Клініка Амбрелла (Umbrella clinic)
недоступно
або дзвоніть за телефонами:
- Про клініку
- Ціни на послуги
- Відгуки
Umbrella clinic — це сучасний медичний простір у Києві, створений для людей, які цінують професійний підхід, комфорт та якісну медичну допомогу. Ми спеціалізуємось на дерматології, трихології та естетичній медицині, поєднуючи доказову медицину, сучасні технології та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Основна філософія клініки — не просто усунути зовнішні прояви проблеми, а знайти її причину та побудувати ефективний і безпечний план лікування. Саме тому ми приділяємо велику увагу детальній діагностиці, аналізу способу життя, гормонального фону, дефіцитних станів та супутніх факторів, які можуть впливати на стан шкіри та волосся.
У клініці працюють фахівці з багаторічним практичним досвідом, які регулярно проходять міжнародні навчання та впроваджують у роботу сучасні світові протоколи лікування. Ми допомагаємо пацієнтам із такими запитами, як випадіння волосся, андрогенна алопеція, себорейний дерматит, акне, розацеа, чутливість шкіри, вікові зміни та відновлення якості шкіри й волосся після стресу, дефіцитів або гормональних змін.
Окремий напрям роботи Umbrella clinic — трихологія та комплексний супровід пацієнтів із проблемами волосся і шкіри голови. Ми використовуємо сучасну трихоскопічну діагностику, індивідуальні схеми терапії та професійну космецевтику, орієнтуючись на довготривалий результат і комфорт пацієнта.
Для нас важливий не лише результат лікування, а й атмосфера, у якій пацієнт проходить свій шлях до відновлення. Саме тому в клініці створений простір довіри, турботи та уважного ставлення до кожної людини. Ми прагнемо, щоб пацієнт отримував зрозумілі рекомендації, підтримку та відчуття впевненості у своєму лікуванні.
Umbrella clinic працює у Києві та також проводить онлайн-консультації для пацієнтів з різних міст України та світу. Наша мета — допомагати людям покращувати якість життя, здоров’я шкіри та волосся, поєднуючи медичну експертність, сучасний підхід і щиру турботу про пацієнта.
- Ціни на послуги
- Відгуки
Клініка Амбрелла (Umbrella clinic), вартість послуг:
Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.
Немає цін
Відгуки та оцінки клініки
** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.