Лікарі ендоскопісти в Києві (Деснянський район)

elena
Справжній віртуоз своєї роботи! ендоскопія дуже не приємна процедура, про це знає кожний. Але не в цього лікаря. Звісно певний дискомфорт є, але в порівнянні з попередніми разами в інших спеціалістів, це зовсім різні речі. Рекмендую!
Довгий час мене болів живіт. Я звернувся до лікаря. Який у свою чергу направив мене на ендоскопію. Віктор Васильович провів процедуру на найвищому рівні! Завдяки його зусиллям, мені діагностували виразку шлунка. Зараз лікуюся. Дякую!
Эндоскопист
Лікар спеціалізується на виявленні різних захворювань шлунково-кишкового тракту за допомогою спеціального обладнання — ендоскопа. Займається діагностикою новоутворень, рубців, виразок, ерозій та інших уражень слизової. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Хірург, ендоскопіст
Ольга Володимирівна – провідний лікар-хірург, ендоскопіст 2 категорії. Спеціалізується на хірургії та ендоскопії. Проводить амбулаторний прийом хірургічних хворих, амбулаторні операції, стаціонарне ведення пацієнтів, планові хірургічні операції, ургентні операції. Ольга Володимирівна виконує такі види оперативних втручань, як: грижесічення, грижепластика, апендектомія, ушивання виразки шлунку та ін.