Знайдено 404 лікаря
3 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Ірина
Дякуємо за донечку! Нарешті наша мрія здійснилася і ми стали батьками чудової дівчинки!
Ангеліна
Мені уже майже 35 років. Завагітніти мені ніяк не вдавалося, а так хотілося відчути радість материнства. Змінила безліч лікарів. Але допомогти мені змогла лише Альбіна Вадимівна. Безмежно вдячна цій людині за мою мрію, яку вона змогла втілити у життя!
15 грудня '19 г.
Анжела
Не можу передати словами усю вдячність, яку я відчуваю по відношенню до Вікторії Вікторівни. Це надзвичайний спеціаліст та дуже хороша людина! Потрапила до неї на прийом випадково, але ні хвилини не шкодую про це! Рекомендую!
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на питаннях репродуктивного здоров'я. Проводить діагностичні заходи і займається лікуванням олігоменореї, аменореї, ановуляторні цикли, вроджених аномалія статевої системи. Проводить корекцію жіночого і чоловічого безпліддя. Спеціалізується на підготовці до пологів, веде облік вагітних.
Акушер-гінеколог, Репродуктолог
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань статевої системи. Основний напрямок діяльності - вирішення питань репродуктивного здоров'я. Займається терапією безпліддя, відновлює цикл. Проводить корекцію як жіночого, так і чоловічого безпліддя. Веде вагітність, приймає пологи і надає допомогу в післяпологовому періоді.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-07-05
Мамолог-онколог, гомеопат
Елкина Ирина Владимировна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань молочних залоз. Здійснює прийом пацієнток із гострими маститами, мастопатією, дифузними аденофіброматозами молочних залоз. Виконує лікувально-діагностичні пункції кіст молочних залоз. Також лікує у дітей атопічний дерматит, полінози, бронхіт, діатез, дискінезію жовчовивідних шляхів, аденоїди та інші хвороби.
Быстрицкая-Варова Алла Алексеевна
Хірург, проктолог
Сердюков Виталий Витальевич
Анестезіолог
Доктор Лоскутов Олег Анатолійович займається забезпеченням зниження у пацієнтів чутливості, включаючи больову. Надає послуги при хірургічних втручаннях, травматичних ушкодженнях, больових синдромах. Консультує хворого перед операцією, контролює дію наркозу на її протязі. Також підбирає препарат для анестезії індивідуально для кожного хворого, залежно від призначення і його індивідуальних показників.
Невролог, Функціональний діагност
Доктор Пархоменко Богдан Леонідович спеціалізується в області неврології, проводить функціональне діагностування. Має другу кваліфікаційну категорію. Застосовує методику дуплексного сканування судин, артерій, яремних вен. Консультує пацієнтів, розшифровує результати діагностики. Активний учасник наукових конференцій.
Доктор Пономаренко Александра Васильевна предоставляет пациентам услуги акушера-гинеколога. Консультирует пациентов по всем вопросам, связанным с беременностью и деторождением, проводит комплексное обследование организма женщины. Занимается лечением заболеваний гинекологического профиля, лечит различные воспаления, заболевания шейки матки, яичников и придатков.
Гінеколог, УЗД-спеціаліст
Галина Васильевна специализируется в области ультразвукового скрининга в акушерстве и гинекологии. Врач занимается проведением ультразвуковой пренатальной диагностики на разных сроках беременности, допплерометрии и цервикометрии.
Анестезіолог
Спеціаліст Скляренко Василь Григорович - анестезіолог. Протягом 37 років займається розрахунком загального наркозу, з урахуванням вікової та вагової категорії пацієнтів. Спеціалізується на проведенні плазмаферезу. Лікар вищої категорії працює з сучасними знеболюючими препаратами.