Сторінка 3. Лікарі офтальмологи в Києві (метро Дарниця)

Галба Євген
Ірина Дмитрівна, Ви — чудовий лікар. Дякую, за професіоналізм, відповідальний підхід до роботи, доброзичливе ставлення. Завдяки Вам моя мама, Шеверьова Надія Іванівна, відчувала себе здоровою людиною. Дякую за надану нам допомогу і людяний підхід.
21 серпня '25 г.
Супруневич Олександр
Дуже дякуємо лікарю Хом'як за швидкий огляд. Потрапили в клініку, бо дуже боліло око, лікар оглянула , надала рекомендації і заспокоїла нас. Дуже вдячні всім
18 серпня '25 г.
Tatiana Prilutskaya
Сьогодні відвідала Центр ока на Закревського. Довго відтягувала візит до офтальмолога, але побачила, що ви відкрились на Троєщині і нарешті наважилась на консультацію, розташування дуже зручне для мене. Була на прийомі у лікаря Хом'як Ірини Дмитрівни, молода, але дуже кваліфікована. Призначила лікування, сподіваюсь на результат. Дякую!
Василий
"Увесь персонал уважний, людяний і турботливий! А Хомʼяк Ірина Дмитрівна просто чудовий лікар, пояснила все по кроках, що навіть питань не було. Дуже дякую за консультацію! І дуже вдячний за ставлення до військових!"
Доктор Руднєва Тетяна Іванівна спеціалізується на дитячій офтальмології. Проводить планові огляди і комплексні діагностичні дослідження. Лікує очні недуги, включаючи дефекти гостроти зору, крововиливи в органі зору, патологічні зміни сітківки та інші порушення розвитку. Спостерігає дітей з короткозорістю, коригує косоокість.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-18
Офтальмохірург, провідний офтальмолог клініки. Експерт із мікрохірургії переднього відрізку ока. Здійснює консультативний прийом з приводу різноманітних патологій ока.
Галба Євген
21 серпня '25р.
Консультація 800/1050 грн.
Лікар спеціалізується на корекції зору за допомогою сучасних пристроїв. Проводить комплексну діагностику з метою виявлення патологічних відхилень. Спеціалізується на терапії вроджених і набутих порушень з боку органів зору. Проводить терапію астигматизму, глаукоми, катаракти. Підбирає лінзи і окуляри.
Володіє методами апаратної та інструментальної діагностики ока, очкової та контактної кореції. Лікар з 18-річним досвідом роботи. Займається діагностикою, лікуванням захворювань ока. Бере участь у наукових офтальмологічних конференціях.
Консультація від 850
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Володіє методикою апаратної корекції порушень акомодації, бінокулярного зору, амбліопії (ортоптичні програми). Проводить діагностику та лікування запальних захворювань очей (кон’юнктивіти, кератити, блефарити, мейбоміти)
Консультація від 850
Дитячий офтальмолог
Київ просп. Леоніда Каденюка (Гагаріна), 17-В м.Чернігівська143м.Дарниця264
Офтальмолог, дитячий офтальмолог
Моя мета - зробити ваш зір або зір вашої дитини максимально чітким та комфортним. Чекаю вас у себе на консультації