Сторінка 5. Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок в Києві

Знайдено 183 клініки

Сб Нед Цілодобово
Была у нескольких врачей сразу, все понравилось. Теперь прохожу здесь лечение. Рекомендую.
Юрій
Привітна та доброзичлива. Після того як вона закінчила своє пояснення, лікар сама запитала чи немає у мене питань. Що особливо сподобалося, адже це говорить про те що лікар прагне максимально донести інформацію до пацієнта. Рекомендую!
Эдуард
Спеціаліст ретельно нас оглянула. Поставила діагноз. Призначення доступні за ціною, та ефективні. Приємна, уважна, все показала, розповіла, відповіла на всі питання, які нас цікавили. Просто золото а не лікар. Рекомендую!
Фатима Кушуковна очень милая, приятная и компетентная врач. Я случайно попала к ней в отделение патологии - но как же я благодарна в последстви, что судьба распорядилась именно так . Общение с ней одно удовольствие, все по делу, все объяснит, даст советы. От души благодарна!
Світлана
Декілька днів тому мій син прийшов із садочка із підвищеною температурою, ми подумали що це банальна простуда, багато дітей і все таке. Але наступного ранку я помітила висип на тілі. Ми одразу звернулися на консультацію до цього лікаря. Як виявилося, ми захворіли вітряною віспою. Лікар дуже хороший та професійний. Обстежила, та призначила лікування. Зараз приймаємо ліки вдома. Рекомендуємо!
Ірина
Дуже задоволена роботою лікаря-отоларинголога Марини Володимирівни. Спеціаліст найвищого класу. Довелося звернутися до неї за допомогою. Поставила діагноз "гострий фарингіт" та призначила лікування. За декілька днів відчула значне полегшення. Рекомендую!
Київ вул. Регенераторна, 4 (корп. 8/2)
м.Дарниця42 10 м.Лівобережна31 8
Багатопрофільний медичний центр для всієї родини "Ілая Фемілі" займається діагностикою та лікуванням різних захворювань, веде комплексне обслуговування пацієнтів різного віку.
  • Дуплексне сканування периферичних судини (артерії або вени) кінцівок 900
Київ бул. Вацлава Гавела, 4
м. Берестейська22 9 м.Шулявська30 8
Багатопрофільна клініка "Гіппократ" заснована в 1999 році. Ця приватна установа, стала згодом торговою маркою, однією з перших була акредитована українським Міністерством охорони здоров'я.
  • Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок 450
  • Дуплексне сканування артерій нижніх кінцівок 450
  • Дуплексне сканування судин верхніх кінцівок 900
  • УЗД нижніх кінцівок (вени) 550
  • УЗД нижніх кінцівок (артерії) 550
Київ вул. Політехнічна, 25/29
м.Політехнічний інститут6 2 м.Шулявська22 9 м.Лук'янівська29 8
Медичний центр Віра Надія Любов є першим українським установою, співробітники якої спеціалізуються на наданні допомоги у догляді за важкохворими, престарілими людьми, хворими дітьми, як в домашніх, так і в стаціонарних умовах. Послуги, що надаються центром Віра Надія Любов: цілодобова допомога доглядальниці пацієнтам на дому, яка має досвід роботи в...
  • УЗД вен нижніх кінцівок 1 000
Био Плюс
Київ пр-т Миколи Бажана, 30
м.Харківська11 7 м.Позняки12 2
Багатопрофільний медичний центр "Біо Плюс" спеціалізується на проведенні різного роду діагностичних методів обстеження пацієнта з подальшою консультацією лікаря. Прийом ведуть педіатр, терапевт, сімейний лікар, кардіолог, ЛОР, дерматовенеролог, невропатолог, гематолог, ревматолог, хірург, імунолог-алерголог та ін.
  • Доплер артерій нижніх кінцівок 600
  • Доплер судин вен і артерій нижніх кінцівок (пара) 1 400
  • Доплер судин вен нижніх кінцівок (пара) 800
  • УЗД вен і артерій нижніх кінцівок (пара) 1 400
Днепролаб
Київ вул. Гетьмана Полуботка, 7 (Попудренко)
м.Лівобережна26 6 м.Чернігівська16 5 м.Дарниця3 1
Сучасний діагностичний центр на м. Дарниця "Дніпролаб" спеціалізується на проведенні високоточних ультразвукових та ендоскопічних досліджень, дуплексному скануванні організму. Спеціалісти даного закладу проводять більш ніж 500 видів діагностичних досліджень.
  • Дуплекснесканування (УЗД) артерій верхніх кінцівок 700
  • Дуплекснесканування (УЗД) артерій нижніх кінцівок 700
  • Дуплекснесканування (УЗД) вен нижніх кінцівок 700
Київ смт. Глеваха, вул. Підприємницька, 10Д (при в’їзді до м. Васильків, по вул. Декабристів, навпроти буд. 332)
м.Теремки15
З 2011 року надає медичну допомогу пацієнтам та пропонує медичні послуги, спрямовані на відновлення організму після захворювань, операцій, інтоксикацій, а також пропонує комплексне обстеження для ранньої діагностики різних захворювань.
  • Дуплексне сканування вен верхніх кінцівок 600
  • Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок 600
  • Дуплексне сканування артерій верхніх кінцівок 600
  • Дуплексне сканування артерій нижніх кінцівок 600
  • Дуплексне сканування вен та артерій верхніх кінцівок 1 000
  • Дуплексне сканування вен та артерій нижніх кінцівок 1 000
Київ вул. Касіяна, 2/1
м.Іподром7 4 м.Теремки25 6
Багатопрофільний медичний центр "Клініка Образцова" спеціалізується в області сімейної медицини, проводить діагностику і лікування дітей з 3 років і дорослих. У медичному центрі пацієнтів приймають сімейний лікар, отолорінголог, терапевт, невропатолог, ендокринолог, психотерапевт, дерматолог, хірург, хірург-онколог, ортопед-травматолог, окуліст,...
  • УЗД судин верхніх або нижніх кінцівок (артерії) 900
  • УЗД судин верхніх або нижніх кінцівок (вени) 900
  • УЗД судин верхніх або нижніх кінцівок (вени+артерії) 1 700
Київ вул. Срібнокільська, 12 , Позняки
м.Осокорки13 5 м.Позняки12 8
Медичний центр "Ластівка" — сучасна клініка для всієї родини, яка надає послуги за такими напрямками: гінекологія, дерматологія, педіатрія, косметологія, сімейна медицина, терапія, масаж, урологія.
  • Дуплексне сканування судин верхніх або нижніх кінцівок (артерії) 700
  • Дуплексне сканування судин (артерії+вени) верхніх або нижніх кінцівок 1000
  • Дуплексне сканування судин верхніх або нижніх кінцівок (вени) 700
Київ вул.Героів Маріуполя 6
м.Іподром17 4 м.Теремки34 5
Клініка працює пн.-пт з 8:00-16:00, сб 8:00-12:00 Прийом ведуть лікарі : терапевт, хірург, лікар ультразвукової діагностики, косметолог, реабілітолог. Клініка надає послуги: УЗД-діагностики, видалення доброякісних новоутворень шкіри. Оперативне лікування варикозу. Ударно-хвильова терапія. Доглядові , апаратні, ін’єкційні процедури для шкіри обличчя,...
  • Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок 400
  • Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок 450
  • Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок 700
  • Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок 500
Допомога Плюс
Київ вул. Метрологічна, 17/1
м.Теремки51 8 м.Іподром59 13
"Допомога Плюс" в Феофанії — медичний заклад, що поєднує досвід, високу кваліфікацію лікарів і надсучасне обладнання для проведення лабораторно-діагностичних досліджень і хірургічних втручань різної складності. У клініці ведуть прийом гінекологи, проктологи, мамологи, пластичні хірурги та інші фахівці.
  • Доплерометрія судин нижніх/верхніх кінцівок (вени/артерії) комплексно 1 100
Київ, вул. Данила Щербаківського, 52