Сторінка 4. Лікарі в Києві (Деснянський район)

Фільтр: (Знайдено 190 лікарів 20 відгуків) Сортування: (Оцінка)
Дарья Моросяк
Обратилась на обследование и консультацию к доктору Каримли Юнису. Профессионально и чётко установил диагноз,поэтому сразу решилась на операцию по замене хрусталика. Уже сделали замену хрусталиков на оба глаза. Я очень рада ,результат отличный! За что также хочу выразить слова благодарности хирургу Владимирову Д.В .Также благодарна всему персоналу за вежливое и профессиональное отношение на всех этапах моего лечения! Сначала отнеслась с недоверием (так как нашла клинику через социальную сеть), но ожидания от результата лечения и сервиса превысили все ожидания . Рекомендую данный центр и этих докторов!
28 грудня '23 г.
Валентин
Щиро дякую фахівцям Центру ока за проведене лікування. Хочу відзначити їхній високий професіоналізм, чітку організацію роботи, уважне та чуйне ставлення до пацієнтів. Особлива вдячність керівнику Центру Тесленку О. С., лікарям Владімірову Д. В., Ляпуновій В. О. та Філь В. І.
15 грудня '23 г.
Ярик Кошовий
В цій клініці замінили кришталики на обох очах , операції робили Мартиненко А.Б і Владіміров Д.В. Зір відновився добре ,як для моїх очей ,я задоволений,дуже вдячний лікарям і всьому персоналу за лікування, підтримку і турботу.
02 грудня '23 г.
Sergey Bayrak
Зробив операцію по заміні кришталика на обох очах, результат перевершив очікування, якістно, професійно, оперативно.Чудовий персонал, особливо хочу подякувати хірургу Владімірову і Тесленку Олександру Сергійовичу
17 листопада '23 г.
Офтальмолог, Офтальмохірург
Керівник хірургічного відділення Центру Ока, рефракційний хірург, провідний фахівець із діагностики та лікування короткозорості, далекозорості та астигматизму. Виконує усі різновиди лазерної зору, (Lasik, Lasek, Streamlight, PRK); проводить лазерне лікування патології сітківки та глаукоми, YAG – лазерні втручання
Консультація від 800 грн
Ендокринолог
Лікар-ендокринолог, спеціалізується в області ендокринної хірургії, займається ранньою діагностикою онкологічних захворювань щитовидної залози і лікуванням. Володіє навичками аспіраційної тонкоголкової біопсії. Доктор Муратова займається діагностикою та лікуванням діабету, володіє знаннями в області дієтології. Має ступінь кандидата наук в галузі медицини. Звертатися на прийом до лікаря необхідно при виявленні вузлів щитовидної залози, при зобі, високому рівні цукру в крові, при надмірної втоми, сонливості, зміни маси тіла.
Київ вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10 м.Лівобережна
Гастроентеролог, УЗД-терапевт
Лікар займається профілактикою, діагностикою та терапією захворювань травної системи. Успішно лікує гастрит, виразку шлунка, дисбактеріоз кишківника, холецистит. Виконує ультразвукове дослідження органів черевної порожнини та малого тазу, щитовидної залози, простати, молочних залоз та органів мошонки.
Кардіолог
Лікар Гарбуз Дмитро Васильович займається діагностикою, лікуванням дітей від народження, проводить прийом, надає консультаційні послуги. Виконує профілактичні заходи щодо запобігання поширенню інфекційних захворювань, оглядає пацієнтів перед вакцинацією. Лікує гострі респіраторні, шлунково-кишкові вірусні та бактеріальні інфекції.
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗД-діагност
Наталія Володимирівна спеціалізується в області акушерства, гінекології. Великий досвід роботи УЗД-діагностом. Надає консультативні послуги з діагностування та лікування: гінекологічних порушеннях (вагітність в анамнезі, патологія шийки матки). Веде вагітних і жінок з безпліддям. Проводить ультразвукові дослідження органів малого таза (трансвагінальне і трансабдоминальное). Виявляє вроджені аномалії розвитку плода (за допомогою скринінгу). Надає допомогу при плануванні сім'ї, проводить діагностично-лікувальні операції.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-22
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується в області акушерства та гінекології, виконує УЗД молочних залоз, щитовидної залози, сечового міхура і слинних залоз. Лікує ерозію шийки матки, ендометріоз і клімакс. Проводить діагностичне вишкрібання, поліпекомію і Лабіопластика.
Терапевт, ендокринолог, кардіолог
Лікар спеціалізується в області терапії, ендокринології та кардіології. Лікує гостру респіраторну вірусну інфекцію, гастрит, грип, ангіну, харчові отруєння та захворювання, пов'язані з розладом щитовидної залози. В роботі використовує як традиційні, так і сучасні методики.
Ендокринолог
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-05-22
Консультація від 750
Київ вул. Закревського, 61/2 м.Лісова5017
УЗД-фахівець
Є кваліфікованим фахівцем у сфері ультразвукової діагностики, спеціалізується на проведенні УЗД щитовидної, молочної залози, органів черевної порожнини, нирок, органів сечовидільної системи, репродуктивної системи та ін. Здійснює трансвагинальное і трансректальное дослідження. Удосконалить свої навички відвідуванням кваліфікаційних курсів, конференцій, має безліч сертифікатів.
Київ вул. Олени Пчілки, 4 м.Позняки278м.Харківська348