво объяснить суть моих проблем со здоровьем. Это доктор – Ярошевич Елена Вольдемаровна! Она не только пациентов лечит, но и коллег своих нередко консультирует. Опытнейший врач!
Олена
У мене збільшена щітовидна залоза все життя. Через це не завжди добре себе почуваю. Але коли звернулась до хорошего лікаря, побачила різницю. Рекомендую лікаря усім, в кого є такі проблеми, як у мене. Допомагає, бо знає багато.
Лида
Довелось нам с дочкой проконсультироваться у этого врача. Я в восторге, рассказала о многих вещах, которые я не знала о моем ребенке.Посоветовала подругам тоже проконсультироваться с детьми. Через год еще раз к ней пойду.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, УЗД-фахівець
Лікар-гінеколог-ендокринолог, має вищу кваліфікацію в області акушерства, гінекології, володіє навичками УЗ-діагностики органів. Займається супроводом вагітності, включаючи пацієнток з високими ризиками. Веде консультативний прийом і огляд, виявляє захворювання шийки матки, гормональні порушення роботи яєчників, патологій розвитку статевих органів, порушення менструального циклу, призначає лікування. Має ступінь кандидата наук. Автор ряду наукових робіт та патентів.
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог займається дослідженнями гормонального фону у чоловіків і жінок. Діагностує і лікує такі захворювання як ожиріння і гіпотиреоз. Спостерігає пацієнтів з цукровий та нецукровий діабет, складає індивідуальний раціон для кожного хворого, консультує, призначає і коригує схему терапії. Також веде прийом пацієнтів з порушеннями функції щитовидної залози.
Ендокринолог
Лікар діагностує і лікує захворювання з боку ендокринної системи. Спеціалізується на терапії вроджених і набутих патологій. Займається лікуванням цукрового діабету, гіпертиреозу, токсичного зобу. Коригує харчування для усунення ожиріння, призначає гормональну терапію.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог
Лікар займається діагностикою та лікуванням гінекологічних захворювань. Спеціалізується на спостереженні вагітності. Приймає пацієнток із безпліддям, порушеннями менструального циклу, ендометріозом, гіперплазією ендометрію та патологіями шийки матки. Лікує розлади менопаузи та урогенітальні інфекції.
Ендокринолог
Доктор Тепла Олена Валеріївна, ендокринолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Проводить консультацію, діагностику, в тому числі і УЗ-діагностику, а також лікування різних захворювань і патологій ендокринної системи.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог, Репродуктолог, УЗД-фахівець
Катерина Ігорівна є провідним фахівцем у питаннях ведення вагітності, порушень менструального циклу, запальних захворювань жіночих статевих органів, патології шийки матки, кліматичних розладів. Проводить роздільно-діагностичне вишкрібання, стимуляцію овуляції, інсемінацию, офісну гістероскопію, консультації з питань контрацепції, ведення жінок з міомою матки, ендометріозом, поліпозомендометріей. Надає послуги з виявлення причин і лікування безпліддя, лікування ендокринної патології у гінекології.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Ендокринолог
Спеціаліст займається лікуванням цукрового діабету 1 та 2 типу, гострих та хронічних ускладнень цукрового діабету, патологій щитоподібної залози та паращитоподібних залоз, патологій гіпофізу та наднирників, ожиріння (як ендокринологічної проблеми), проблем репродуктології. Лариса Володимирівна неодноразово публікувала статті в тезах обласних конференцій та виступала на обласному телебаченні.
Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог
Доктор спеціалізується в області акушерства, гінекології та ендокринології. Здійснює ведення вагітних з ендокринною патологією. Лікує дисплазію шийки матки, передменструальний синдром, ендометріоз, клімакс і молочницю.
Ендокринолог
Ель-Факіх Алі - висококваліфікований лікар ендокринолог клініки "Оксфорд Медікал" на вул. Івана Крамського, 9. Закінчив Кримський державний медичний університет 2000 року та Київську медичну академію післядипломної освіти ім. Шупика 2004 року. Шупика 2004 року. Багато років працював у Кувейті та Лівані, зокрема у відділеннях невідкладної медицини. З 2019 року працює в Києві, продовжуючи підвищувати кваліфікацію.
Ендокринолог
Лікар спеціалізується на патологічних відхиленнях із боку ендокринної системи. Проводить комплексну терапію, займається гормональною корекцією, ліквідує причини ожиріння. Лікує токсичний зоб, гіпертиреоз, гіпотиреоз, цукровий діабет.
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410