Пікуль Ірина Володимирівна

Дерматовенеролог, трихолог, косметолог
Консультація від 950
Турбота про здоров’я шкіри та волосся — це не лише питання зовнішнього вигляду, а й важлива складова загального стану організму. Наш лікар дерматовенеролог, трихолог і косметолог допоможе вам розібратися з причинами проблем і підібрати ефективне рішення. У своїй роботі ми використовуємо безпечні, доказові та сучасні методи лікування, враховуючи особливості кожного пацієнта. Консультація проходить у комфортній атмосфері, де ви можете відкрито обговорити свої запити та отримати зрозумілий план дій. Наша мета — не лише усунути зовнішні прояви, а й досягти стійкого результату та допомогти вам почуватися впевнено. Запрошуємо вас на консультацію — будемо раді допомогти вам зберегти здоров’я шкіри та волосся.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Полтавський державний медичний університет

Курси підвищення кваліфікації

• 2024 р. - Дерма Congress - Київ.
  • 2024 р. - Plato Cutaneo. Дерматологія - Полтава.
  • 2024 р. - Дерматологічний конгрес 7 Д - Київ.
  • 2024 р. - Атравматична чистка, пілінги ABR, лікування акне різного ступеня - Полтава.
  • 2024 р. - Професійні трихологічні програми проактивного догляду та протоколи випадання волосся - Полтава.
  • 2024 р. - Якість шкіри, як еталон краси та здоров’я - Полтава.
  • 2024 р. - Стрес і випадіння волосся - Полтава.
  • 2025 р. - Навчання з колагеностимуляції - Полтава.
  • 2025 р. - Наукова кофренція «5 Конгрес Українського товариства дослідження волосся(UHRS 2025) - Київ.
  • 2025 р. - Стероїдчутливі дерматози. Нові підходи лікуввання та профілактики - Полтава.
  • UHRS Congress Трихологія - 2025р., Київ
  • 7D Dermatology Opinion Leaders - 2025., Київ.
  • DermatoTrichoлогіка - 2025р., Львів
  • XXVII Симпозіум з дерматології та естетичної медицини. Пізні акне - нові горизонти діагностики та лікування. -2025р., Полтава
  • Акне в теорії та на практиці. Протоколи. Схеми та нові підходи до лікування - 2025р., Полтава
  • Атопічний дерматит - догляд за шкірою хворих - 2025р.,  Полтава
  • Розацеа. Діагностика та лікування - 2025р., Полтава
  • Дерматологічний практикум - 2025р., Полтава
  • Гіперанрогенія як чинник виникнення акне - 2025р., Полтава
  • Епоха інтелегентних пілінгів - 2025р., Полтава
  • 50 років LA Roche Rosau - 2025 р., Київ
  • Трихоклас - 2025р., Київ

Дерматовенеролог, трихолог, косметолог надає послуги

• Реабілітаційні процедури для шкіри голови (терапія псоріазу, себорейного та атопічного дерматиту).
  • Лікування різних форм втрати волосся.
  • Пілінг шкіри голови.
  • Органічна реконструкція полотна волосся.
  • Естетична косметологія (проведення пілінгу, чистки обличчя та доглядових процедур).
  • Мікрострумова терапія.
  • Фототерапія.
  • Забір матеріалу для проведення лабораторних обстежень (кров та інші біологічні рідини).

Дерматовенеролог, трихолог, косметолог займається лікуванням захворювань

• Рубцеві та нерубцеві алопеції (випадіння волосся).
  • Себорейний дерматит, псоріаз, атопічна екзема, акне в/ч голови.
  • Консультування з підбору догляду для шкіри обличчя та в/ч голови, полотна волосся.