Приватні лікарі в Полтаві
Знайдено 193 лікаря
Ортопед-травматолог, детский ортопед-травматолог
Маценко Михайло Вадимович
Я – орієнтований на результат. Комунікабельний, безконфліктний. Швидко адаптуюся до нових умов. Зацікавлений у власному професійному зрості. Практичний досвід з 2021 року.
майдан Незалежності, 20
Кононов Богдан Сергійович
Проктолог, Хірург
Лікар-проктолог спеціалізується на проведенні біопсії кишечника, колектромії, гідроколонотерапії. Здійснює хірургічну, проктологічну консультації. Також займається наданням медичної допомоги способом дезартерізації геморою, висіченням анальної тріщини. Працює з запальними, інфекційними, онкологічними проблемами, пов’язаними з роботою нижніх частин кишечника та анального відділу.
вул. Степового фронту, 29
Фізичний реабілітолог
Люблінська Ірина Олександрівна
майдан Незалежності, 20
Терапевт, трихолог-реабілітолог, косметолог
Пікуль Ірина Володимирівна
Проблеми з волоссям та шкірою голови можуть стати справжнім випробуванням для вашої впевненості та самопочуття. Наш трихолог-реабілітолог - це експерт, який не тільки діагностує, а й відновлює здоров'я вашого волосся з індивідуальним підходом до кожного пацієнта.
Спеціалізуючись на відновлювальній терапії, ми пропонуємо комплексні програми лікування, включаючи діагностику причин випадання волосся, себорейного дерматиту та інших захворювань. Ми використовуємо сучасні методи та технології, включаючи апаратні процедури, мезотерапію та індивідуально підібрані доглядові засоби, щоб повернути вашому волоссю силу та блиск.
Працюючи у комфортній та доброзичливій атмосфері, ми уважно вислуховуємо ваші побажання та створюємо персоналізовані плани реабілітації. Ви зможете не тільки відновити здоров'я волосся, але й здобути впевненість у собі.
Не відкладайте турботу про себе! Запишіться на консультацію до нашого трихолога-реабілітолога і почніть свій шлях до красивого і здорового волосся вже сьогодні!
пл. Павленківська, 3 А
Лікар Слюсар Наталія Олексіївна спеціалізується в області неврології. Надає консультативну, діагностичну та терапевтичну допомогу пацієнтам з захворюванням центральної та периферичної нервової системи. Лікар займається лікуванням вегетосудинної дистонії, неврозів, гострих порушень мозкового кровообігу, невриту лицевого нервів. Спеціалізуються на проведенні електроміографії, реоенцефалографії, полісомнографії, проведенні паравертибральних блокад.
вул. Степового фронту, 29
Офтальмолог дитячий