Сторінка 4. Дуплексне сканування артерій та вен кінцівок в Києві

Борошнюк Вероніка Олександрівна
Жовкла Тетяна Григорьївна
Середюк Олександра Валентинівна
Лікар чудовий,я в захваті від Гроніка Олега Михайловича , дівчата теж дуже ввічливі.Дякую,буду звертатися ще.
Шустик Євген Ігорович
Все чудово
Семикин Кирил Денисович
Дякую за сервіс та професіоналізм
Самотей Богдан Михайлович
Все професійно
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирська3 2 м.Святошин24 7 м.Академмістечко23 6
Клініка Prohealth займається наданням хірургічнго, високо кваліфікованого лікування пацієнтам по ЛОР направленню, судинній-хірургії, флебології, щелепно-лицевої хірургії та травматології. Викорустовуємо для цьог сучасне обладнання та спеціалістів ТОП рівня. В клініці є стаціонар з затишними, одномісними палатами. Розташовані біля метро Житомирської.
  • Дуплексне сканування вен нижніх кінцівок 605
Мережа клінік Амеда
4,0
Київ вул. Оболонська Набережна, 1, корп. 3
м.Оболонь27 6 м.Почайна47 11
Амедіа - багатопрофільна сімейна клініка, орієнтована на відновлення і підтримку здоров'я Вашої сім'ї. Для цього у нас є все необхідне - кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання і, безумовно, уважне ставлення персоналу клініки.
Київ вул. Велика Васильківська, 92
м.Олімпійська6 2 м.Палац Україна12 5 м.Печерська32 *
Медичний центр "Герц" проводить діагностування різних патологій на самих ранніх стадіях їх розвитку. Клініка обладнана хорошими діагностичними апаратами, прийом ведуть досвідчені фахівці.
  • УЗД судин нижніх кінцівок(вен та артерій) + консультаційний висновок флеболога " 1 200
  • УЗД судин верхніх кінцівок(вен та артерій) + консультаційний висновок флеболога " 1 200
Працює з
Вт: 09:30-17:00 Ср: 09:30-17:00 Чт: 09:30-17:00 Пт: 09:30-17:00 Сб: 09:30-14:00
Мережа клінік Viva
Київ вул. Антоновича, 155
м.Палац Україна8 2 м.Либідська5 2
Медична клініка "Viva" на м. Либідська распложена недалеко від метро. Лікарі клініки спеціалізуються на профілактиці та лікуванні найрізноманітніших захворювань і патологій. Вам не варто замислюватися, що взяти з собою на прийом, в клініці вас забезпечать усім необхідним для проведення якісної діагностики при огляді.
  • Динамічна еходоплерографія венозних судин верхніх кінцівок 790
  • Ультразвукова доплерографія судин верхніх кінцівок (артерій або вен) 990
  • Ультразвукова доплерографія судин верхніх кінцівок (артерій та вен) - (60 хв.) 1 390
  • Ультразвукова доплерографія судин нижніх кінцівок (артерій або вен) 990
  • Ультразвукова доплерографія судин нижніх кінцівок (артерій та вен) - (60 хв.) 1 390
Київ вул. Глибочицька, 17 , Лук'янівка
м.Лук'янівська8 7 м.Контрактова площа26 9
CONSILIUM MEDICAL — сучасний багатопрофільний медичний центр, відмінною рисою якого є командне рішення найскладніших клінічних ситуацій. До послуг пацієнтів медичного центру CONSILIUM MEDICAL повний спектр діагностичних, консультативних, лабораторних послуг, а також стаціонар і ультрасучасні методики хірургічних втручань. Мультидисциплінарний підхід і...
  • Дуплексне сканування артерій верхніх (або нижніх) кінцівок 1 600
  • Дуплексне сканування вен верхніх (або нижніх) кінцівок 1 300
Київ вул. Героїв Дніпра - 3А
м.Героїв Дніпра4 м.Мінська6
MedLife Стаціонар на Оболоні — перший медцентр тільки для жінок! Комплексне обстеження в 20 напрямках медицини, все, що стосуються жіночого здоров’я. Кваліфіковані спеціалісти — кандидати наук, з багаторічним стажем, власна діагностика, лабораторія, УЗД, хірургія та стаціонар. Дбайливе ставлення до кожного пацієнта. Найсучасніші знання, яких досягла наукова...
  • Доплерографія артерій та вен нижніх (верхніх) кінцівок 1 400
  • УЗД периферійних артерій верхніх або нижніх кінцівок (дуплексне сканування) 800
  • УЗД периферійних вен верхніх або нижніх кінцівок (дуплексне сканування) 800
Київ вул.Героів Маріуполя 6
м.Іподром17 4 м.Теремки34 5
Клініка працює пн.-пт з 8:00-16:00, сб 8:00-12:00 Прийом ведуть лікарі : терапевт, хірург, лікар ультразвукової діагностики, косметолог, реабілітолог. Клініка надає послуги: УЗД-діагностики, видалення доброякісних новоутворень шкіри. Оперативне лікування варикозу. Ударно-хвильова терапія. Доглядові , апаратні, ін’єкційні процедури для шкіри обличчя,...
  • УЗД вен нижніх кінцівок 700
  • УЗД артерій нижніх кінцівок з консультацією 750
  • УЗД артерій та вен нижніх кінцівок 1 200
  • УЗД вен нижніх кінцівок с консультацією флеболога 700
Мережа клінік Viva
Київ вул. Огіркова, 69 (заїзд з вул. Івана Виговского, 3)
м.Нивки40 11
Клініка ВІІВА на НИВКАХ - ще одна клініка в мережі ВІВА. Зручне розташування, повний робочий графік, широкий спектр фахівців - ми впевнені, нова філія стане улюбленим медичним закладом у Подільському спальному мікрорайоні.
  • Динамічна еходоплерографія венозних судин верхніх кінцівок 790
  • Ультразвукова доплерографія судин верхніх кінцівок (артерій або вен) 990
  • Ультразвукова доплерографія судин нижніх кінцівок (артерій або вен) 990
Акції
Київ м.Ірпінь, вул.Антонова 4-Б
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров'я і любові! Ми - унікальне медичне учреждение, в якому із заботою і любов'ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: будь то дорослі або діти. Наше медичне учреждение було засновано ще в 1903 році, що видається українським благотворителем митрополитом Андрієм Шептицьким. А сьогодні – Госпіталь це...
Олена, 05 февраля '26г.

Хочу подякувати особисто лікарю Кальченко Ганні Валентинівні за делікатніть прийому, точне призначення - з допомогою призначеного нею лікування в мене відновились нігті, а зараз лікую купороз і вже бачу позитивні результати. Щиро вдячна Ганні...

• УЗД судин нижніх кінцівок 920
  • УЗД судин нижньої кінцівки 570
Київ Петропавлівська Борщагівка, вул. Ярослава Мудрого 66А-66Б
р.Святошинський
Мережа медичних центрів Alpha Medical – це місце, де працюють висококваліфіковані дитячі та дорослі лікарі, які мають великий досвід роботи та професіоналізм. Вони вивчають та використовують новітні технології в лікуванні захворювань, регулярно відвідують конференції та курси підвищення кваліфікації. Застосовують перевірені та ефективні методики, найкращу...
  • УЗД доплерівське вен нижніх кінцівок 760
  • УЗД доплерівське вен та артерій нижніх кінцівок 1 090